Evaeva Místní je na celém světě. Pokoutník domácí a je to prý samička, už jsem se ptala odborníka.
můžeš mi fotku poslat do sz, prosím? díky :-)
Evaeva Místní je na celém světě. Pokoutník domácí a je to prý samička, už jsem se ptala odborníka.
můžeš mi fotku poslat do sz, prosím? díky :-)
Jsi asi první, o kom vím, tedy pokud je to opravdu fobie. Hodně zvláštní, s tím se asi taky nežije dobře, ne?
Tak už znám 3 lidi s touto fobií. Moje kamarádka k nám přijede, jen když jsou kočky zavřené nahoře, kolegyně by nepřijela vůbec, ani kdyby byly zavřené (druhá věc je, že smečka při návštěvách většinou zaleze a nikdo je nevidí :-D
Magráta Taky jsem měla takovou kamarádku. Ale teda přešlo jí to, jakmile její dcera měla dva roky a kočky (ta dcera) začala mít ráda. Takže jsem si o síle té fobie pomyslela své;-)
Garfie Ona je možná neměla jen ráda. Ale vím, že jednou u nás měla spát a uplně jako skoprněla, když viděla v domě kočku, právě se ptala, jestli taky tam bude s náma v patře a tak...Takže spíš je neměla ráda;-), ale ted je uplně toleruje, ani nechtěla, abych ji dala ven z místnosti, že je dcera má ráda.
Na kočkofobii mám vzpomínku z děstsví. Byly jsme se sestrou na prázdninách u babičky, kočka měla zrovna koťata a přijela na návštěvu jedna známá, která se koček bála. Já a sestra jsme byly pověřený odchytem případných vetřelců. Vypadalo to tak, že jsme koťata odnesly na půdu, kde měly pelech, ale koťata byly za 10 minut zase dole na dvoře a tak stále dokola
Mně to tenkrát připadalo děsně vtipný. Hlavně, že se někdo může bát koťátek.
Garfie no u té kamarádky to fobie z koček je, viděla jsem to na vlastní oči a vůbec jsem nechápala, co se děje. Prostě k ní jen přišel Matýsek, když u nás byla, a ona vyskočila, převrhla židli a začala ustupovat. Já to do té doby neviděla.
Ta kolegyně kočky ráda nemá + má z nich fobii
Karja ja taky nemela rada kocky... dokud deti nezacly chtit kotatko![]()
cizich se teda furt stitim, s fobii to ale nema nic. jenze to je spis osobni nastaveni, stejne jako predstava psa v posteli, fuuuj.
Mně se kočky líbí, jsou to krásná zvířata, ráda se dívám na fotky, videa, ráda pozoruju kočku u ségry... Ale vadí mi, jak se otírají o člověka, jak se lísají k nohám... To je mi dost protivné, až to kolikrát hraničí s panikou.
.. Ale vadí mi, jak se otírají o člověka, jak se lísají k nohám...
Snímá z tebe negativní energii!! Se říká.... ![]()
vanilka ježiš, mně vždycky připadá, že mi chce naopak předat tu svou ![]()
Já znám chlapa, co má fobii ze slepic. :D On je teda městský typ a celkově takový ,,jiný"
Kan já se trochu (dost) bojím kohoutů. Není to žádná fóbie, ale prostá zkušenost s tím, čeho jsou ti zmetci schopní ![]()
Garfie tak ja už ve svým věku rozhodně vím, že to není strach s koček, ale fobie. No když na to přijde řeč, tak mi společensky prijatelnejsi přijde alergie. Říkám jednoduše, že mám alergii.
Kan já se trochu (dost) bojím kohoutů. Není to žádná fóbie, ale prostá zkušenost s tím, čeho jsou ti zmetci schopní
![]()
Zlatí pavouci a houser taky umí pěkně štípnout. Ono když člověk jede v kanoji na vodě a šine si to k nemu labutak, taky to není úplně sranda a loďka se hbitě rozjede. Je to fakt velký pták a nasranej není moc privetivej.
continuity velké ptáky obcházím obloukem, mě trauma způsobily taky agresivní husy u babičky na prázninách. Pavouci si vás alespoň nevšímaj![]()
Pinot Noir Z kohoutů mám teda taky respekt. Jako děti jsme rády chodily u babičky do výběhu ke slepicím. Pak babička pořídila kohouta a ten vždycky po ní šel, měla na rukách hluboké klovance a šel jí i po očích
. Nám proto zakázala tam chodit. Dlouho se s ním ale nemazala, kohout to měl brzy spočítaný, zařízla ho na polívku
.
Pinot Noir continuity No a krocan, s tím soplem u zobáku, tomu jsem utíkala celý prázdniny já. Ještě si pamatuju to zadostiučinění, když byl v pytlu s hlavou na špalku. Jo dědina je škola života.![]()
Tak Betty Já o tobě vůbec nepochybuju! Ale chápu, že to vydáváš za alergii. :-) I když dost lidí kočky nemusí, spíš lidi co nemají rádi psy jsou za podivíny.
po historkach, ktery jsem si tedka vyslechla o napadeni kravama (ne bykem, ale fakt kravou) uz taky na ne budu pohlizet jinak.. a to jsem myslela ze jsou mirumilovnejsi nez kone
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.