Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 07:29

letfenixa opožděně gratuluju ke skvělému dárku pod stromeček , příchod nového roku bude optimistický

a taky dodatečně všem oslavenkyním + Zarinya k budoucí generaci

Offline andulka01
12800 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 10:26

Včerejší procházka v Brdech, sice pršelo a bez výhledů, ale konečně sami venku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 10:37

rozarkadekuji.:-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 15:52

A ja se musim dneska pochvalit! Po 13 letech jsem stala na lyzich a bylo to dobry - bylo to fakt lyzovani, ne jen plouzeni svahem! A ani jsem nespadla

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:46

rozarka ďakujeme

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:55

Po dvou letech jsem se aspoň na chvíli viděla s kamarádkou, která žije v Holandsku a prošla jsem se ve vísce, kde jsem jako dítě trávila spoustu prázdninových dovolených. Bylo to celý krásný, Vysočina, jiskřivý sníh, veselé děti, rozverní psi a modrá obloha included. 

Offline pecka
6180 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:35

Lama_z_Lana vyzeráš na fotkách ako riadna lyžiarka :) Dúfam,že si si to užila.

Ja som dnes skúšala scénky ako v  Mrázikovi. 

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:39

andulka01 kde v Brdech? Jestli to není tajem?

bram krásný!

já měla dneska odpoledne rande s mužem v Praze. Měli jsme dobrý vientamský jídlo, kávu a dezert jinde, procházkou jsme došli na místo, kde jsme se viděli poprvé (to víme na minutu přesně a v létě to bude neuvěřitelných 20 let), obešli Starý Město, stihli drobné nákupy, Rónu ve Špálově galerii, u Máje viděli vánoční tramvaj (to mi bylo zároveň strašně dobře a zároveň se mi hrozně stýskalo po dětech) a když jsme se loučili na Andělu a muž směřoval na noční do práce, čekal a mával mi, až tramvaj odjela... cestou domů jsem stihla vyzvednout ještě jeden balíček, a teď stihla ještě uvařit butter chicken podle rohlíku na zítřejší oběd pro všechny a těším se na dlouhou sprchu. Snad mi to well-being vydrží ještě zítra v práci.

Offline tina
6301 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:44

marieu to zní tak idylicky, že mi to zvedlo náladu, začala jsem se usmívat a místo zalehnutí do postele si dám ještě trochu portského a najdu něco pěkného ke čtení Děkuji Ti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:44

marieu to musel být krásný den! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:45

marieu Jo kdy se tyhle chvilky daly nabrat do kapes, klidně nosím kapsáče 24/7

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:57

tina já ti taky děkuju! To portské je přesně ta pravá tečka za dnešním dnem- virtuálně si s tebou ťukám! 

Evaeva byl, cítím se velmi vděčná- víc, než obvykle.

Kan nebo takovou powerbanku. Na všechno. Krásné chvíle, zážitky, objevy, světlo, počasí, vůně, chutě... 

a propos, před časem jsem si kupovala nějaký lesklý časák, což už roky nedělám- jestli nějaké slevy, příloha- už nevím... byly tam rozhovory s ženami a o tom, co dělají pro svoje "well being", utkvěla mi jedna myšlenka- kterou jsem úspěšně adoptovala: každé ráno alespoň pár minut pro sebe (horká voda s cintronem, sama v kuchyni u stolu), vymyslet 3 věci, na které se můžu ten den těšit- i kdyby trakaře padaly. I kdyby to bylo jen čtení dětem na dobrou noc (vykulené oči, úžasem pootevřené pusinky), sprcha, postel...

Offline tina
6301 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 20:59

marieu na zdraví!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 21:26

pecka Kde to je? Na fotkách je to krása, ale asi tam byla pořádná zima.

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:16

pecka to je nádhera 

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:28

marieu ja ty tvoje popisy hezkych chvilek strasne rada ctu a uplne me to nabiji. Ty 3 veci zkusim, posledni dobou nejsem nejak uplne v pohode, mohlo by to pomoct. 

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:32

marieu Já se na postel těším každej den, někdy si třeba odpočítávám hodiny do ulehnutí:-D. Ale to asi není ono:-D. Ale já mám svoji postel fakt ráda!:-D a ty péřový peřiny;-)

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:52

Karja chápu tě, taky mám spoustu dní, kdy ze sebe tu jiskru nevykřešu. Ale snažím se o to pořád... někdy je to třeba jen sklenka něčeho dobrýho, teď přes svátky pohled na stromek, dobrá hudba, sáňkování s dětma (i když je celou věčnost nemůžem dostat ven a pak zas stejnou věčnost dovnitř), něco dobrého, co si dopřeju jen sama pro sebe. Jenom drobnost, střípek. A jsou dny, kdy je to třeba jen jedna věc. Pravda je, že mám oproti tobě odrostlejší děti.

Kokoska ježkovy voči, nechci tady být za nějakou pošahanou guru, jen se dělím o zdánlivě malý radosti.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:55

marieu no to se mi prave libi, jak dovedes vytezit ty malickosti. K posahany guru mas fakt daleko, kliiid!

Offline pecka
6180 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 07:08

Kora Renusatko ďakujem.

Je to vrch Minčol v Malej Fatre.Hore boli včera len -3°C.Mali sme smolu,lebo bola hmla,takže výhľady žiadne. No okolitá príroda a zjazd dole na igelitkách nám to vynahradili  :)