711990 Pumpička! No u nás je toho teď taky plnej rybník, já bych to taky chtěla, úplně se na tím vidím na Švihově:-D. Jaká by asi tak byla pokuta? Jestli litr, tak by mi to za ten risk stálo:-D. Musím to někde zjistit, kolik by mi za to tak dali. Ale se sambem jsme si řekli, že až na tom budou moct holky sedět, takhle bychom to stejně neužili.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja na malé plavidlo od tri let.
Koupíš jim tu pumpičku a budou vás kropit.
Bola som poobede za mužom a bola som príjemne prekvapená, ako dobré vyzeral ![]()
(Že mi cesta do Žiliny trvalá polhodinu a cesta v Žiline k nemocnici tiež polhodinu môžem obhájiť tým, že auto má opravené brzdy a bolo treba trochu pojazdit, aby si sadli
)
Zrovna vcera jsem mela paddleboard pujceny na rybniku. Je super, pojala jsem myslenku, ze bych si ho poridila a parkovala u samborodicu, bydli u prehrady ![]()
Karja vy je mate jeste male, ale vetsi se na nem/s nim dost vyradi. Je to super.
Lamicka vítej v klubu
letfenixa to je dobře, ať se daří ![]()
letfenixa dobra sprava ![]()
letfenixa super ![]()
letfenixa super, at to vsechno jde zdarne i dal ![]()
letfenixa Paráda.
letfenixa
Ať se muž dobře hojí a i další zásahy doktorů snáší co nejlíp.
letfenixa no super, držím palce ![]()
letfenixa já nejdřív přemýšlela, jako co tě překvapuje, jestli se nějak vyfiknul![]()
Super zpráva, jen tak dál!
letfenixa vela stastia aj nadalej ![]()
letfenixa to je dobra zprava,jen tak dal.:-)
letfenixa to je dobre :)
letfenixa to je dobre, at je to tak i nadale...!
letfenixa To je skvělé! ![]()
A mě potěšilo, když jsem se dozvěděla, že mám ve třídě mojí dcery pověst "nejhodnější maminky", prý proto, že jsem milá na kamarádky a nikdy nekřičím.
(což mě teda zároveň trochu vyděsilo, že u ostatních je to jinak). Dcera mou pověst pochopitelně mezi svými kamarádkami ráda uvádí na pravou míru Děsivými historkami ze života matek, ale i tak!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články