Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline RoSa
9896 příspěvků moje polička 27. března 2025 10:18

Anema nebo do schránky ale teď bude vědět, kdo jí to tam dal...

mám psa a tohle teda taky nesnášim! a je pravda, že se to hodně zhoršilo, lidi nesbíraj

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2025 13:39
Reakce na Anema:

Kan tohle je neoplocené, takové sousedské před bytovkou, no

​Tak ale i tak, je jasné, že je to pro děti i kdyby tam byla jen jedna skluzavka. Já včera sela trávník a dnes je to rozdrápané a hromádky, máme díru v plotě, to vím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 13:45

Anemaach jo

Offline Magda
253 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:00

Před pár lety u nás na dědině chodili mladí s velkou dogou. Několikrát jsem je žádala aby ty h.ovna po psovi uklízeli, jinak jim je donesu před dům. Nepomohlo. Tak jsem tu hromadu jednoho dne vzala na lopatu a hodila ji k jejich vratům. Víckrát jsme h.vna po jejich psovi u baráku neměli.

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 27. března 2025 16:42

Mě to taaak strašně sere, protože s největší pravděpodobností do těch zanechaných hoven stoupneme my - co se snažíme po svém psovi všecko poctivě sbírat
A ještě je pak spousta lidí přednaštvaná na psy a pejskaře, i na ty, co za to vůbec nemůžou...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 16:51

JanieB prosím tě, vždyť to přece snadno usmeješ, ne? (vtip). 

Offline Samantha
3157 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:51

JanieB Tak já do h. stoupnu téměř vždy, když jdu uklízet. V zimě.

Teď, jak je déle světlo, tak velice šikovně kličkuju (se musím pochválit

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 27. března 2025 20:14

S kočárem se ovšem nekličkuje úplně snadno taky tu máme neoplocený hřiště 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 20:43

Potrefenáhusa a ty malý lidi se kličkovat vůbec nesnaží

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 22:21

U našich přímo před domem - ideálně u branky se jednu domu pravidelně objevovala obří hromada, zjistili jsme, že tam chodí z blízkého paneláku ženská se psem velikosti dogy, ale nějak se nám ji nepodařilo odchytit, takže to táta stále dokola uklízel. I jednou přijela maminka z práce po hodně náročném dni a už jak vyjela zpoza rohu, viděla, jak nám pes opět před brankou tvoří další hromadu. Zastavila, ženská ji zmerčila a začala táhnout psa pryč, když se mamka přiblížila a začala ženskou oslovovat, ta se k ní otočila zády, dělala, že neslyší a regulérně zdrhala, psa se pokoušela táhnout za sebou. Mamku to tak vytočilo, že tak, jak byla, v sukni, s kabelkou a na podpatcích, se sehla, kouřící hromadu popadla, ženskou doběhla a jedním velkým máchnutím jí to hovno rozmazala po kabátě. Říkala pak, že to za to stálo, i když tu ruku si pak drbala mýdlem opravdu dlouho

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 22:46

Malenge Hustě pěkně!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2025 23:06

Malenge mohla by maminka zavítat k nám, prosím?Borka

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 03. dubna 2025 07:57

Malenge tleskám mamince až mě bolí ruce

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 03. dubna 2025 09:10

Sweet Potato Evaeva stes je to historka už hodně letitá, ale potěší mě vždy, když si na ni vzpomenu ženská pak naši ulici obcházela velkým obloukem.

Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 22:02

Mladý ženský by neměly umírat - Anna Slováčková.

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 11. července 2025 08:49
Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 11. července 2025 08:50

stes teď jsem to četla a nemám slov.... Banánovou republikou jsi to vystihla.

Online Garfie
27852 příspěvků moje polička 11. července 2025 09:10

stes Můj kulturní šok se prohlubuje, máš pravdu, Banánová republika. V mých očích teda hlavně přístupem personálu, dneska nikam nepojedete....

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 11. července 2025 09:23

stesto je strašné! A to prosím pěkně provádí státní organizace

Jsem si našla jejich zprávu o udržitelnosti. Strana 137, že jim to ti novináři neoklepou o hlavu. 

Jedním z klíčových závazků organizace v oblasti lidských práv je zajištění bezbariérovépřístupnosti pro všechny spotřebitele a koncové uživatele. Tento závazek je pravidelně (nejménějednou ročně) vyhodnocován a dlouhodobě je sledováno jeho naplňování. Informace obezbariérovosti pro cestující se zveřejňuje v tištěných jízdních řádech, na webu i v mobilníchaplikacích a jsou i nadále zpřesňovány a rozšiřovány. Za tímto účelem probíhá spolupráces organizacemi, které zastupují osoby s omezenou mobilitou, as dopravci, aby mohl být zajištěnmaximální komfort a ochrana pro všechny uživatele..

Offline Marielle
příspěvků moje polička 10. srpna 2025 23:17

Makara můžu s.z.?