Evaeva tak teď je důležité nechat děti poznat, ze hory a lyže jsou prima. A za par let jim na té Rondě nebudeš stačit.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Makara Evaeva závidím a blahopřeju! Lyžování i nápoje ![]()
Já mám radost ze zpráv z Alp, dcera dnes 3x sjela červenou sjezdovku (jedna jízda teda trvala půl až 3/4 hodiny a manžel byl prý dost unavenej z věčného plužení
), ale nezastavil ji ani držkopád a sníh v obličeji, a když mi manžel volal, tak se mnou ani nechtěla mluvit, jak se tam má dobře ![]()
Lama_z_Lana strašně moc blahopřeju ke stáži a držím palce na papíry! Taková destinace, super!
Makara sella ronda je skvela. Zitra si to dejte po a proti smeru v jednom dni.
Ginger zítra je v plánu si trochu zalyžovat
. Jako mě ta lyžařská turistika baví a ty modré dlouhé jsou pro mne tak akorát, ale viděli jsme tolik pěkných sjezdovek jen z lanovky, ze si na ně musíme udělat čas. Takže zítra to bude jen půlokruh tam a zpět s úkroky stranou.
Mohučanka ti drobci jsou neuvěřitelně šikovní. dnes jsem viděla na svahu instruktora s max. tříletým prckem. A dvakrát jsem je na kilometru předjela. Proste zastavila jsem na odchech a oni kolem profrceli bez zastávky a to prtě furt něco vykládalo.
Makara nikdy nezapomenu, jak jsme na červené v Itálii potkali instruktora a čtyři maximálně tříleté děti. Normálně je dole všechny naházel na sedačkovou lanovku, nahoře seskočili a odfrčeli![]()
Evaeva to je super, že ho to baví! Dcera se moc nebojí, ze školky má dokonce hodnocení, že vyhledává rizikové situace! Řekli jsme jí, že když bude jezdit přímo a bez brzdění, nebude lyžovat vůbec, tak raději dělá obloučky.
Makara To mi připomíná našeho, celou dobu jízdy mluví, nebo teď, co je starší, si zpívá.
Já jsem už druhým rokem nebyla na lyžích (loni kovid, letos práce), takže vám závidím. A tu Sellu Rondu tím tuplem, je fajn.
Mohučanka on se nebál tak do tří a půl, to vypadalo, že nemá půd sebezáchovy. Teď už riskuje jen u věcí, které má pocit, že ovládá.
Evaeva Jo, ty lyžařské školky jsou boží. Obdivuji rodiče, instruktora i děti. Občas nám v Rakousku taky na sedačku nějaké dítě prihodili. A jednou se mi stalo, ze "mi" spadlo cizí dítě ještě ve stanici. Ale to mi nikdo nesvěřil. Ja vpravo urovnavala svoje k nástupu a najednou se vlevo objevil tak čtyř, pětiletý klucina. Sám nasednout nedokázal, vlekar tam nebyl nebo ho nevysadil a ta přijíždějící sedačka ho shodila. Hned zastavili, jemu se nic nestalo, ale měla jsem z toho hodně blby pocit a ruce se mi klepaly ještě čtvrt hodiny.
První letošní grilování s rodinou.
Tak Betty tak to jste si teda podpíšili
Makara dcera nás povolala a na sluníčku v zimní bundě to šlo. Pak jsme se rádi přesunuli domu.
Tak Betty je, já už se tak těším na grilování! Letos chceme koupit ohniště, ještě musím muže dohnat k opravě přístřešku na dřevo, s ohništěm bude potřeba!
Makara To mi připomíná našeho, celou dobu jízdy mluví, nebo teď, co je starší, si zpívá.
To me vzdycky bavilo. Ja jsem spatny lyzar, takze si to šinu stylem opatrne obloucky a kolem profrci helma na nozickach za hlasiteho zpevu.
Ja jsem nebyla uz treti sezonu, tak jsem zvedava, jak pristi zimu. Budu muset zapracovat na kondici.
To me vzdycky bavilo. Ja jsem spatny lyzar, takze si to šinu stylem opatrne obloucky a kolem profrci helma na nozickach za hlasiteho zpevu.
Ja jsem nebyla uz treti sezonu, tak jsem zvedava, jak pristi zimu. Budu muset zapracovat na kondici.
To je přesný popis našeho dítěte.
Muz mel asi pocit, ze je po vcerejsku treba neco zehlit. Tak dobry... (Jen toho kuryra bych si priste prosila nejakeho vymydlenejsiho
).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my