prsi![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
To je super, užite si Londýn ![]()
Ja odchádzam v nedeľu na dovolenku do Chorvátska a Talianska, kde sú momentálne teploty rovnaké ako v Londýne ![]()
Na pražským letišti mi taky ukradli cigarety z kufru. Od tý doby jenom se zámkem.
Užij si Londýn ![]()
Dnes mi udelalo radost,ze jsem byla na moc hezkem vylete v Praze s moc milou osobou.![]()
Potešil ma predĺžený víkend v mojej rodnej.Okrem toho, že som strávila čas s rodinou,stretla som pár spriaznených duší z detstva.Hoci nie sme pravidelne v kontakte, vždy,keď som u našich,snažím sa s nimi stretnúť.A vždy je to tak,akoby sme sa videli včera.Máme si čo povedať, môžeme sa baviť o hocičom, dobíjame sa navzájom pozitívnou enegiou.Som šťastná,že mám také skvelé priateľky.
Cca 80% rekonstrukce hotovo, to fakt potesi.
rozhodně vám nechci kazit radost, ale protože se uprostřed rekonstrukce taky nacházím, tak mi nejde se nezeptat - znáte aplikované Paretovo pravidlo 80/20? ![]()
Neznam a znat nechci! Pro jistotu to tedy posouvam na 85% a jen doufam, ze na to zadne pravidlo neexistuje ![]()
mam velkou radost,ze sem sehnala modre boty k zlatomodrym satum na srpnovou svatbu.:-)dokonce to predcilo me ocekavani.

hm, tak na to žádné pravidlo neznám. samozřejmě přeju rychlé dokončení ![]()
diky, tobe taky.
Krásný, a tu barvu jsi trefila na 100% ![]()
diky.:-)to bylo fakt stesti,jelikoz sem ty saty mela doma.A s klinkem sem spokojena o to vic,ze jehly uz jaksi mi davaji dost zabrat.![]()
Maminka bude mít koťátko.
Klínek moc nemusím, ale tyto boty vypadají skvěle! A barva jakbysmet!
Užij si svatbu!
Paráda, uvidíme to na vás? Prosím!
Tak se budu těšit. Sice to uvidím asi až po dovolené (část taky v Řecku), ale i tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.