Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 02. října 2023 11:11
Reakce na Kan:

Evaeva Místní je na celém světě. Pokoutník domácí a je to prý samička, už jsem se ptala odborníka. 

​můžeš mi fotku poslat do sz, prosím? díky :-)

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 02. října 2023 11:14
Reakce na Garfie:

​Jsi asi první, o kom vím, tedy pokud je to opravdu fobie. Hodně zvláštní, s tím se asi taky nežije dobře, ne? 

Tak už znám 3 lidi s touto fobií. Moje kamarádka k nám přijede, jen když jsou kočky zavřené nahoře, kolegyně by nepřijela vůbec, ani kdyby byly zavřené (druhá věc je, že smečka při návštěvách většinou zaleze a nikdo je nevidí :-D

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 02. října 2023 11:19

Magráta Taky jsem měla takovou kamarádku. Ale teda přešlo jí to, jakmile její dcera měla dva roky a kočky (ta dcera) začala mít ráda. Takže jsem si o síle té fobie pomyslela své;-)

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 02. října 2023 12:30

Karja To je vtipný!  Taky znám někoho, komu se ztratila fobie, jakmile se mu to hodilo...nešlo teda o kočky. :-)

Magráta Já znám pár lidí, co nemají kočky rádi, ale vysloveně s fobií nikoho, i když možná se tam taky někde ukrývá! 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 02. října 2023 12:31

Garfie Ona je možná neměla jen ráda. Ale vím, že jednou u nás měla spát a uplně jako skoprněla, když viděla v domě kočku, právě se ptala, jestli taky tam bude s náma v patře a tak...Takže spíš je neměla ráda;-), ale ted je uplně toleruje, ani nechtěla, abych ji dala ven z místnosti, že je dcera má ráda.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 02. října 2023 13:12

Na kočkofobii mám vzpomínku z děstsví. Byly jsme se sestrou na prázdninách u babičky, kočka měla zrovna koťata a přijela na návštěvu jedna známá, která se koček bála. Já a sestra jsme byly pověřený odchytem případných vetřelců. Vypadalo to tak, že jsme koťata odnesly na půdu, kde měly pelech, ale koťata byly za 10 minut zase dole na dvoře a tak stále dokola Mně to tenkrát připadalo děsně vtipný. Hlavně, že se někdo může bát koťátek.

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 02. října 2023 13:14

Garfie no u té kamarádky to fobie z koček je, viděla jsem to na vlastní oči a vůbec jsem nechápala, co se děje. Prostě k ní jen přišel Matýsek, když u nás byla, a ona vyskočila, převrhla židli a začala ustupovat. Já to do té doby neviděla. 

Ta kolegyně kočky ráda nemá + má z nich fobii

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 02. října 2023 13:16

Karja ja taky nemela rada kocky... dokud deti nezacly chtit kotatko

cizich se teda furt stitim, s fobii to ale nema nic. jenze to je spis osobni nastaveni, stejne jako predstava psa v posteli, fuuuj. 

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 02. října 2023 13:23

Mně se kočky líbí, jsou to krásná zvířata, ráda se dívám na fotky, videa, ráda pozoruju kočku u ségry... Ale vadí mi, jak se otírají o člověka, jak se lísají k nohám... To je mi dost protivné, až to kolikrát hraničí s panikou. 

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 02. října 2023 14:27
Reakce na Pinot Noir:

.. Ale vadí mi, jak se otírají o člověka, jak se lísají k nohám... 

​Snímá z tebe negativní energii!! Se říká....

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 02. října 2023 14:31

vanilka ježiš, mně vždycky připadá, že mi chce naopak předat tu svou

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. října 2023 14:34

Já znám chlapa, co má fobii ze slepic. :D On je teda městský typ a celkově takový ,,jiný"

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 02. října 2023 14:40

Kan já se trochu (dost) bojím kohoutů. Není to žádná fóbie, ale prostá zkušenost s tím, čeho jsou ti zmetci schopní

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 02. října 2023 14:57

Garfie tak ja už ve svým věku rozhodně vím, že  to není strach s koček, ale fobie.  No když na to přijde řeč,  tak mi společensky prijatelnejsi přijde alergie.  Říkám jednoduše,  že mám alergii.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:25
Reakce na Pinot Noir:

Kan já se trochu (dost) bojím kohoutů. Není to žádná fóbie, ale prostá zkušenost s tím, čeho jsou ti zmetci schopní

Zlatí pavouci a houser taky umí pěkně štípnout. Ono když člověk jede v kanoji na vodě a šine si to k nemu labutak, taky to není úplně sranda a loďka se hbitě rozjede. Je to fakt velký pták a nasranej není moc privetivej. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:31

continuity velké ptáky obcházím obloukem, mě trauma způsobily taky agresivní husy u babičky na prázninách. Pavouci si vás alespoň nevšímaj

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:37

Pinot Noir Z kohoutů mám teda taky respekt. Jako děti jsme rády chodily u babičky do výběhu ke slepicím. Pak babička pořídila kohouta a ten vždycky po ní šel, měla na rukách hluboké klovance a šel jí i po očích . Nám proto zakázala tam chodit. Dlouho se s ním ale nemazala, kohout to měl brzy spočítaný, zařízla ho na polívku .

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:40

Pinot Noir continuity No a krocan, s tím soplem u zobáku, tomu jsem utíkala celý prázdniny já. Ještě si pamatuju to zadostiučinění, když byl v pytlu s hlavou na špalku. Jo dědina je škola života.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:42

Tak Betty Já o tobě vůbec nepochybuju! Ale chápu, že to vydáváš za alergii. :-) I když dost lidí kočky nemusí, spíš lidi co nemají rádi psy jsou za podivíny. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:42

po historkach, ktery jsem si tedka vyslechla o napadeni kravama (ne bykem, ale fakt kravou) uz taky na ne budu pohlizet jinak.. a to jsem myslela ze jsou mirumilovnejsi nez kone