Super, děkuju moc!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tahle Zmizelá Praha od Hermanna je taky super. Jsou to teda povídky a Praha v nich je už doopravdy zmizelá, i tak si ale myslím, že stojí za přečtení.
je, tu mám taky. A ještě od Gézy Včeličky Pražské tajemství, má to stejnej rozměr
Tu neznám a děkuju za tip!
akorát jsem to četla už šíleně dávno
Ajonojo, tu knížku znám. A moc děkuji za tip na Praha neznámá, toho se budu snažit využít.
CEO a COO me dneska pochvalili po mejlu, jsou na veletrhu na Floride. Mela jsem na starosti design expozice (ehm, stanku, ale je velkej), info a pripravu materialu pro klienty co s nama jeli a nejakou organizaci. Je to nejvetsi veletrh zamorske lodni dopravy na kontinente, takz mam radost :)
Nakonec mě moc těší, že ten můj lajdák konečně dnes odevzdal diplomku
. Psala jsem už dvě svoje, tahle byla třetí
.
Ještě abych mu napsala manuál na připomínky oponenta![]()
![]()
Gratuluji. Moc příjemný pocit, že?!![]()
no, kdybych měla vyprávět story, jak odevzdával diplomku můj drahoušek... ještě, že jsem nebyla přítomna a podrobnosti jsem se dozvěděla 2 měsíce poté.
Nakonec mě moc těší, že ten můj lajdák konečně dnes odevzdal diplomku
. Psala jsem už dvě svoje, tahle byla třetí
.
Mohla bych k tobě objednat na návštěvu syna? Už bych potřebovala,aby tu diplomku taky dodělal.![]()
To znám.. Dcera si diplomku odložila o rok, protože si překládala materiály z několika jazyků, tak aby měla čas. Ehmm.. čas měla.
Odevzdávala jsem ji nakonec já, 30 minut před vypršením termínu a navíc jsem ji předtím musela ještě vyzvednout svázanou. Prý "Kliiiid, to se stihne..! No, stihla jsem to, ale mrtvice se o mě pokoušela, to zase jo. ![]()
Jo tak to já odevzdávala diplomku pro jistotu týden po termínu. :D Ale byla jsem v tom vcelku nevinně, to jen můj vedoucí byl hroznej anarchista, kterej se termínama vůbec neřídil, sem tam zapomněl na domluvenou konzultaci a tak... no úplně se otřásám, jen si na to období vzpomenu, ještě že to už mám za sebou.
Tak to je ten můj ještě borec, nejzažší termín je zítra a odevzdal už dnes, dokonce o celý den dříve. Když taky zítra na studijním odpoledne neúřadují, že jo![]()
Jj, ono to neni poprve, ale je to velka akce, takze ano :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.