Jo, ja kupuji čokoládu poměrně levnou z Penny a zdražili ji o třetinu, myslela jsem si teda jen, že tu znacku dali na nějakou běžnější cenu (ona byla fakt levná a dobrá), ne že zdražili všechno...No co se dá dělat, další argument proč nepect;-)
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Karja no a děti si přejí čokoládové dorty. Mně ta jejich oslava vyjde na pěkně draho ![]()
Evaeva No, jako, co se dá dělat, udělej piškot a čokoláda bude jen na ozdobu:D:D
U nas doma se vetsinou peklo z hery, jak jsem na tu chut od detstvi zvykla, tak mi nevadi, neprijde mi to horsi nez z masla. Zatim jsem nekoukala, o kolik je drazsi i ta. Celkove ty potraviny zase poskocily nahoru. Masla cerstveho spotrebujem dost behem roku, muz si rad maze a pouzivam ho pri vareni.
Kokoska s Herou to mám stejně. První rok co jsem pekla jsem to vzala poctivě s máslem a mě to vůbec nechutnalo. Vanilkové rohlíčky jsem rozdala a vrátila se k Heře![]()
rysamona mne ne ze to nechutna, spis necitim rozdil, mozna to maslove je takove hutnejsi, nevim. Tak zustavam u rodinnych tradic.
Kokoska u nás se taky peklo z Hery, když se věřilo, že je zdravější. Už se z ní nepeče.
A mně se rozbila trouba,
takže vánoční cukroví budu péct asi na chatě...
Samantha Ouvej. Novou nebo opravu myslíš nestihneš?
Sweet Potato Ještě to zvažuju. Když ona peče, ale je tam nějak rozbitá regulace teploty. Koupila jsem vnitřní teploměr a včera u bábovky ukazoval vevnitř 210, zatímco na ciferníku trouby bylo nastaveno 150.
Opravář, který by na to kouknul, je za 1500,- a na to, aby mi řekl - pořiďte si novou, tak na to stačím sama. Jen prostě dalších 4-5 tísíc teď před vánocemi se mi prostě nechce dávat... už tak mám mimořádné výdaje (zdraví, nabourané auto s pachatelem neznámým...). Prostě peníze letěj a člověk neví, kam má sypat dřív.
Tak teď mám chuť na něco čokoládového, jsem na hradě, nemám s sebou nic a obchod tady není!
Samantha Chápu. Snad už se ta smolná série zastaví.
Samantha i skoda s pachatelem neznamym se da aspon castecne uhradit z pojistky.
Kokoska jojo, dokonce z větší části... jen těch 5 tisíc jsem mohla mít (třeba na novou troubu), kdyby onen mamlas nechal za stěračem lístek
dzizisketa Nemají tam třeba automat a v něm kakao?
Samantha no jasne, to nastve. Taky se mi to stalo.
dzizisketa chyba, velká chyba ![]()
Evaeva já tu mám z Velikonoc. Loňský Vánoce jsem vyhodila nedavno. Děti dostaly Mikuláše na karate i plavání, skoro do toho nečuchly. O Velikonocích byly v ČR na vesnici, kazdej nesl domu košík sladkostí...
Tabea u nás to zmizí všechno, sladké, to by jim šlo
Vyhodila jsem akorát jedny bonbóny za celou dobu.
Samantha Hm, to je pitomý, hlavně na to cukroví, kde jde o minuty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“