Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. července 2017 13:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Bohužel. Výroba v Deštné prý v roce 2003 skončila a byla přesunuta do Veselí nad Lužnicí... a zdá se že tam se nerozjela nebo brzy skončila, v porfoliu firmy není.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. července 2017 15:39

DEŠTĚNKA!!! Jedna z milých vzpomínek na prázdniny na chalupě u babičky a dědy. Tu v Praze neměli, a děda mě vody opravoval, že to není deštĚnka ale deštEnka, poněvadž je z Deštné a ne z Deštně 

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 16. července 2017 16:51
Reakce na Mohučanka:

Taky jsem ji milovala :) U babičky jsem nic jiného nechtěla pít. Možná by mi dnes už tak nechutnala, ale je škoda, že už to nemůžu vyzkoušet.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 16. července 2017 20:42

Obě ložnice vymalovány, vysmejčeny... necejtím záda, ale na nadcházející návštěvu jsem ready! 

Akorát si můj drahý zeť právě poručil na uvítanou španělský ptáčky - musím stihnout nakoupit, ještě než nastanou ty třicítky... 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 16. července 2017 21:40
Reakce na barbucha:

Haha.. španělské ptáčky jsou nejoblíbenějším českým jídlem mé sestry. Když přijede, nelze ji uctít lépe 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 16. července 2017 21:45
Reakce na Dadoo:

No já mám pocit, že je u nás jedl jenom jednou... zjevně zanechaly nesmazatelný dojem  Ale to jsou ty naše omáčky - snad nikde se tolik nedělají jako tady...  s každou mám vždycky úspěch. Ještě trochu váhal nad gulášem, ale ptáčky vyhrály 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:36
Reakce na barbucha:

Ze zprávy o třicítkách mám radost 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:03

Balíček z Ingredients s kosmetikou Omorowicza a s přáním pěkného léta, a to jsem si nic neobjednala... ten obchod je dokonalý!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:54
Reakce na Victoria:

Já tam lezu furt a nic mi neposlali! Co pro to musí normální smrtelník udělat?

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 17. července 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

No, já tam chodím celkem od začátku, už dlouho si kupuji právě Omoroviczu (a vůně samozřejmě...), a to není zrovna levná záležitost, takže ta útrata docela naskáče. No a pak mě si dost lidi zapamatují a hlavně (!) já jsem hrozně milá a slušná, vždycky hezky poděkuji a pěkně si s nimi popovídám, zlato prostě:-)

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 11:46
Reakce na Victoria:

Vsechno pro vec delam spravne, cili logickym duvodem proc mi nic neposlali je to, ze nemaj adresu

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 17. července 2017 12:22
Reakce na Mutziputzi:

Tak to lze napravit nejsnadněji:-) Pak mě ještě napadlo, že obchod měl teď pět let od otevření, tak možná to s tím také souviselo. A sbíráte body? Pokud máte registraci, tak se vám načítají nákupy a musím říct, že velmi velkoryse, protože jsem si během jara odnesla dost věcí zadarmo. I jsem si říkala, jestli se jim vyplatím... ale asi ano:-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:46

dnes mi udelal radost telefonat s mym obvodakem, kterej mi sdelil, ze nemam salmonelozu, ale uplne obycejnej... to :D

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 16:04
Reakce na Victoria:

Já všechny věrnostní programy a registrace zdvořile odmítám, u některých to koukám může mrzet

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 17. července 2017 16:26
Reakce na Mutziputzi:

Já dnes už také, ale neudělat to v Ingredients je vyloženě hloupost, protože oni jsou opravdu štědří. Tuším, že z každého nákupu se vám uloží asi 10 procent (nejsem si tedy úplně jistá, že tolik) na váš účet a to jsou "peníze", které si spoříte. Při cenách v Ingredients a pokud tam chodíte často, to jde velmi snadno:-) No a pak když uznáte za vhodné, si řeknete o to, co chcete. Ale opravdu o to, co chcete (!), ne nějaké jejich můžete si vybrat "ze tří produktů, co máme tady v rohu...", "ze vzorků, co nám tady leží už dva roky"... a tak. Je na vás, kdy si to "vyberete". Takže si koupíte krém, zjistíte, že máte našetřeno tři tisíce a další kousek si nesete domů:-) Ten obchod je dokonalý.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 17. července 2017 20:36

Já jsem dnes odevzdala jeden projekt, co před sebou tlačím dobré 3 měsíce a už jsem z toho nespala. Ještě aby prošel a bude to téměř dokonalé!

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 17. července 2017 20:59

Mně dneska udělalo radost, že manžel uznal, že jsem zase měla pravdu  Nedávno jsem si koupila nové kufry a když jsem je dovlekla domů, tak brblal, že jsou zbytečně drahé. Po pár dnech prohlásil, že ho chce pro sebe taky, protože poznal, jak je super 

Stejně tak s novým počítačem. Koupila jsem si ho proto, že se mi hrozně líbil i když jsem ho nepotřebovala, bo doma další notebook máme. Taky prskal, ale pak vyměkl a už proti koupi zas tak nebyl. Dneska jsem ho našla u něj sedět a prohlásil, že si ho taky koupi (jak jsem z něj nadšená, tak jsem ho lámala, aby si koupil stolní a nechtěl..)  Prostě jsem zase měla pravdu při výběru 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 17. července 2017 21:06
Reakce na moninika:

"Mně dneska udělalo radost, že manžel uznal, že jsem zase měla pravdu "

Ja roky vravím, že potrebujem tričko s nápisom "Ja som to hovorila" !

Apropó, ktoré to sú? Neviem, či sa toho roku pomestíme do tých, čo máme.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 17. července 2017 21:14
Reakce na slniecko:

Jsou to kufry Rimowa. Zatím veliká spokojenost, ale cesty letadlem je teprve čekají, tak uvidíme, co  s nimi to zacházení udělá. Doteď jsem měla kufry Samsonite, i letos jsem jeden nový dětem koupila, a i u toho nového se člověk oproti R. hrozně nadře. Ten jezdí sám, spíš se řeší, aby neujel po jemném drcnutí 

Dlouho jsem řešila, jestli koupit tu jejich stříbrnou klasiku, ale nakonec vyhrála praktičnost.

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 17. července 2017 21:31
Reakce na moninika:

kde jsi kupovala?