barbucha Musím zajít na oční, čtu: na invalidy, na slepice.. si říkám co ty kury potřebují? Já ty všemožný sbírky na ulici ignoruju i ta charita mi přijde vlezlá, když vím, že si ti klienti za všechno zaplatí.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Kan no na adopci slepic z velkochovů, ne? ![]()
Ja uz davno na tieto výbery nereflektujem, ale nikomu nenadavam, len ich úplne ignorujem.
Ked chcem dať, smerujem konkretne a že teda je z čoho vyberať.
A raz ma jedna vyberacka chcela oplut ked som ju obchádzala, tak to bol vrchol.
barbucha já teda radši dám jasnýmu bezdomovci, kterej si za cash koupí flašku, než vykukům s doma vyrobenou kasičkou, co předstírají oficiální sbírku.
Řvát na výběrčí teda netřeba. Max na ně poslat měšťáky, pokud fest obtěžujou nebo je jasný, že jsou to podvodníci.
Kdysi chodil takovej jeden vykuk na Andělu a sbíral na němý nebo hluchý. Jednou jsem mu ve slabý chvíli, čerstvě zmasakrovaná od zubaře, naletěla.
Na..Ali mě teda, taková ubohost. Ale víc mi vadí utrum, který mám po ty nehorazny reklamě, s Adidasem.
Kan přesně. Doufám,že včerejší nákupy budou lidi houfně vracet.
stes je to ubohe, krom toho ja bych se bala, abych to neprivolala.
stes Myslím, že nebudou nijak houfně vracet. Češi jsou ohebni v zádech a na lhaní zvyklí od politiků, zaměstnavatelů, oni sklopí a mávnou rukou.
stes Tohle mě taky moc vytočilo, hrozně ubohý, tohle. Pořizovala jsem tam dárky exmanželovi, on se s nimi spřátelil a dál tam nakupoval.
stes a já včera ještě koukala, jestli by se mi něco nehodilo. To fakt přehnali.
Je to prostě chucpe.
Kokoska ja taky. Nastesti jsem nestihla a ted na ne kaslu
stes Trošku si zapřeháněl... ![]()
stes jaká reklama? to mě asi minulo, podle čeho hledat?
Zu brasnarstvi Tlustý. Třeba na seznamu
stes já měla na mysli, co měl za reklamu Adidas, Brašnářství jsem rozklikla :)
Ounz teď sem s tím jdu... jako ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“