Já mám radost z dárku! Anžto jsem dostala moser skleničky co jsem chtěla... sbohem broušený hrůzy a tlustý ikea sklo! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
A potěšila včerejší návštěva mladé rodiny... zkraje proběhlo pár hysterických záchvatů, když se na haranty vrhla natěšená Poppy
ale nakonec se uklidnili u jídla, který všichni moc chválili a haranti vypadali že tejden nedostali najíst
Úspěch završen rozbalováním dárků, kdy ta malá neviňátka nad každičkým balíčkem skákala až do stropu radostí
a při odchodu se nemohli ani oblíct neb odmítli ty poklady pustit z ruky...
Největší úspěch slavily genderově značně nekorektní dárky - mimino s oblečkama pro Adélu a autobus hlásící zastávky pro Olivera... no co nadělám, holt jsem sto let za vopicema ![]()
Zarinya gratuluju moc k dalsimu vnoucatku
Zarinya gratuluju! A jsem zvědavá na jméno. ![]()
Pinot Noir to ja taky!![]()
Ono by to melo byt jednoduchy...kluk-jmeno po otci od manzela.Holka-jmeno po matce od manzela....jenze jsem vcera zjistila,ze muz nevi jake jmena maji jeho dcery tchanovci.![]()
(jeho otec uz tedy nezije.)
No a nebo jestli budou moderni a pujdou svoji cestou,ale spis tomu neverim.
Zarinya gratuluju! Jmena zijicich prarodicu se muzou davat nebo ne?
Kokoskata vsuvka,ze uz nezije byla jen omluva,proc manzel nevi jak se jmenoval.![]()
zda ziji ci neziji nehraje roli.:-)
Zarinya nekde to padlo, ze se jmena zijicich predku nedavaji, ale Recko to teda asi neni.
Kokoska ne to urcite ne.:-)
Sweet Potato uff to je také smutné, u nás takto trávil celú strednú školu synov kamarát, doteraz sú často v kontakte aj so stavbou domu mu syn pomáhal, je to jedno z našich externých deciek. Nechápem prečo to tak niekde v rodinách je.
Ale teda nech som v správnej téme, sviatky u nás prebehli presne ako som si predstavovala ,už len viac takých dní. ![]()
marieu to je super deň ![]()
Zarinya gratulujem ku krásnej sprave
Dneska jsme byli pozvaní na oběd, tak jsme vyrazili dopoledne na boby. Mám ráda, když mrzne a svítí sluníčko

Zarinya gratuluju k dárku
. Být babička je nejlepší a čím víc vnoučat, tím líp![]()
Zarinya gratuluji ![]()
Jsem teda ráda, že nemáme zvyky ohledně jmen jako v Řecku, to bych nedala. ![]()
Kora kdyby jsi v tom zila tak ti to treba neprijde,ale znam i reky co to "ignoruji"treba svagrova,ale neni jich tolik .:-)
a dekuji i crazydaisy Janulik03 clothilde
Zarinya to asi jo, akorát se mi ty jména prostě strašně nelíbí. Navíc oba extchani se jmenovali stejně. To by byla prekerka s jmény pro kluky.![]()
Korano to se tam neresi.Oba synove od muze a jeho sestry (bratranci)se zkratka jmenuji stejne.![]()
Zarinya jo, ale já bych měla dva syny se stejným jménem, teoreticky. A ještě blbým.
Korachapu,a mam pocit,ze kdysy davno kdyz jsme debatovali o "nasem" spolecnem diteti,ze muz rikal,ze by byl stejneho jmena jako uz jeho prvorozeny.no nedoslo na to,ale taky jsem se tomu tehda divila.Ale myslim,ze toto,cesky pravni system neumoznuje,tak by mel tvuj druhy muz smulu.![]()
ona v recku neni tak velka rozvodovost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my