Mha aha, tak to mne je lednice ukradena, koupelna tez, ale nocni stolek![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mha jejda, já mám takových tabu míst víc na první příčce. Co by psycholog řekl mě
?
Mha V koupelně nemáme žádnou skříňku, na poličce jsou většinou věci manžela a kluků. Všechny krabice a věci máme v komoře a tam fakt návštěvy nevodím ani nepouštím. A do lednice, jako vůbec si neumím představit, že by mi návštěva lezla do lednice nebo všeobecně něco prolízala.Občas se kamarádi od kluků zeptají, jestli si můžou něco dát do lednice, ale to mi asi nijak nevadí. Samotnou mě to teda nikdy nenapadlo, teď už ani doma u rodičů, takže netuším, co by mi vadilo nejvíc. Asi ne určité místo, ale ta drzost všeobecně![]()
Renusatko to nahlizeni do lednice dela muj otec, netusim proc, ale fakt mi to neva. mozna kdyby nejak komentoval obsah? kdysi mi ale vyvdana dcera zacla lezt do kabelky, do supliku.. az me samotnou prekvapilo jak jsem z toho byla podrazdena. ona tak byla z domu zvykla, jeji mamince to nevadilo
Renusatko Přesně. Moničina komora! To mi vadí nejvíc. Ale, nám se teď takových černých děr vytvořilo víc, sambova skříň, moje skříň, spajz/komora. Tak dobrý, to zavřes. Ale přišla na návštěvu kamarádka s chlapečkem s nějakou lehčí diagnózou. Ty vado, samozřejmě že všude vlezl a nešlo mu to vymluvit:-D taková vostuda, kéž by lezl do lednice!
Já myslím, že je to úplně v pořádku ![]()
Pro mě je třeba nepříjemné, když mi někdo bere jídlo z talíře. Takové to ochutnavaní.
S tou lednicí nevím, já mám jako osobní prostor třeba kabelku/batoh, jako viktorka_od splavu, takže taky narušuju statistiku.
K nám přišel jeden malý chlapec bez diagnózy a (pozor, trauma na zbytek zivota
citlivé povahy s vlažným vztahem k uklízení ať dal nečtou) a zkontroloval nám ve všech místnostech, jestli nemáme prach za radiátory. Byl tam, samozřejmě.
A utřel ho aspoň?
Karja U nás je nejen zavřená komora, ale všechno tam v popsaných krabicích
. To je trochu moje úchylka, protože nerada něco hledám. Tak by nebylo moc co prolízat.
viktorka_od splavu Že by mi teda někdo lezl do kabelky by mě nenapadlo ani ve snu
. Dítě, klidně i od kamarádky, bych asi v klidu sprdla, když by to neudělala ona. A naše mamka měla i problém mi do ledničky vyskládat nákup, když jsem nemohla hýbat s rukou a i já se u nich ptám, jestli si tam můžu vzít mlíko do kafe, něco tam dát nebo tak. K nám teda chodí velké množství návštěv, hodně i s dětma, ale asi mě nikdy do teď nenapadlo, že by mi někdo někde lezl.
Renusatko Mně asi nevadí nic, pokud tam nemám binec za který se musím stydět:-D. Do ledničky normálně lezu u sester i u blízkých kamarádek (pro mlíko), vezmu si třeba příbor, skleničku, něco oplachnu.
On si ten prach dokonce odnesl domů na hraní. Doma ho neměli.
Mha Ale tak to je dobrý důvod, proč na návštěvě kontrolovat kouty. On ten prach prostě potřeboval!
barbucha
On si ten prach dokonce odnesl domů na hraní. Doma ho neměli.
A co na to jeho rodiče, jaký suvenýr si odnáší z návštěvy?
A už mi skáče reklama, prý "rozlučte se s prachem"
Pane jo, ti nás čtou opravdu důkladně!
Rozloučili jste se?
Karja mně nenapadlo, že by ledničku někdo bral za osobní prostor. V rodině si do ledničky lezeme normálně, skleničku si podáme a tak. Můj osobní prostor je asi kabelka, skříň v ložnici a noční stolek. Do komory klidně návštěvy můžou, i když je tam nepořádek, to mi nevadí. Největší chaos ostatně máme v předsíni, pořád nám chybí dveře do budoucí komory, takže to mají návštěvy hned z první ![]()
Já jsem tuhle na návštěvě lovila pod gaučem kousek lega. Ostatní na mě divně koukali. Samozřejmě jsem ale vysvětlila, že kontroluju, jak má hostitelka uklizeno. Docela jsme se nasmáli, ale prach tam žádný nebyl, šla jsem domů s prázdnou
Evaeva Já nemám ledničku jako osobní prostor, ale nikdy mě nikde na návštěvě nenapadlo lézt do ledničky, skříněk v koupelně nebo skříní. Tak spíš žasnu. Něco jiného by možná bylo, kdyby naši bydleli tam kde v mém dětství, ale u nich teď jsem na návštěvě, nikdy tam nejsem ani přes noc. Jiné to bylo u babičky, kde jsme byli každý víkend. Když chci s něčím pomoct kamarádce nebo mamce, tak se prostě zeptám a po pravdě, nikdy mě ani nenapadlo, že by to někdo měl jinak
. Nebo prolízat věci, když někomu hlídám dítě nebo krmím zvíře.
Renusatko jo, prolézání věcí je samozřejmě jiná. Ale když mám u tchýně chuť na čaj, tak si prostě udělám. Ale třeba náplast do skříňky bych se hledat nevydala.
Na návštěvě by mě nenapadlo lézt do čehokoli zavřeného, pokud by k tomu nebyl nějaký speciální důvod a ten bych samozřejmě komunikovala s hostitelem. A totéž očekávám od ostatních.
Obecne, jak je něco zavřené, tak to beru jako osobní prostor, mám celkem problem vylézt i muzovi do nočního stolku (když jdu třeba pro něco konkrétního).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025