Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 11:09

Mě by naštvalo jen to, kdyby mi někdo hrabal ve vinotéce.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 11:15

Jak to tady čtu, jsem ráda, že mám zručného muze

.sice mu to všechno trvá, ale alespoň sem nemusí cizi chlap kvůli kterému bych musela uklízet.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:26

Pinot Noir Tak máš pravdu, sice vinotéku nemám, ale taky mi to přijde dost zvláštní! 

Já šla teda do sebe, uklidila jsem dopoledne komoru a další svoji skříň:-D

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:42

Já jsem ráda, když návštěva souhlasí, že si v případě potřeby sama sáhne do lednice nebo do kredence, když je to teda blízká rodina nebo kamarádi, nějakou oficiálnější návštěvu do špajzu samozřejmě neposílám.

A přemýšlím, jestli by mi vadilo, kdyby mi někdo někde štrachal, když nebude hrabat na manžela, tak je mi to asi jedno. Nebo možná jednomu šuplíku v ložnici by se asi případní kontroloři mohli vyhnout, ale z toho by pak asi byli v rozpacích víc oni, takže vlastně za mě taky ok :-].

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 12:53

Zina je ti jasný, že teď aspoň půlce osazenstva tady začte šrotovat fantazie ohledně toho šuplíku, že jo

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 13:09

Ounztak to je přece úplně jasné, že je to Zina intimní šuplík.. Aspoň nemá intimní almaru..!

Charlotte: Co tam všechno máš? (v šuplíku)
Miranda: Skoro nic. To co všichni. Kondomy, vibrátor...
Carrie: Masážní olej, cigára.
Samantha: Bradavkový svorky.
Carrie: Vážně?
Samantha: Pro sebe! Ne kvůli nim!
Charlotte: To je zvrhlost.
Miranda: (na Charlotte) Co tam máš intimního ty? Pravidla silničního provozu?
Charlotte: Já nemám žádný intimní šuplík!
Carrie: Každý člověk má intimní šuplík.
Samantha: Já mám intimní almaru!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 14:03
Reakce na 999:

Docela se bavím, jsme na návštěvě u známých, celá vila spí a já se motám v kuchyni, otvírám skříňky, hledám kafe a i do ledničky jsem vlezla, jestli tam nemají jogurt :-)).

​Dle mého je ale rozdíl někde spím. Já bych urcitě takové návštěvě taky řekla, aby si vzala z ledničky co chce, uvařila si čaj nebo našla talíř. Ovšem pozvat někoho na kafe, on by mi bez zeptání otevřel ledničku nebo skřínku a hledal něco ke kávě, tak si o něm teda nic dobrého nemyslím. Ale zase pokud něco dělám a kamarádla mi řekne, že si veme z ledničky mléko nebo kde máme cukr, tak to mi nijak divné nepřijde. Prostě jsem u někoho doma (což beru celé jako vlastní prostor), tak se zeptám.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 14:34

Evaeva 

No to teda! Dávám si majzla, abych měla i polosuchý, když má přijet. 

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:39

Pavlena Předběhla jsi mě, chtěla jsem to sem dát :-).

Offline rasaNori
8814 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:01

Po 9 dnech přijedu domů, a tady bordel jak v tanku. Na nic nesahl, vůbec na nic. Prichciply kytky k tomu. Jako argument že přece chodil do práce a řešil stavbu. Hlavně že když má pan domu dorazit domu, tak tady lítám jak hadr na holi aby nebyly výtky k pořádku...nasrat příště! 

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:27

rasaNori  výtky k pořádku! tjo... no vzhledem k účelu vlákna tě potlapkám, ale tvl kolik ti je?

Offline rasaNori
8814 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:44

viktorka_od splavu to je nadnesene:D 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:46

rasaNori  výtky k pořádku! tjo... no vzhledem k účelu vlákna tě potlapkám, ale tvl kolik ti je?

​trochu zvlastni reakce od nekoho kdo mel uklizet prach za prackou.

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:49

Zarinya Bylas rychlejší.

49143 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:50

Zarinya :-)) no ale já to nikdy nedělala ani nehodlala dělat, jsem to dala k dobru jako směšný, nikdy by mě nenapadlo že já budu šúrovat pod pračkou a milostpán mi oplatí stejně

49143 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:51

Sweet Potato je to legrační jak je to psaný slovo zavádějící, že?:-)

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 20:03

rasaNori Tak když píšeš nadnesene o těch vytkach k pořádku, tak to asi nemusíš kvůli druhému dělat ne? Hele musíš to říkat jasně, ještě nejlíp napsat na A4 a vyvěsit do kuchyne na viditelné místo, prosím základní úklid než přijedeme, a zalít kytky, děkuji. Jako ono ti sice tady napíše x ženských, že přece je to základní věca jak jejich manžel uklidil a natrhal luční kvítí, ale já zas chápu, že když je v hlavě x jiných starosti, tak se ty podružné prostě vypustí i z hlavy i z očí. Já to teď vidím s tou stavbou, jsem ráda že jsem vedlejší neaktivní člen, honit práci a stavbu, je toho moc najednou. 

49143 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 20:06

Karja no a s těma kytkama bych ještě k tomu byla opatrná, jsem si původně myslela že jen můj bratr je takovej magor co schválně do každýho květináče nalije konev aby to teklo až pod kuchyňskou linku a pak dělá že si toho nevšiml... no a ne, je jich takovejch víc

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 20:08

Karja tvl napsat jasne....letos moje mama odjela na 3 tydny ke svoji sestre a muj tata mel zalejvat kytky a zahradu....dostal jasny instrukce, ovsem byl kreativni a vysledkem je, ze totalne chciply vsechny rajcata a jahody a travnik buji a zelena se. Nekdy proste ani ten seznam s instrukcema nepomuze

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 20:09

viktorka_od splavu To s těma kytkama nechápu, jakože to přelije jo a nevidí to?