Ony i ty silonky po lichém vyprání leckdy chytnou jiný odstín. A ten krvežíznivý smajlik je dobrý, toho si s dovolením uložím.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
no navic, kdyz se moje velikost 37-39 splete s ponozkama muze 41-42. on to vetsinou rano potme natahne, ale pak to uz nepasuje ani k mym ani k jeho.
jo, to my máme ty velikosti právě přesně stejný (37-39 a 41-42):-D
:D
take nemivam liche ponozky(jsme mala domacnost:-))ale nedavno sem jednu svoji nemohla najit.Tak sem ji odlozila,ze se urcite ta druha objevi,po 14 dnech sem ji vyhodila a pak tu druhou nasla v povlaku v polstari.![]()
jo a pro utechu, nase deti vynalezly hru na Lichozrouty, takze rozmotaji ponozky cele domacnosti a pulku ruzne schovaji a druhou zavinou do falesneho klubicka! na to tady neni smajl.
Fajn, a můžete je teda přestat posílat k nám? ![]()
nene, u nas jsou nastehovani Lichozrouti z cele Prahy, maji tady centrum. v takove specialni tasce mam asi 50 kusu. kbybych zjistila, jak je vystehovat, milerada to udelam, nektere lichace jsou prakticky nove.
jinak jsme se v pondeli, nevim kam jsme dali rozum
vydali s muzem na Skalu a kdyz uz jsme byli v tom meste, tak rikam, pojdme do zahrad. tak jsme dali Vrtbovsku, Malostranske palacove a nakonec jsme jeste stihli Furstenbergskou. k tomu obedovecere U maleho glenna a palacinka u Slepe kocicky. bylo to fajn.
Od zítra do neděle čtyři skvělé dny na Jindřichohradecku, jupíjájéj! ![]()
kde kde, tam je to úplně nejvíc nej ze všeho!!!!
Ad ponožky.
Vzpomínám na děsivé období, kdy oba téměř dospělí synové a muž nosili výhradně černé ponožky. Spárovat potom po praní cca 30 párů
. Licháčů bylo vždy několik, měla jsem na ně speciální krabici, kam jsem přihazovala a po čase je zkoušela dát k sobě
.
Moc hezký ![]()
Moje drahá dcera taky konečně napsala z tábora!! Pět řádků, polovina z toho je věnovaná přání jít okamžitě po příjezdu na oběd k babičce!! Ani nevím, jestli jsem ve správném vlákně! ![]()
Zázemí máme v Dolním Skrýchově , a pohybujeme se všude možně.
jo a pro utechu, nase deti vynalezly hru na Lichozrouty, takze rozmotaji ponozky cele domacnosti a pulku ruzne schovaji a druhou zavinou do falesneho klubicka! na to tady neni smajl.
![]()
To je úžasné, že sa u Vás ešte poriadajú tábory, z ktorých sa dá stihnúť napísať!
No, poslední den mi přišlo pět řádků....nevím nevím, jak moc se dá mluvit o stíhání ![]()
To je milé. Ako sa snažila zastaviť vodu kameňom. ![]()
maj tam ještě limonádu Dešťěnku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.