Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 11. srpna 2025 08:13

Marielle jasně 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 11. srpna 2025 23:07

...nestíhám. Omlouvám se. Děkuji.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 14:11

Makara tak se to vyřešilo i bez s.z., děkuji!

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 15:27

Takový to když sedíte ve fitku za strojem a na horní ret se vám usadí vosa! 

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 15:30

Sweet Potato furt lepší na stroji, než když děláš bench-press!

Doufám, že se to obešlo bez následků. 

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 19. srpna 2025 15:47

Pinot Noir Kromě chvilky hrůzy. Nakonec jsem sebrala odvahu a foukla.

Offline Samantha
3157 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 09:56

Sweet Potato No ale to je vyloženě promarněná příležitost, mohlas mít  kačera zadarmo

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 14:37

Míchá mě celej ten evropskej mrtvej brouk.

Pár zemí si předvolá velvyslance na kobereček, no to se Putler do smrti neusměje, že jo.

Tady hlas rozumu: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusko-nas-pripravuje-na-totalni-invazi-varuje-edward-lucas-285878?noredirect=1#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest286_advertorial_position_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Naprosto souhlasím. Jediná možnost je sebrat mužikovi každou kopějku, zavřít veškerý toky zboží a nechat ho doslova vyhladovět. Drony a kvéry se budou na sekyru těžko shánět, a hladovej soldát toho na frontě taky moc nezmůže. Ať se požerou mezi sebou.

Offline notna
8998 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 15:42

barbucha Zvykej si, bude hůř. Já jsem pozbyla už veškerý optimismus. S Ukrajinou v tom zůstanou akorát Polsko, Pobaltí a Fini. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 14:26

notna 

Tak dneska je už Evropa dosažitelná celá... počítat můžem i s dronama nad Václavákem (v lepším případě jen s dronama). Jako vo to nic, od těch stepních mongolů se dá očekávat leccos... v podstatě jim nic jinýho nezbejvá anžto nic jinýho neuměj, nikdy neuměli. Jde o toho mrtvýho brouka - co vlastně potřebuje k tomu, aby se probral a reagoval?! 

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 14:42

barbucha drony i kvéry vydělávají miliardy, takže zbrojaři napříč světem dokud jim to posype, budou dodávat....takže to ruský hovado se nemusí bát. Prachy  mít bude.

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 14:50

stes 

A kde je vezme? 

https://www.forum24.cz/ekonomicky-vlak-ruska-dojel-do-slepe-ulicky-rusko-ceka-tezka-zima-rika-ekonom-samoljov

Chtělo by to ovšem na sankcích apod. trochu přitvrdit, aby se proces urychlil a chudáci mužici se netrápili dlouho!

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 15:01

barbucha ja tomuhle moc nevěřím a prostě si myslim,ze na tohle je prostě vydoluje. Ovšem pritvrdit je třeba určitě. 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 15:30

Nevím odkud berete tu jistotu, že NATO nic nedělá? Dávám teda český zdroj, kdo chce ať si pogugli eastern sentry, coz je název operace. detailů ani tak moc není, což je u vojenské operace pochopitelné. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-nato-spousti-operaci-ktera-posili-ochranu-vychodniho-kridla-aliance-286006

Ja jsem celkem radikální, ale fakt nelze po 20 dronech v Polsku vybombardovat Moskvu. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 16:44

continuity 

Já si přece nestěžuju na NATO. Navíc, v souladu s pravidly, už snad Polsko požádalo o ten článek 4, tím se musí začít a bez něj dál nic nejde... a i jinak reagujou (viz ta operace), což je v pořádku.

Ale to, že se sankce moc nevyužívaj, je prostě fakt, a že by jejich zpřísnění a celkový odříznutí rusáků výrazně pomohlo, taky.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 13. zaří 2025 17:22

barbucha no jenže to má máslo na hlavě každý jeden stát. Sankce by fungovaly, kdyby se neobchazely. Vynucovat jejich dodržování musí každý stát, nástrojů je na to dost. 

Offline notna
8998 příspěvků moje polička 14. zaří 2025 09:19

continuity Já jsem svoji skepsi vyjadřovala vůči postoji některých politiků, kteří odráží názory svých voličů. O NATO pochybnosti nemám. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 14:16
Reakce na continuity:

barbucha no jenže to má máslo na hlavě každý jeden stát. Sankce by fungovaly, kdyby se neobchazely. Vynucovat jejich dodržování musí každý stát, nástrojů je na to dost. 

​V tom rozhodně nejsme ve při

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 23. října 2025 08:46

Ten bohnickej vrah zase uteklUž ho tedy zase chytli, ale vypadá to, jako když je tam jen tak, hotely asi plný či co a z nudy hraje únikovku.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 23. října 2025 09:28

stesno ja to pochopila tak, ze neni zavreny, tak muze cajdat povenku z principu. jsem zvedava, zda se na tom ted neco zmeni.