Mě by naštvalo jen to, kdyby mi někdo hrabal ve vinotéce. ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Jak to tady čtu, jsem ráda, že mám zručného muze
.sice mu to všechno trvá, ale alespoň sem nemusí cizi chlap kvůli kterému bych musela uklízet. ![]()
Pinot Noir Tak máš pravdu, sice vinotéku nemám, ale taky mi to přijde dost zvláštní!
Já šla teda do sebe, uklidila jsem dopoledne komoru a další svoji skříň:-D
Já jsem ráda, když návštěva souhlasí, že si v případě potřeby sama sáhne do lednice nebo do kredence, když je to teda blízká rodina nebo kamarádi, nějakou oficiálnější návštěvu do špajzu samozřejmě neposílám.
A přemýšlím, jestli by mi vadilo, kdyby mi někdo někde štrachal, když nebude hrabat na manžela, tak je mi to asi jedno. Nebo možná jednomu šuplíku v ložnici by se asi případní kontroloři mohli vyhnout, ale z toho by pak asi byli v rozpacích víc oni, takže vlastně za mě taky ok :-].
Zina je ti jasný, že teď aspoň půlce osazenstva tady začte šrotovat fantazie ohledně toho šuplíku, že jo ![]()
Ounztak to je přece úplně jasné, že je to Zina intimní šuplík.. Aspoň nemá intimní almaru..!
Charlotte: Co tam všechno máš? (v šuplíku)
Miranda: Skoro nic. To co všichni. Kondomy, vibrátor...
Carrie: Masážní olej, cigára.
Samantha: Bradavkový svorky.
Carrie: Vážně?
Samantha: Pro sebe! Ne kvůli nim!
Charlotte: To je zvrhlost.
Miranda: (na Charlotte) Co tam máš intimního ty? Pravidla silničního provozu?
Charlotte: Já nemám žádný intimní šuplík!
Carrie: Každý člověk má intimní šuplík.
Samantha: Já mám intimní almaru!
Docela se bavím, jsme na návštěvě u známých, celá vila spí a já se motám v kuchyni, otvírám skříňky, hledám kafe a i do ledničky jsem vlezla, jestli tam nemají jogurt :-)).
Dle mého je ale rozdíl někde spím. Já bych urcitě takové návštěvě taky řekla, aby si vzala z ledničky co chce, uvařila si čaj nebo našla talíř. Ovšem pozvat někoho na kafe, on by mi bez zeptání otevřel ledničku nebo skřínku a hledal něco ke kávě, tak si o něm teda nic dobrého nemyslím. Ale zase pokud něco dělám a kamarádla mi řekne, že si veme z ledničky mléko nebo kde máme cukr, tak to mi nijak divné nepřijde. Prostě jsem u někoho doma (což beru celé jako vlastní prostor), tak se zeptám.
No to teda! Dávám si majzla, abych měla i polosuchý, když má přijet.
Pavlena Předběhla jsi mě, chtěla jsem to sem dát :-).
Po 9 dnech přijedu domů, a tady bordel jak v tanku. Na nic nesahl, vůbec na nic. Prichciply kytky k tomu. Jako argument že přece chodil do práce a řešil stavbu. Hlavně že když má pan domu dorazit domu, tak tady lítám jak hadr na holi aby nebyly výtky k pořádku...nasrat příště!
rasaNori
výtky k pořádku! tjo... no vzhledem k účelu vlákna tě potlapkám, ale tvl kolik ti je?![]()
viktorka_od splavu to je nadnesene:D
rasaNori
výtky k pořádku! tjo... no vzhledem k účelu vlákna tě potlapkám, ale tvl kolik ti je?
trochu zvlastni reakce od nekoho kdo mel uklizet prach za prackou.![]()
Zarinya Bylas rychlejší. ![]()
Zarinya :-)) no ale já to nikdy nedělala ani nehodlala dělat, jsem to dala k dobru jako směšný, nikdy by mě nenapadlo že já budu šúrovat pod pračkou a milostpán mi oplatí stejně![]()
Sweet Potato je to legrační jak je to psaný slovo zavádějící, že?:-)
rasaNori Tak když píšeš nadnesene o těch vytkach k pořádku, tak to asi nemusíš kvůli druhému dělat ne? Hele musíš to říkat jasně, ještě nejlíp napsat na A4 a vyvěsit do kuchyne na viditelné místo, prosím základní úklid než přijedeme, a zalít kytky, děkuji. Jako ono ti sice tady napíše x ženských, že přece je to základní věca jak jejich manžel uklidil a natrhal luční kvítí, ale já zas chápu, že když je v hlavě x jiných starosti, tak se ty podružné prostě vypustí i z hlavy i z očí. Já to teď vidím s tou stavbou, jsem ráda že jsem vedlejší neaktivní člen, honit práci a stavbu, je toho moc najednou.
Karja no a s těma kytkama bych ještě k tomu byla opatrná, jsem si původně myslela že jen můj bratr je takovej magor co schválně do každýho květináče nalije konev aby to teklo až pod kuchyňskou linku a pak dělá že si toho nevšiml... no a ne, je jich takovejch víc![]()
Karja tvl napsat jasne....letos moje mama odjela na 3 tydny ke svoji sestre a muj tata mel zalejvat kytky a zahradu....dostal jasny instrukce, ovsem byl kreativni a vysledkem je, ze totalne chciply vsechny rajcata a jahody a travnik buji a zelena se. Nekdy proste ani ten seznam s instrukcema nepomuze![]()
viktorka_od splavu To s těma kytkama nechápu, jakože to přelije jo a nevidí to?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025