na druhou stranu nechapu, proc bych se mela stydet za nejaky neporadek nebo dokonce prach pod gaucem nebo za prackou. konkretne za tou prackou mi to bylo opakovane vytknuto, kdyz pro ni prijel opravar-zrejme jsem ji predtim mela odtahnout a vysmycit![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Evaeva Mam to stejne. U nasich nebo tchyne jsme casto (a oni u nas), takze si normalne beru z lednice nebo skrinek, co potrebuju. Lednicka mi nevadi vubec. Obcas u nas nekdo prespi (kamaradka s detmi apod) a normalne jim vsem rikam, at si rano vezmou, co chteji. Nekdy vstanou driv, tak at nemaji hlad. Mne obecne vadi moje soukrome prostory (loznice, kabelka, nocni stolek), ale kuchyn a koupelnu povazuju za takovy erar.
viktorka_od splavu Chceš to vyfotit. Pak pochopíš ten stud:-D Ale svoji skříň jsem spacifikovala, teď tu mám jen tu spajzku aka Monicinu komoru a sambovu skříň. Jedna fotka a pochopíš:-D No hlavně to bylo blbý, protože ten chlapeček měl prostě problém jako poslechnout, zřejmě oprávněný problém, a normálně bych ho nechala at tam a mýma riflema točí třebas nad hlavou, ale jak tam byla ta změť všeho, jen tak pozůstatky komínku....to bylo blbý:-D. U samba ve skříni tuplem, ta může vyplivnout od spodek po hřebíky pres kabel k notebooku a složenky, tam je uspořádání takové zvláštní!
My nemáme žádnej noční stolek, úplně premejslim, jestli o něco neprichazim, co se tam dává:-D
Jos Já asi nemám žádný soukromí mista kromě svýho těla a to mi snad taky přestává už vadit:-D.....No ještě auto je hodně velký špatný, tuhle jsem vezla segru a ona mi říká jestli místo výletu nepůjdeme uklidit to auto, že vezme vysavač a že muž má to a to na úklid....říkám jí, v klidu, nikoho nevozím...Ty jo, já fakt třeba rok mimo rodiny nikoho nevezla a ten den po té konfrontaci se sestrou jsem prizastavila u kamaráda, jeho děti mi vlezly do auta, teď se to na ty kamarady otevřely dveře:-D:-D. Jsem to nějak zakrikla. Ale já až si uklidím všechny ty věci, tak budu úplně open a free...!
Karja hele ne, ja fakt nevidim duvod, bud je to neprijemny mne a tak to nekdy vyhledove uklidim, abych se citila lip, nebo mi to nevadi a tak to necham.
nocni stolek je pro stary, tam budes mit brejle na cteni, knizku, prasky a sklenicku na zuby (a vibrator pochopitelne![]()
viktorka_od splavu No ano, já na tom přece výhledově pracuju:-D
Karja
K nám přišel jeden malý chlapec bez diagnózy a (pozor, trauma na zbytek zivota
citlivé povahy s vlažným vztahem k uklízení ať dal nečtou) a zkontroloval nám ve všech místnostech, jestli nemáme prach za radiátory. Byl tam, samozřejmě.
Asi měl diagnózu někdo z jeho rodičů?
viktorka_od splavu Opravář to vytknul prach za pračkou? To má vliv na funkci? Zaprasené těsnění dvířek chápu.
Jako že řemeslníci leccos viděj a hodnotěj, to vím. Ale obvykle to neříkají nahlas.
Sweet Potato to vidím spíš na pana tehdejšího manžela
dynda Jitka77 Jimik
Tak vidím, že historka zaujala.
Až to budete vyprávět dál a nějaký mladý muž (asi 25 let) se začne ošívat a pokašlavat, tak se ho zeptejte, jestli už ten prach vyhodil. Fakt to prý z domu neznal.
A odkud věděl, že ho tam může nalézt? ![]()
Rýsuje se mi rodič, který děťátku před spaním vypráví hrůzostrašně příběhy o strašidelných lidech, co mají prach za radiátory.
SunEclipse ano
Sweet Potato myslim ze opravari jsou zvykli na ledacos![]()
viktorka_od splavu Aha.
Zvyklí jsou, ale to neznamená, že to nehodnotí a nepomlouvají. A s jakým gustem. Takže ano, před příchodem řemeslníků (hlavně těch mých dvorních), v dotčených částech bytu uklízím. Pračku bych teda samozřejmě taky nevytahovala!
Sweet Potato jo to klidne verim, ale urcite bych kvuli tomu neuklizela. a s tim pomlouvanim je to dvousecny-myslim uz jsem tu psala, jak kdysi sousedka pomlouvala rodinu kam chodila uklizet. a ja se do te rodiny pak privdala![]()
Docela se bavím, jsme na návštěvě u známých, celá vila spí a já se motám v kuchyni, otvírám skříňky, hledám kafe a i do ledničky jsem vlezla, jestli tam nemají jogurt :-)).
999 :-D:-D
No já jsem tady psala jak se mi zasekly kojící vložky do podprsenky v pračce a poškodily motor. Ten opravář to chtěl říct, ale bylo mu to i mě trapné.
Pak máme hroznej bordel na stavbě a to taky někteří ty puntlich řemeslníci blbě nesou:-D. Ale jen tak to řeknou no...že oni hned vysávali, zametali, že mají rádi čistek prostor na práci.
píšu si, 999 na návštěvu nezvat, sežrala by mi jogurt! ![]()
![]()
My máme kamarádku, ktera skvěle vaří, takže vaří někdy i u nás. Když sem jede, volá z obchodu, jestli máme to či ono a podle toho dokoupí. V kuchyni je jako doma. Naposled jsem si právě uvědomila, že už se na nic ani neptala, uklidila v kuchyni nákup a pustila se do příprav. Já jsem pak celou návštěvu nakládala a vykládala myčku a chystala jí drinky a kafe. Výborný to bylo.
dynda to je ovšem super kamarádka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025