Zu Adidas a Bella Hadid,
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Ti dobří lidé patrně žijí v domnění, že buď nikdy nezestárnou nebo že se o ně v opačném případě postará rodina. Good luck ![]()
NIMBY v plné kráse. já si normálně myslím, že tam nějaká informace chybí. Protože to není ani možné toto. Přeci to není jen o tom domově seniorů, ale ta obec reálně bude muset zaplatit nějaké pokuty zhotoviteli a to z dodací určitě nepůjde. Takže ti lidé reálně přijdou o obecné peníze, které se mohli na něco použít. ![]()
Ty finance jsou důležité,ale prvotní děs mám z toho, jak by senioři mohli ohrozit děti
myslím,že nejaka pěkná herna by tolik vášní nevyvolala. Jsou to debilove.
stes by mohli rodiče při každé cestě do školy dostat ťafku, že nebudou navždy mladí?
Já prostě nevím, celé mi to přijde úplně neuvěřitelný, proto vyjadřuji to podezření, že ta blízkost školy musí být jen zástupný problém. Jinak fakt nevím, tady se má stavět LDN a nikdo s tím nemá problém, na rozdíl od veřejných garáží.
continuity taky myslím, že je to zástupný problém.
teď je jen otázka, jestli ty lidi někdo zmagoril nebo fakt bude pro všechny lepší to tam nepostavit.
stes To je snad vtip (špatný)
.
continuity Mně to přijde tak neuvěřitelné, že taky myslím, že tam bude něco, co nevíme. V tom článku nedostala protistrana žádný prostor.
continuity namátkové googlení, viz diskuze
https://www.jalovec.cz/v-lidci-se-boji-senioru-mistni-domov-duchodcu-nechceme-2/
Asi to není úplně černobílé. Líbí se mi, jak v diskuzi na Novinkách, tak tady mají všichni hned jasno.
Pinot Noir Jo, ono třeba i na těch Novinkách píšou, že lidé požádali o referendum a oni i přesto začali stavět. Kdyby počkali ty dva měsíce na výsledek,nemuseli se teď divit, ze budou muset stavavřům platit.
Pinot Noir Všichni? Vyjádřilo se tu k tomu 6 lidí, z toho 3 s pochybnostmi.
Sweet Potato dobře, tak tady všichni ne, ale na těch Novinkách opravdu všichni.
Pinot Noir No proto!
Diskuze na Novinkách nečtu.
Sweet Potatono já tam koukala, jestli se tam náhodou neozývá někdo z místních. Ale ne, 30 stran komentářů lidí, kteří vědí prd, ale je jim jasné, že v Lidči žijí hlupáci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“