Óooo, blahopřeji! Konečně bude prostor na pořádný nákupy, šatičky, botičky, parfém a kabelka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir Evaeva děkuju. Muž udělal nějaké mimořádné splátky, tak se to tím hooodně urychlilo, jinak bychom to taky měli ještě na dlouho.
Kan hele víš, že ani ne. Já o tom psala v jiném vlákně, že mám teď potřebu se věcí spíš zbavovat. Ale děkuju.
Gratuluju
Nás nově tíží, ale máme obrovskou radost, že se nám podařilo koupit byt vedle nás
a nebudeme se muset stěhovat jinam.
Dva roky jsme si dělali legraci, že ho jednou koupíme, pak v to 11 let doufali.
Lamicka to je super!
Lamicka ale tak to je taky super! Potrebujete vetsi? Tak se jen presunete vedle nebo to budete nejak propojovat? My se stehovali do toho aktualniho kvuli detem, u toho prvniho, co kupoval muz, se s nima nejak nepocitalo....
Lamicka To zní moc dobře, přeju vám to![]()
tina dekuju ![]()
A ještě tady dneska poděkuju veřejně Korsičanka , protože mě před chvílí úplně dojal voňavý obsah balíčku, který mi poslala. Moc Ti děkuju![]()
![]()
tina ja mela radost dneska asi hodinu, byla jsem na prohlidce, pro me dokonalej byt, tak chci slozit zalohu a najednou se zacnou se sypat ALE1, ALE2 takze uz na prohlidce ze me delali peknyho blbecka...uz jsem z toho takova zfrustrovana, hlavne teda uz sem otravena z vsemoznejch realitek. Hodku jsem si malovala, jak mi to vsechno do sebe zapada a prd, ze mi to pekne vyjde i s vypovedi najmu, nez se na chvili odporoucim do haje. Ani opit se nemam naladu , sakra ![]()
Takze ten stasne ulevnej pocit chapu a zavidim, pac me ceka tak za 30 let ![]()
Lama_z_Lana Jéé, já tě hlavně ráda vidím:) Dneska jsem si totiž na tebe shodou okolností vzpomněla, když jsem vytáhla ze skříně vlněnej pléd a říkala si, kéž bych to uměla nosit jako naše Lama![]()
Jinak tlapkám moc, kamarádi v HK taky hledají a nic:(
Lamicka tyjo, tak jestli máte jen 2kk, tak to je dvojnásobná radost!
Ted jsi me rozesmala, ja proste zamotam a jdu ![]()
No je to tady v Hradci trosku na prd. Teda ja se priznam, ze tu zatim hledam v jedny konkretni lokalite, ale "utesuje" me, ze i mimo ni je to naprd ![]()
Blba je ta dnesni pachut zkazeny radosti ![]()
Ale verim ,ze je to znameni, ze na me ceka stejne peknej byt - a i s balkonem urcite ![]()
Ted budu navic skoro pul roku pryc, takze dalsi kolo hledani zas az na podzim. A levnejsi uz to rozhodne nebude.
Lama_z_Lana Tak rozesmání se taky počítá
Nějaká stáž? Doufám, že nám nezmizneš úplně...
tina jojo, pracovne - doufam, ze tam dostanu novy impuls a prace me zasne bavit a nebdu tam chodit s odporem, ale jen mirne nasrana ![]()
No a taky doufam, ze diky pristupu "sejde z oci, sejde z mysli" se za me "sam" vyresi dalsi problem ![]()
Lama_z_Lana tak držím pěsti na obou frontách
Lama_z_Lana drzim palce, at vse vyjde :)
Gratuluju tina k ukončení hypotéky, Lamicka k novému bytu aLama_z_Lana k pobytu!
Lamicka to je teda moc hezké. Taky jsme chtěli koupit vedlejší být, ale hodila nám tehdy do toho strašlivé vidle tchýně. Ale my máme 3+kk, tak to pořád nějak jde a za chvili už pudou holky z domu, tak to možná už ani nemá cenu. ![]()
Lama_z_Lana gratuluji k pobytu, jak bych nad tím bytem teď nezoufala, do nebe to rozhodně neporoste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my