Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. března 2022 14:10
Reakce na tina:

Mám radost, že nás ode dneška netíží žádná hypotéka

​Óooo, blahopřeji! Konečně bude prostor na pořádný nákupy, šatičky, botičky, parfém a kabelka.

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 14:16

Pinot Noir Evaeva děkuju. Muž udělal nějaké mimořádné splátky, tak se to tím hooodně urychlilo, jinak bychom to taky měli ještě na dlouho.

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 14:18

Kan hele víš, že ani ne. Já o tom psala v jiném vlákně, že mám teď potřebu se věcí spíš zbavovat. Ale děkuju.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. března 2022 16:12
Reakce na tina:

Mám radost, že nás ode dneška netíží žádná hypotéka

​Gratuluju Nás nově tíží, ale máme obrovskou radost, že se nám podařilo koupit byt vedle nás a nebudeme se muset stěhovat jinam.

Dva roky jsme si dělali legraci, že ho jednou koupíme, pak v to 11 let doufali. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2022 16:34

Lamicka to je super! 

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 16:42

Lamicka ale tak to je taky super! Potrebujete vetsi? Tak se jen presunete vedle nebo to budete nejak propojovat? My se stehovali do toho aktualniho kvuli detem, u toho prvniho, co kupoval muz, se s nima nejak nepocitalo....

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. března 2022 16:56

tina Nutne potrebujeme vetsi, posledni 2 roky jsme tu uz dost natesno, mame 2kk. Budeme to propojovat, deti rozdelime, budeme mit pracovnu a hlavne po letech zase normalni loznici.

Evaeva porad tomu neverim 

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 16:59

Lamicka To zní moc dobře, přeju vám to

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:01

tina dekuju

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:07

A ještě tady dneska poděkuju veřejně Korsičanka , protože mě před chvílí úplně dojal voňavý obsah balíčku, který mi poslala. Moc Ti děkuju

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:24

tina ja mela radost dneska asi hodinu, byla jsem na prohlidce, pro me dokonalej byt, tak chci slozit zalohu a najednou se zacnou se sypat ALE1, ALE2  takze uz na prohlidce ze me delali peknyho blbecka...uz jsem z toho takova zfrustrovana, hlavne teda uz sem otravena z vsemoznejch realitek. Hodku jsem si malovala, jak mi to vsechno do sebe zapada a prd, ze mi to pekne vyjde i s vypovedi najmu, nez se na chvili odporoucim do haje. Ani opit se nemam naladu , sakra

Takze ten stasne ulevnej pocit chapu a zavidim, pac me ceka tak za 30 let

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:30

Lama_z_Lana Jéé, já tě hlavně ráda vidím:) Dneska jsem si totiž na tebe shodou okolností vzpomněla, když jsem vytáhla ze skříně vlněnej pléd a říkala si, kéž bych to uměla nosit jako naše Lama

Jinak tlapkám moc, kamarádi v HK taky hledají a nic:( 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2022 17:31

Lamicka tyjo, tak jestli máte jen 2kk, tak to je dvojnásobná radost!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:44

tina

Ted jsi me rozesmala, ja proste zamotam a jdu

No je to tady v Hradci trosku na prd. Teda ja se priznam, ze tu zatim hledam v jedny konkretni lokalite, ale "utesuje" me, ze i mimo ni je to naprd

Blba je ta dnesni pachut zkazeny radosti

Ale verim ,ze je to znameni, ze na me ceka stejne peknej byt - a i s balkonem urcite

Ted budu navic skoro pul roku pryc, takze dalsi kolo hledani zas az na podzim. A levnejsi uz to rozhodne nebude. 

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:48

Lama_z_Lana Tak rozesmání se taky počítá

Nějaká stáž? Doufám, že nám nezmizneš úplně...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. března 2022 17:57

tina jojo, pracovne - doufam, ze tam dostanu novy impuls a prace me zasne bavit a nebdu tam chodit s odporem, ale jen mirne nasrana

No a taky doufam, ze diky pristupu "sejde z oci, sejde z mysli" se za me "sam" vyresi dalsi problem

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 11. března 2022 18:04

Lama_z_Lana tak držím pěsti na obou frontách

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. března 2022 18:07

Lama_z_Lana drzim palce, at vse vyjde :) 

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 11. března 2022 18:07

Gratuluju tina k ukončení hypotéky, Lamicka k novému bytu aLama_z_Lana k pobytu!

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 11. března 2022 18:11

Lamicka to je teda moc hezké. Taky jsme chtěli koupit vedlejší být, ale hodila nám tehdy do toho strašlivé vidle tchýně. Ale my máme 3+kk, tak to pořád nějak jde a za chvili už pudou holky z domu, tak to možná už ani nemá cenu.

Lama_z_Lana gratuluji k pobytu, jak bych nad tím bytem teď nezoufala, do nebe to rozhodně neporoste.