Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:16
Reakce na domenica:

Samozřejmě kritizovat může kdokoli, ale mám tak trochu pocit, že dokud to člověk nezažije na vlastní kůži, kritizuje se mu o dost snadněji.

A už mě prostě unavuje, že kdykoli promluví např. Sobotka, ať se ho ptají na cokoli, zaplete do toho Babiše. Ať je v TV debatách téma jakékoli, zaplete se do toho Babiš. 

Já ho fakt nehájím, jen bych byla ráda, kdyby politici právě teď před volbami míň skloňovali Babiše a víc se věnovali vlastní práci.

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:16
Reakce na Mutziputzi:

Jo, přesně. Mě doslova fascinuje, jak lidi, kteří věčně řvou a nadávají politikům do zlodějů (ne, že by neměli pravdu) Andrejovi zobou z ruky.. Osobně to fakt nechápu, že to nevidí, jak lže, podvádí a krade. Naopak je to pro ně ještě borec 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:18
Reakce na Kokoska:

Asi jako Babiš, když se ho zeptají na cokoliv, zaplete do toho Sobotku?

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale taky, samozřejmě. Ale třeba mi přišlo trochu "přes", když Sobotka vykládal, že jeho za předsedu strany zvolili menším procentem hlasů, než v ANO Babiše, protože socdem je demokratická strana a nikdo nenutí členy volit jen jednoho určitého člověka. Jsou takové kecy nutné? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:26
Reakce na Kokoska:

Samozřejmě kritizovat může kdokoli, ale mám tak trochu pocit, že dokud to člověk nezažije na vlastní kůži, kritizuje se mu o dost snadněji.

A už mě prostě unavuje, že kdykoli promluví např. Sobotka, ať se ho ptají na cokoli, zaplete do toho Babiše. Ať je v TV debatách téma jakékoli, zaplete se do toho Babiš. 

Já ho fakt nehájím, jen bych byla ráda, kdyby politici právě teď před volbami míň skloňovali Babiše a víc se věnovali vlastní práci.

Ale tady se ani primárně nekritizuje Babišova ministerská činnost, byť si o EET a vynikající bilanci hospodaření myslím svoje, jde o to, že hlásá boj s korupcí a hlavně, že vybere víc daní a sám, když to jde se jejich placení vyhne. Dotace na Čapí hnízdo? Taky nic, to není normální. Mimochodem, když si přivlastním dejme tomu firemní pikslu kafe, vy na mě ukážete prstem a já to vyřeším tak, že vám odsypu půlku, bude to fajn? Nevím co bych si měla na vlastní kůži zkoušet, aby mě tohle nebilo do očí.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:29
Reakce na Kokoska:

"Já ho fakt nehájím, jen bych byla ráda, kdyby politici právě teď před volbami míň skloňovali Babiše a víc se věnovali vlastní práci."

Něco jako klid na práci? Projednávat skandál nebudeme. Nemáme čas. Musíme pracovat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:30
Reakce na domenica:

Makat! 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:31
Reakce na Mutziputzi:

Dřít jako koně! 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:35
Reakce na Kokoska:

"Ale docela by mě zajímalo, když už běží ten "hon na Babiše", jestli by byli ochotni zveřejnit komplet příjmy a majetek i pánové Sobotka a Kalousek. Podle mě by to bylo fér."

Jen pro tvou informaci: pánové Sobotka a Kalousek zveřejňují příjmy i majetky každoročně, neb jsou tak - jako poslanci - povinni činit dle zákona

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 20. března 2017 10:40
Reakce na Kokoska:

jasne. jen at ma sudruh bures klid na hrabani pod sebe. ble

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 20. března 2017 11:12

No tak se mi holt nelíbí, že se zruší klíďo píďo program sněmovny, odsune se projednávání zákona a předkládání dalších, a celý den se jedná o tom, že Babiš.

Radost ze současného dění nemám, taže končím OT v tomto vlákně.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 20. března 2017 11:35
Reakce na Kokoska:

jako ze kdyby vic schvalovali bylo by lip na svete? ja myslim ze zakonu potrebujeme vyzazne MIN, ne vic. za me at si vezmou klido pul roku volna.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 20. března 2017 11:35

Mé víkendové radosti:

Food Truck Festival na Smíchovské náplavce - Spousta inspirativních řešení na jídlododávku, jen 80 % nabídky byly burgery a zase burgery. A přítel ochutnal poprvé v životě ústřice. Asi budeme často chodit na ústřice :-)
Koncert rockabilly Slap Dash - vyvenčila jsem velmi úspěšně nové celočervené šaty, lehounce si i zatančila a co hlavně, frontman skupiny je můj spolužák a neviděli jsme se dvacet let, takže i super setkání.
A konečně jsem viděla Lichožrouty :-)

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 20. března 2017 12:01

Dnes ne, ale včera jsem si udělala veliké potěšení koncertem Hazmat modine, a dneska si ho recykluju pouštěním jejich CD. Miluju jazz, miluju blues, miluju klezmer, a miluju dechy - a kdo to na mě vybalí všechno dohromady, má mě!

Bylo to svým způsobem k smíchu, chování a vzhled hudebníků, občasné chyby, odejitý zpěvákův hlas,...a sálala z toho taková energie, že to všechno bylo vcelku jedno a doteď si připadám jak po sprše. Ách!

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 20. března 2017 12:19
Reakce na dost_bot:

Díky za tip, jsou výborný.

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 20. března 2017 12:36
Reakce na andulka01:

Ano, to jsou...a jezdí sem! Byli v ČR už potřetí. Škoda, že nějak v nabídce zapadli, bylo plno tak napůl, kdyby bylo plno, obecenstvo zboří sál :-)

Nikdy bych nevěřila, že se klezmer dá hrát v jazzovém duchu, s bluesovým spodkem, a může to spolu znít skvěle :-) Navíc když na pódiu duje 5 lidí do něčeho foukacího, od harmoničky po tubu, tak ta zvuková vlna je neuvěřitelná (tedy pro milovníka dechů...)

Offline jerry
11223 příspěvků moje polička 20. března 2017 13:31
Reakce na moora:

právě na mě vypadla z pračky flashka, co ji už týden hledám, její poslední zálohu mám k 30.12.2016 a je na ní celej můj život (a taky dost citlivejch dat). tak mám radost, že neleží v nějakejch cizích rukách a taky, že funguje! (a už mám zazálohováno)

Vlastně jsi založila nový obor: praní dat.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. března 2017 13:49
Reakce na jerry:

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 20. března 2017 14:49

Hrozby paragrafů zabraly aspoň na účetní, potvrzení o příjmech jsem z ní dostala a dnes jsem podala daňové přiznání :-) Já su tak šťastné :-)

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 20. března 2017 20:05

Gratuluju, vím, jaké to je, já to už mám taky spočítané (teda to příznání, jinak doufám ještě ne :) ) a byl to opravdu úlevný pocit.