Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline stes
8788 příspěvků moje polička 23. října 2025 10:03

viktorka_od splavu no to zjevně není, na co taky, vypadá to,že je to vlastně docela fajn parťák na procházky, max. někoho zavraždí. Stačí ho nepouštět ven se sekyrkou. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 24. října 2025 15:11

stesno ja to pochopila tak, ze neni zavreny, tak muze cajdat povenku z principu. jsem zvedava, zda se na tom ted neco zmeni. 

​Ale houby, vždyť byl na oddělení "se zvýšeným stupněm zabezpečení". Bych teda nechtěla vidět to volnější

Offline mirajo
2595 příspěvků moje polička 24. října 2025 15:21

barbucha Pokud spáchal vraždu , tak měl být v detenci, tam by mělo být zabezpečení podobné věznici, to v Bohnicích není. Tam je ochranná léčba. Tím nechci říct, že nebyla příliš volná, ale myslím si, že ho měl soud poslat jinam. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 24. října 2025 15:29

mirajo 

Tomu rozumím. Vrah je vrah. Že za to chudák nemůže? To ať vykládaj tý oběti nebo ať si ho ti lidumilové z psychiatrie vemou domů, když ho tak pěkně zaléčili

Offline RoSa
9896 příspěvků moje polička 24. října 2025 16:11

barbucha a kdyby nekrad hned v prvnim obchodě, tak ho tak rychle nechytli! 

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 16:18

Čert aby to vzal, z bytu po mužově babi se ztratily nějaké peníze a zlato, klíče máme my, švagrová, tcháni a tchanův bratr. Naposled jsem tam byla já, kvůli revizi plynu. Takže od včera to v rodině pěkně jiskří, dnes se mi tchán sice omlouval ale co z toho. Štve mě že ho vůbec napadlo, že jsem to byla já

Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 17:12

rasaNori . Jako moc nechápu, proč to tchán s bratrem neuložii bezpečně už dávno. Jestli si dobře pamatuju, tak je to už pár měsíců, co babi odešla. 
Tvoje naštvání chápu. Opět - za dobrotu ...

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 20:35

rasaNori no, tak to good luck, to je tedy situace. Chápu, že tě to štve, na druhou stranu s tím asi vyrukoval na všechny osoby, a asi do všech by to neřekl, proto tam ty věci klidně nechal. Pokud to tedy nebyl om

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 22:44

Karja nepředpokládám ze to byl on. My tak nejak tušíme, kdo to byl, ale nic nikomu nedokážeš. Kdybych věděla, ze v tom bytě byla moje mladší, tak bych za ni ruku do ohně nedala, je to strašná straka, vše blýskave je před ni v nebezpečí, ale ta jediná tam nebyla. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 22:39

rasaNori 

To je vždycky naprd, taková situace. Škoda že to babi nerozdala, dokud mohla. Sice by z toho taky byly kecy, ale bylo by jasno.

Ale tak nějak si matně vzpomínám na to, jak jste dotovali resp. "půjčovali" peníze tzv. potřebnýmu členu rodiny - švagrový? Mno...

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 08:55

barbucha svagrová ne, snad. Spis je to jina z rodiny, co se mohla dostat ke klicum kdyz stryc skoncil v nemocnici neplanovane. A ma zalibu v rozestvavani rodiny. Tchan chtel ze svj dostat zaznamy z kamer, ze by to prosel, ale za prve si myslim ze by mu je nedali, protoze gdpr, a za druhe se muzou uchovavat max 72 hodin mam pocit. Takze jsme bez dukazu. 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 13:03

rasaNori 

Já když jsem chtěla záznam z kamery, tak mě odkázali na policii, ta že jediná mi to může ukázat (jo, gdpr) - ale pouze kvůli nějakýmu kriminálnímu činu. To byste klidně oznámit mohli jako krádež, cena těch věcí bude určitě vyšší než jen na přestupek (mě se to tehdy netýkalo, škoda byla menší).

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 13:40

rasaNori naše předsedkyně SVJ bývá ochotná ty záznamy projít, jestli tam je něco použitelného, co by si případně mohla policie vyžádat. Ale samozřejmě přístup k nim nikomu jen ta nedá.

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 16:52

DruI problem je, ze to je cca 2 mesice zpatky

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:20

rasaNori No, já vím, že ty záznamy se mají nechávat jenom dva dny, ale skoro si myslím, že to nikdo tak často nemaže. Teoreticky se můžete zkusit zeptat, ale je to takové vošajslich :o(

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 18:37

DruI no já bych cht la vidět clov já, který A) má záznamy dva měsíce a přizná se k tomu a B) se tím bude prohrabávat. I když to lze ve zrychleném režimu, tak dva měsíce je prostě moc. 

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 18:46

continuity No, proto říkám, že je to vošajsich :o) Ale teda předpokládala jsem, že by se prohlížel nějaký kratší časový úsek, který ale proběhl před dvěma měsíci.

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:34

continuity a to je druhá věc, podle mě i kdyby ty záznamy svj mělo, tak se stejně nepřizná protože pokuta 2 miliony...

Offline Marbuša
1362 příspěvků moje polička 24. února 2026 11:29

Já jsem tak nasr..á! Z twitteru:

V Las Vegas na letišti majitelka zanechala svého psa uvázaného, když jí ho při boardingu odmítli uznat jako služebního psa, musela by platit poplatky a opustila ho a nastoupila do letadla sama. Pes je v útulku, připravený k adopci. Vůbec by podobní bezcitní jedinci ani neměli mít děti. Jak tohle může někdo udělat ? Update : adoptoval si ho celník z toho letiště.

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 24. února 2026 11:51

Marbuša 

Si tak matně vzpomínám, kolik u nás bylo najednou psů uvázanejch v lese, když se zvýšily poplatky...