Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 13. března 2022 20:59

Evaeva tak teď je důležité nechat děti poznat, ze hory a lyže jsou prima. A za par let jim na té Rondě nebudeš stačit. 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:01

Makara Evaeva závidím a blahopřeju! Lyžování i nápoje

Já mám radost ze zpráv z Alp, dcera dnes 3x sjela červenou sjezdovku (jedna jízda teda trvala půl až 3/4 hodiny a manžel byl prý dost unavenej z věčného plužení ), ale nezastavil ji ani držkopád a sníh v obličeji, a když mi manžel volal, tak se mnou ani nechtěla mluvit, jak se tam má dobře

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:02

Lama_z_Lana strašně moc blahopřeju ke stáži a držím palce na papíry! Taková destinace, super!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:04

Makara sella ronda je skvela. Zitra si to dejte po a proti smeru v jednom dni. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2022 21:17

Makara v to doufám

Mohučanka dcera je teda dobrá! Syn se dneska naučil celkem bezpečně zastavovat a tím pádem se přestal bát. Tu dětskou sjezdovku zvládá už celkem sám a začalo ho to víc bavit, opravdu mi udělal radost.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:22

Ginger zítra je v plánu si trochu zalyžovat. Jako mě ta lyžařská turistika baví a ty modré dlouhé jsou pro mne tak akorát, ale viděli jsme tolik pěkných sjezdovek jen z lanovky, ze si na ně musíme udělat čas. Takže zítra to bude jen půlokruh tam a zpět s úkroky stranou.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:30

Mohučanka ti drobci jsou neuvěřitelně šikovní. dnes jsem viděla na svahu instruktora s max.  tříletým prckem. A dvakrát jsem je na kilometru předjela. Proste zastavila jsem na odchech a oni kolem profrceli bez zastávky a to prtě furt něco vykládalo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2022 21:40

Makara nikdy nezapomenu, jak jsme na červené v Itálii potkali instruktora a čtyři maximálně tříleté děti. Normálně je dole všechny naházel na sedačkovou lanovku, nahoře seskočili a odfrčeli

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:41

Evaeva to je super, že ho to baví! Dcera se moc nebojí, ze školky má dokonce hodnocení, že vyhledává rizikové situace! Řekli jsme jí, že když bude jezdit přímo a bez brzdění, nebude lyžovat vůbec, tak raději dělá obloučky. 

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:43

Makara To mi připomíná našeho, celou dobu jízdy mluví, nebo teď, co je starší, si zpívá.

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:44

Já jsem už druhým rokem nebyla na lyžích (loni kovid, letos práce), takže vám závidím. A tu Sellu Rondu tím tuplem, je fajn.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2022 21:53

Mohučanka on se nebál tak do tří a půl, to vypadalo, že nemá půd sebezáchovy. Teď už riskuje jen u věcí, které má pocit, že ovládá.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 13. března 2022 22:17

Evaeva Jo, ty lyžařské školky jsou boží. Obdivuji rodiče, instruktora i děti. Občas nám v Rakousku taky na sedačku nějaké dítě  prihodili. A jednou se mi stalo, ze "mi"  spadlo cizí dítě ještě ve stanici. Ale to mi nikdo nesvěřil. Ja vpravo urovnavala svoje k nástupu a najednou se vlevo objevil tak čtyř, pětiletý klucina. Sám nasednout nedokázal, vlekar tam nebyl nebo ho nevysadil a ta přijíždějící sedačka ho shodila. Hned zastavili, jemu se nic nestalo, ale měla jsem z toho hodně blby pocit a ruce se mi klepaly ještě čtvrt hodiny.

Online Tak Betty
6094 příspěvků moje polička 13. března 2022 22:37

První letošní grilování s rodinou.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 13. března 2022 22:54

Tak Betty tak to jste si teda podpíšili

Online Tak Betty
6094 příspěvků moje polička 13. března 2022 23:00

Makara dcera nás povolala a na sluníčku v zimní bundě to šlo. Pak jsme se rádi přesunuli domu. 

Offline Pinot Noir
29809 příspěvků moje polička 13. března 2022 23:12

Tak Betty je, já už se tak těším na grilování! Letos chceme koupit ohniště, ještě musím muže dohnat k opravě přístřešku na dřevo, s ohništěm bude potřeba!

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 14. března 2022 09:52
Reakce na brrr:

Makara To mi připomíná našeho, celou dobu jízdy mluví, nebo teď, co je starší, si zpívá.

​​To me vzdycky bavilo. Ja jsem spatny lyzar, takze si to šinu stylem opatrne obloucky a kolem profrci helma na nozickach za hlasiteho zpevu.

Ja jsem nebyla uz treti sezonu, tak jsem zvedava, jak pristi zimu. Budu muset zapracovat na kondici.

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:08
Reakce na Kokoska:

​​To me vzdycky bavilo. Ja jsem spatny lyzar, takze si to šinu stylem opatrne obloucky a kolem profrci helma na nozickach za hlasiteho zpevu.

Ja jsem nebyla uz treti sezonu, tak jsem zvedava, jak pristi zimu. Budu muset zapracovat na kondici.

​To je přesný popis našeho dítěte.

Offline tina
6300 příspěvků moje polička 14. března 2022 13:28

Muz mel asi pocit, ze je po vcerejsku treba neco zehlit. Tak dobry... (Jen toho kuryra bych si priste prosila nejakeho vymydlenejsiho).