Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 08:10

marieu

Kokoska je jeste zkusenejsi nez ja a ma pravdu. Je treba si z tebe brat priklad. Me taky tesi cist tvuj popis drobnych zivoitnich radosti a uvedomuju si, ze je mnohem uzitecnejsi pripomenout si malou radostnou chvilku nez se pitvat v tom, co se nepovedlo, co me stve. Fakt jsi inspirativni zena. Tusim, ze jsem ti to uz psala. A jestli ne, tak si to uz dlouho myslim.

Offline andulka01
12800 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 10:27

marieu Naučná stezka Klobouček , tohle je studánka U Kloboučku. Je to fakt jen procházka, ale moc hezká. Studánky jsou na trase 4, všechny jsme ochutnali A na cestách okolo Obecnice je pověšená vánoční hra.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 10:30

marieu To já ani nemyslím tak, že toho mám přes den dost. Ale prostě se fakt těšívam do pelechu:-D. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 10:37

marieu kde jste byli na jidlo prosim

Offline Pinot Noir
29815 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 11:30

Mně udělal radost nový kus (spíš kousek, ale i to se počítá) dálnice Praha-Hradec-a dál. Už se nemusíme kodrcat přes Hradec nebo Pardubice.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 11:32

Karja tohle ja mam uz nejaky rok v nemecku,nemuzu se dockat az pujdu spat.v Recku to mam opacne nemuzu se dockat noveho dne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 13:25

Zarinya já se nemůžu dočkat, až půjdu spát, už od puberty. Ale není to tím, že chci mít den rychle za sebou. Akorát ráda spím a na současné super pohodlné matraci ještě radějiA nakonec, když dojde na lámání chleba, si v půl jedné nadávám, proč jsem nešla dřív

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:22

Evaeva jakou superpohodlnou matraci máš? Pořád ji hledám....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:26

Makara podle mě kouzlo vězí v tom, že má jako poslední vrstvu paměťovou pěnu. To si můžeš i vyzkoušet, dá se to koupit i samostatně. Akorát ta spodní matrace musí mít tu správnou tvrdost (pro tebe)

Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:26
Reakce na marieu:

tina já ti taky děkuju! To portské je přesně ta pravá tečka za dnešním dnem- virtuálně si s tebou ťukám! 

Evaeva byl, cítím se velmi vděčná- víc, než obvykle.

Kan nebo takovou powerbanku. Na všechno. Krásné chvíle, zážitky, objevy, světlo, počasí, vůně, chutě... 

a propos, před časem jsem si kupovala nějaký lesklý časák, což už roky nedělám- jestli nějaké slevy, příloha- už nevím... byly tam rozhovory s ženami a o tom, co dělají pro svoje "well being", utkvěla mi jedna myšlenka- kterou jsem úspěšně adoptovala: každé ráno alespoň pár minut pro sebe (horká voda s cintronem, sama v kuchyni u stolu), vymyslet 3 věci, na které se můžu ten den těšit- i kdyby trakaře padaly. I kdyby to bylo jen čtení dětem na dobrou noc (vykulené oči, úžasem pootevřené pusinky), sprcha, postel...

​Ty to umíš tak hezky podat, obyčejný věci, ale vlastně krásný a vzácný.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:42

Evaeva

no, tak to nebude řešení. Mně paměťová pěna nesedí. Předposledně jsem o ni svoji matraci vylepšila, manžel chtěl obyč. No, tak po dvou nocích jsme přehazovala. On to ani nepoznal, kdybych se nepřiznala. Jak byl zvyklý z cest, že občas za měsíc vystřídal 5 a více postelí, tak jeho nároky na matraci jsou nulové. 

Já pátrám po matraci v jádru spíš měkčí, aby se promáčka, ale na povrchu pevnou. To objetí od paměťovky je mi  nepříjemné.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:57

Makara Kokoska Lenka22 já ale upřímně netuším, kde se to vzalo. Možná věkem, možná tím, co jsem třeba díky práci viděla, zažila, dílem určitě mateřstvím a snahou udělat to "líp", než rodiče... nevím. Požitkářství jsem v sobě měla v sobě aspoň trochu vždycky.

andulka01 díky. To máme kousek, tam musíme vyrazit.

Karja a to já taky strašně ráda spím!   
Antje určitě existuje vietnamský fine dining, ale nemáme přehled. Byli jsme na jídle tady a na kávu jsme zašli z nostalgie do Mamacoffee, měla jsem velmi čerstvou a dobrou čokoládovou bábovičku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 16:20

Makara aha, tak to mám opačně. Jádro tvrdší, povrch měkký.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 16:46

marieu rekla bych, ze je to vsechno dohromady. Urcite se clovek nauci vazit si tech hezkych chvilek postupne, myslim, ze jako mlada a svobodna jsem to tak nevnimala.

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 16:52

marieu diky !

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 22:34

Kokoska Já to mám opačně. V mládí mě všechno těšilo, teď si přijdu hrozně opotřebovaná a vyhořelá. Jen řeším, co všechno musím a pak už nic .

Offline zdensy
1136 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 00:10

Mirka , jak Ti rozumím .  A byla jsem zvědavá, co máš na poličce...

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 02:38

Mirka no prave, v mladi bylo vsechno tak nejak samozrejmy, spousta energie, porad nejaky akce. Postupne se to tak nejak zredukovalo, tak zbyvaji ty maly radosti, kterych si o to vic vazim.

Offline barbucha blogger
35707 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 17:34

Potěšil mě krátkej výlet... kdy v pondělí jsme razili na českou ambasádu (neb zeť pojal úmysl dopřát zřítelnici dvojí občanství resp. pas, osobně sice nevidím ve vlastnictví toho českýho nějakou výhodu, ale tak v šuplíku snad zavazet nebude)... kde jsem vyřídila všechno já anžto česká zaměstnankyně s radostným jásotem uvítala někoho kdo mluví česky poté jsem zřítelnici donutila k nákupům - v jediným obchodě kterej byla ochotná navštívit (Pull and Bear ), ale povstaly z toho aspoň dvoje džíny a jeden svetr, sláva bohu (nikdy nic nechce ani nepotřebuje, hroznej úděl pro každou babi!)

V úterý jsem doprovodila zřítelnici na trénink volejbalu (abych zjistila že je nejlepší ), poté se ona odebrala na sraz s přáteli a já do města na nákupy. Vystála jsem si mnoho front...

... a večer jsme se všichni sešli v hospodě s již zmíněnejma výbornejma bublinkama

Další den jsme jeli vracet zničený martensky, z čehož povstaly ty další nákupy... stavili jsme se v Moderna Museet abychom úplně kulturně nezakrněli a poté s úlevou padli k tv - k čemuž nám zřítelnice přičinila popcorn a donutila nás sledovat Die Hard anžto mladej Bruce Willis ji 

nějak bere Ale shodly jsme se přitom, že Bruce je dobrej furt, ať s vlasama nebo bez... pročež celej vejlet považuju za úspěšnej

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 31. prosince 2021 19:02

barbucha no bodejť ne, vyplněna každá chvíle, nadto s úspěšným nákupem