Haha no to je taky přesný :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
cha, on totiz chlapecek se sbalil a v klidku odlit se segrou k vam:-) a ja to tu mela doresit... takze jo, slyset to byt fakt muselo![]()
diky vsem
Radost mi udělal ten dnešní Václavák...
Placám to na sebe už dva dny, po vrstvách, efekt dobrý, jen mě děsí, že trochu lepím
. Krásně napnutá pleť, jen na mě nikdo nesmí sáhnout...
Hlavně že se neslétá hmyz!![]()
Zatím
. Je na něj zima...
super,dnes to vypada konecne na krasne pocasi.![]()
Paní prodavačka u Jo Malone v KaDeWe mě dnes konečně po letech ukecala založit si tu jejich zákaznickou kartu. Mezitím jsme si už normálně povídaly. V tom si všmla, že vyplňuju Tschechische Republik a říká: To jste teda přijela z dálky. Jaktože tak dobře mluvíte německy?"
Tak jsem jí teda prozradila, že jsem ji studovala na univerzitě, tak bych asi měla, načež ona odpověděla, že to vše vysvětluje, protože by jinak vůbec nepoznala, že jsem Češka.
Se ty roky studia a hlavně kurzy fonetiky a fonologie u paní profesorky Marouškové přece jen vyplatily
.
Děkuju
.
Já asi o dvě hodiny před tím dostala podobný kompliment už v butiku vůní značky Krigler v hotelu Adlon, ale vzhledem k tomu, že obsluhující slečna nebyla sama rodilá Němka, byť německy hovořila perfektně, jsem si ještě nebyla jistá, jestli to můžu brát vážně.
to potesi!
ja dneska furt sjizdim tenhle srdcervac od Element of Crime, fakt dobra nemecka kapela, ale jeden by z nich teda hned chytnul depku ![]()
Jo, ty jsou dobrý
.
Já depku nechytnu, páč já vyrůstala na Rammstein apod., takže jsem odolná
.
Rammstein se mnou ani nehnou, ale z EoC jsem namekko :D
Věřím
.
Já mám docela širokej záběr. Ale rozebrat mě vždycky dokáže klasika jako třeba Falcova Jeanny.
Falco byl totiž naprosto geniální.
To teda byl
.
Nebyla jsi nahodou taky ve Frau Tonis Parfum?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.