Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. května 2017 14:00
Reakce na euridike:

Nebyla. Zkoušela jsem je totiž v KaDeWe, kde je mají taky, i když zatím jenom na papírku z kapacitních důvodů. A budu se k nim muset příště vrátit, protože vypadají hodně dobře.

Včera zvítězily Chateau Krigler a Established Cognac od Krigler (od té druhé mám vzorek, takže bude recenze) a nové Flamenco od Ramona Monegala. Jsem úplně okouzlená z toho balení.

Škoda, že jsem si zaplácala ruce exkluzivkami Chanel, ale když já musela zjistit, jak na tom jsou na vlastní kůži a nos. Ale zase ten Coromandel mě dost potěšil.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:00
Reakce na wendulka:

Děkuju.

Já asi o dvě hodiny před tím dostala podobný kompliment už v butiku vůní značky Krigler v hotelu Adlon, ale vzhledem k tomu, že obsluhující slečna nebyla sama rodilá Němka, byť německy hovořila perfektně, jsem si ještě nebyla jistá, jestli to můžu brát vážně.

Gratulujem!!

a čo povieš na moje srdcovky Kriglery ?

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:08
Reakce na slniecko:

Děkuju.

Však jsem psala už euridike na předchozí straně, jsem nadšená z Chateau Krigler a Established Cognac. I když ta cena je fakt fujtajblová, ale to mě asi nezastaví, jak se znám.

Zatím jsem si pro začátek k odstřiku Lovely Patchouly, co mám od juany, koupila mýdlo.

Zkoušela jsem ještě Schöne Linden a ta je taky moc pěkná.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:23
Reakce na wendulka:

Aha, nevedela jsem, ze je maji i v KaDeWe, ja znam jejich obchod na Zimmerstraße - a taky si myslim, ze stoji za pozornost... 

No a na recenzi Established Cognac se samozrejme budu tesit... 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:41
Reakce na euridike:

Mají je nově až od letoška. A taky Guerlain v KaDeWe přestěhovali na druhou stranu. Na místě, kde byl, je nově Estée Lauder, že jsem v první chvíli myslela, jestli nezmizel úplně.

Aha, dobře. Tak to si příště vyšetřím čas a tu jednu stanici od Stadmitte na Checkpoint Charlie sjedu. To je kousek.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 14. května 2017 21:46

Těší mě, že veškerý svatební veselí máme zdárně a ve zdraví za sebou, čímž je mizera definitivně z krku.

Dostala mě nevěsta, která na obligátní otázku, zda si bere dobrovolně zde přítomného... pevným a mocným hlasem pravila: Rozhodně ano!!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. května 2017 21:53
Reakce na barbucha:

Tak blahopreji Vam i neveste   

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 14. května 2017 21:55
Reakce na Candance:

Děkujeme 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 14. května 2017 21:58
Reakce na barbucha:

Tak skvěle, moc gratuluji .

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:03
Reakce na cinkja:

Díky! A měli jsme i krásnou družičku - zřítelnice se zhostila své úlohy velmi zodpovědně!  Takže po všech stránkách dobrý   

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:50
Reakce na barbucha:

gratuluji 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 15. května 2017 00:18
Reakce na barbucha:

Má ho rozhodně ráda.  Moc blahopřeji!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 15. května 2017 10:42
Reakce na barbucha:

Ideální snacha.

Taky moc gratuluju.

Na družičku jsem moc zvědavá. Musela být kouzelná. Doufám, že se pak pochlubíš.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:14

Dík holky

wendulka 

Fotky budou až někdy... moje jsou mizerný a tak radši počkám na profesionální. Snad je dostanu dřív, než zapomenu odkud vlastně jsou

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:19
Reakce na barbucha:

gratuluji! akorat bych se neutesovala tim, ze je mlady pan z krku. vnoucatama to jenom zacne :)

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:43
Reakce na continuity:

Toho bych se nebála,  na tohle vnoučátko (bude-li jaké samozřejmě) číhají zejména rodiče novomanželky - bude to jejich úplně první. Bude rvačka 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. května 2017 13:43

ne dnes, ale včera mi udělalo radost, že jsem se poprvé v tomto roce oděla do krátkých kalhot! a dokonce se asi o 1% opálila! už nemám barvu mrtvoly! jsem jen normálně bílá 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 15. května 2017 14:55

Létají včely,to mě těší,loni jich moc nebylo. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 15. května 2017 15:59

http://brick-republic.cz/

Zážitek nejen pro legoholiky. Že se z lega dá postavit úplně cokoli, to jsem věděla. Ale mluvit s těmi nadšenci, sběrateli, staviteli, vidět to nadšení, když líčí, jak po několika měsících získali jednu konkrétní kostičku, nebo jak vymysleli z hranatých kostek kulatou věž, to je fakt něco! 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. května 2017 17:34
Reakce na barbucha:

Gratulujem !!!