Ako asi väčšinu tu prítomných ma potešilo počasie a tak som ho v práci patrične s kolegyňami využila (len neviem,či by nás šéf zdieľal naše nadšenie
)

Ako asi väčšinu tu prítomných ma potešilo počasie a tak som ho v práci patrične s kolegyňami využila (len neviem,či by nás šéf zdieľal naše nadšenie
)

zjistuji, ze jsem docela strelec ![]()
To žiješ někde za polárním kruhem, ne? Vždycky jsou takhle brzo.
Uz mi bylo vysvetleno, ze je to brzka odruda. Ja se v tom moc nevyznam, proste vidim boruvky. Ty moje jsou nejaky obycejny.
Ono se tomu sice říká kamčatské borůvky, ale ve skutečnosti je to úplně jiná rostlina, zimolez kamčatský. Vzhedem k místu původu má velmi krátké vegetační období (rostlina krátkého léta), musí to stihnout sakra rychle. První roky jsme to nevěděli, tak nám sklizeň stihla opadat dřív, než jsme zjistili, že pod listy se maskují plody.
Sla som skontrolovat ten nas ker-plodov malo a este su nezrele.Kazdopadne dakujem,ze konecne viem,ako sa ten zazrak vola.
jak to chutná?
Příjemně nakysle, lesní borůvku to nepřipomíná, spíš tu kanadskou. Jestli něco zbyde do neděle (úroda je chabá), přinesu vzorek.
dnes jsem v praci posledni den a dostala jsem od sefa kytku jako blazen ![]()
me vadily jine veci, sefa jsem mela super, mozna nejlepsiho ever.
začaly kvést akáty
Teď tě alergici utlučou kapesníkama.
na to mají soudružky stěžovací vlákno, tady jsme v radovacím :-)
Průša je úchyl!
tak mám konečně truhlíky s muškátama, už jsem myslela že to letos nestihnu:-) loni mi zmrzly a tak jsem si raděj dala načas:P
Já mám surfinie..nebo petunie?.. pořád se mně to plete. A nejlepší na tom je, že je koupila, dovezla a zasadila moje mamka se synovou přítelkyní. Já jsem to jen zaplatila. Ony totiž vědí, že mě to na rozdíl od nich vůbec, ale vůbec nebaví. Tak jsem je moc pochválila a hezky poděkovala. Udělala mně radost.
:-) a kdo bude zalivat?;-)
Mě to taky nebaví, ale dneska jsem se dokopala, takže hurá, taky už mám muškáty a petunie místo chcípajících petrklíčů a macešek! Jen ty petunky teda vypadají stejně chcíple, ono to vždycky chvilku trvá, než se to rozroste. Ale mám je ráda, jsou takové nenáročné a většinou nechípnou ani mně, totálnímu nepěstiteli. Tyhle jsou loňské, letos mám červenější.

já jsem nikdy neměla ráda muškáty, ale ty potvory jediný přežijou jihozápadní výheň, když je člověk občas... no dobře, tak prostě když je zapomíná zalívat;-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.