Karja děkuju![]()
Sweet Potato při tom posledním setkání se omlouval a dušoval se, že už má psychiatra. tak snad
Karja děkuju![]()
Sweet Potato při tom posledním setkání se omlouval a dušoval se, že už má psychiatra. tak snad
alibi šmarjájozef...
co na to cele rodičia Bey? Dostane sa ona k psychologickej pomoci?
Cometka ma za sebou tiež peknú nálož. Kuriatko, v takom veku toto riešiť...![]()
A ty teda tiež ![]()
slniecko děkuji.
rodičům to řekla, víc nevím. Mám z toho takový pocit, že jsou rádi, že ji má teď "na krku" dcera. "Bea" je už roky na prášcích (má adhd, lehkou formu autismu a epilepsie), takže psychologa má. Včera jsem ji viděla a vypadala vyrovnaně, v práci je zatím spokojená.
Dcera najela na školní stres, ale včera mi říkala, že nemůže spát, že je pořád v napětí. Zatím nevím, co s tím budeme dělat. Kapky ani prášky na bázi bylinek ji nezabírají.
alibi Je mi líto, čím musíte procházet. Napětí se dá dobře zmírnit (kromě pohybu, odreagování se třeba tancem) taky cvičeními, která organismu pomáhají přepnout ze stresového stavu pomocí stimulace bloudivého nervu. Na YTB je spousta videí, hledej "vagus nerve stimulation". Moje oblíbené je třeba to, že se člověk podívá co nejvíc nahoru a do strany (napřed na jednu stranu, pak na druhou), během cca 30 vteřin až minuty se ti začne chtít zívat, což je dobré provést výrazně a s chutí. Současně se tím uvolní čelist, která je často v napětí.
Jitka77 děkuju Jitko, hned jsem ten tip poslala dceři
alibi šmarjájozef...
co na to cele rodičia Bey? Dostane sa ona k psychologickej pomoci?
Cometka ma za sebou tiež peknú nálož. Kuriatko, v takom veku toto riešiť...
Pardon, ale nedělejme z dvacetileté (+ - ) slečny neschopné mimino. ![]()
Samantha jasně, je už dospělá. přeci jen má člověk pořád ten ochranitelský instinkt. a taky to psychicky zamávalo i se mnou, co potom s holkou bez zkušeností
alibi Tady ty těžkosti blízkých na člověka umí dolehnout
Dcera zážitek určitě bude nějakou dobu zpracovávat, to se zase nedá kdovíjak urychlit.
alibi Moje dcera je taky "zachránkyně opuštěných psů a koček, tak si podobnou situaci umím dobře představit. I to, jak se cítíš.
Jitka77 Sweet Potato děkuji ![]()
slniecko děkuji.
rodičům to řekla, víc nevím. Mám z toho takový pocit, že jsou rádi, že ji má teď "na krku" dcera. "Bea" je už roky na prášcích (má adhd, lehkou formu autismu a epilepsie), takže psychologa má. Včera jsem ji viděla a vypadala vyrovnaně, v práci je zatím spokojená.
Dcera najela na školní stres, ale včera mi říkala, že nemůže spát, že je pořád v napětí. Zatím nevím, co s tím budeme dělat. Kapky ani prášky na bázi bylinek ji nezabírají.
Môže byť jej kamarátka, ale nie rodič. To je rola, ktorú by nemala preberať. To vo svojom veku nemôže samozrejme vedieť. Možno by jej tiež pomohlo pár sedení, kde by s ňou psychológ prešiel, ako reagovať v takýchto situáciách, aby si nenakladala na seba viac, ako jej náleží.
Tej Bey je mi veľmi ľúto, som rada, že má terapeuta.
Jo a cvičenia na blúdivý nerv sú naozaj užitočné, ideálne ak ich ju naučí robiť EMDR terapeut.
slniecko v rámci té rodinné rady (byla tam i ta kamarádka) proběhla debata i o tom. Dcera na výtky proti kamarádce hned reagovala a slibovala, že na ni dá pozor. Říkala jsem jí i tehdy (a ne poprvé), že není ani její matka ani terapeut. Je to totiž situace, která se opakuje. Kamarádka se dostane do situaci, ze kterých ji dcera vytahuje, případně jí dělá vrbu. Ale je to jednostranné. Častokrát už jsme jí říkali, že to není správné, že je využívaná. A ona sama to ví, ale pokaždé, když by mělo dojít k nějakému razantnímu řezu, tak nás prosí, že ne, že to ublíží nejen té kamarádce, ale i jí samé. Je to složité, musíme asi počkat, až se sama dokáže z toho vyprostit. Terapeutku, která pracuje i s EMDR (a mi před pár lety hodně pomohla) jsem jí nabízela, zatím nechce.
alibi chápem a držím palce ![]()
![]()
![]()
Vím, že tu ta debata o h*vně byla nedávno, ale dneska mám moc pěkný příspěvek. Byla to mladá ženská a v těch argumentech bylo úplně všechno:
- nemám pytlíky
A když jsem jí je ze stojanu (vzdáleného asi 20 m) donesla:
- do těhle igelitových pytlíků je to neekologické, přece taky třídíte odpad, tak to pochopíte
- jsme sousedky, MNĚ na dobrých vztazích záleží
- na chodník to nikdy nedělají, vždycky jen do trávy
- mně zase mnohem víc vadí, že tamti sousedé nemají svého psa na vodítku a ten na ty moje útočí (wtf a co já s tím?)
- jsou to malí psi, to se ztratí
- dělají to všichni
- víte, že se tu bavíme o h*vně?
- z (dětských) bot to přece snadno umejete
- z dětského hřiště bych to uklidila (zajímalo by mě jak, když nenosí ty pytlíky, a btw. bývají tam bobky taky, jen teda nevím, jestli po ní, no)
A finální nejlepší (parafrázováno):
- tam kde s*rou moji psi, nemají děti co chodit!
Ale naštvaná jsem, protože mi celej ten výstup byl pravděpodobně k prdu, čistěji tu nebude
Anema U nás na dětská hřiště psi nesmí. Myslím takové ty oplocené s brankou.
Kan tohle je neoplocené, takové sousedské před bytovkou, no
Anema No tak to bych jí to snad ten exkrement příště sousedsky donesla v ekologicky rozložitelném sáčku přímo na rohožku ![]()
DruI ty jo, to je nápad!
Bohužel nevím, v kterém vchodě a bytě přesně bydlí. Já jí teda chtěla donést jen ty rozložitelné pytlíky, ale než jsem se otočila domů pro další část tříděného odpadu, už byla pryč.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.