letfenixa opožděně gratuluju ke skvělému dárku pod stromeček
, příchod nového roku bude optimistický ![]()
a taky dodatečně všem oslavenkyním + Zarinya k budoucí generaci ![]()
Včerejší procházka v Brdech, sice pršelo a bez výhledů, ale konečně sami venku.

rozarkadekuji.:-)
A ja se musim dneska pochvalit! Po 13 letech jsem stala na lyzich a bylo to dobry - bylo to fakt lyzovani, ne jen plouzeni svahem! A ani jsem nespadla ![]()
rozarka ďakujeme ![]()
Po dvou letech jsem se aspoň na chvíli viděla s kamarádkou, která žije v Holandsku a prošla jsem se ve vísce, kde jsem jako dítě trávila spoustu prázdninových dovolených. Bylo to celý krásný, Vysočina, jiskřivý sníh, veselé děti, rozverní psi a modrá obloha included.
Lama_z_Lana vyzeráš na fotkách ako riadna lyžiarka :) Dúfam,že si si to užila.
Ja som dnes skúšala scénky ako v Mrázikovi.

andulka01 kde v Brdech? Jestli to není tajem?
bram krásný!
já měla dneska odpoledne rande s mužem v Praze. Měli jsme dobrý vientamský jídlo, kávu a dezert jinde, procházkou jsme došli na místo, kde jsme se viděli poprvé (to víme na minutu přesně a v létě to bude neuvěřitelných 20 let), obešli Starý Město, stihli drobné nákupy, Rónu ve Špálově galerii, u Máje viděli vánoční tramvaj (to mi bylo zároveň strašně dobře a zároveň se mi hrozně stýskalo po dětech) a když jsme se loučili na Andělu a muž směřoval na noční do práce, čekal a mával mi, až tramvaj odjela... cestou domů jsem stihla vyzvednout ještě jeden balíček, a teď stihla ještě uvařit butter chicken podle rohlíku na zítřejší oběd pro všechny a těším se na dlouhou sprchu. Snad mi to well-being vydrží ještě zítra v práci.
marieu to zní tak idylicky, že mi to zvedlo náladu, začala jsem se usmívat a místo zalehnutí do postele si dám ještě trochu portského a najdu něco pěkného ke čtení
Děkuji Ti![]()
marieu to musel být krásný den!
marieu Jo kdy se tyhle chvilky daly nabrat do kapes, klidně nosím kapsáče 24/7
tina já ti taky děkuju! To portské je přesně ta pravá tečka za dnešním dnem- virtuálně si s tebou ťukám!
Evaeva byl, cítím se velmi vděčná- víc, než obvykle.
Kan nebo takovou powerbanku. Na všechno. Krásné chvíle, zážitky, objevy, světlo, počasí, vůně, chutě...
a propos, před časem jsem si kupovala nějaký lesklý časák, což už roky nedělám- jestli nějaké slevy, příloha- už nevím... byly tam rozhovory s ženami a o tom, co dělají pro svoje "well being", utkvěla mi jedna myšlenka- kterou jsem úspěšně adoptovala: každé ráno alespoň pár minut pro sebe (horká voda s cintronem, sama v kuchyni u stolu), vymyslet 3 věci, na které se můžu ten den těšit- i kdyby trakaře padaly. I kdyby to bylo jen čtení dětem na dobrou noc (vykulené oči, úžasem pootevřené pusinky), sprcha, postel...
marieu na zdraví!![]()
pecka Kde to je? Na fotkách je to krása, ale asi tam byla pořádná zima.
pecka to je nádhera
marieu ja ty tvoje popisy hezkych chvilek strasne rada ctu a uplne me to nabiji. Ty 3 veci zkusim, posledni dobou nejsem nejak uplne v pohode, mohlo by to pomoct.
marieu Já se na postel těším každej den, někdy si třeba odpočítávám hodiny do ulehnutí:-D. Ale to asi není ono:-D. Ale já mám svoji postel fakt ráda!:-D a ty péřový peřiny;-)
Karja chápu tě, taky mám spoustu dní, kdy ze sebe tu jiskru nevykřešu. Ale snažím se o to pořád... někdy je to třeba jen sklenka něčeho dobrýho, teď přes svátky pohled na stromek, dobrá hudba, sáňkování s dětma (i když je celou věčnost nemůžem dostat ven a pak zas stejnou věčnost dovnitř), něco dobrého, co si dopřeju jen sama pro sebe. Jenom drobnost, střípek. A jsou dny, kdy je to třeba jen jedna věc. Pravda je, že mám oproti tobě odrostlejší děti.
Kokoska ježkovy voči, nechci tady být za nějakou pošahanou guru, jen se dělím o zdánlivě malý radosti.
marieu no to se mi prave libi, jak dovedes vytezit ty malickosti. K posahany guru mas fakt daleko, kliiid! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.