Halelujáá, Databáze výslovnostního úzu cizích slov
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Právě jsme se vrátili z dovolené. Ubytování jsme chytli v jedné velké horské chatě, takové dosti oldschoolové, všechno tam vrzalo a část pokojů neměla ani vlastní koupelnu. Chata byla plně obsazená a bydlely tam s námi hlavně mnohadětné rodiny, které si tam často samy vařily. Čekala jsem trochu bugr, ale všichni byli tak neuvěřitelně disciplinovaní, tišší a leštili po sobě veškerá společná zařízení. Tak mi to přišlo potěšující.
Mam radost ze sebe. Po dlouhe dobe jsem se vyhecovala k tomu, abych prerovnala celou svoji satnu, kam jsem posledni dobou vsechno jen bez ladu a skladu hazela. Jako bonus jsem vyhazela obri pytel staryho obleceni, ktery uz jsem roky nenosila. Odtahnout ho zejtra do popelnice bude nadlidsky vykon :D
Super! A já mám taky radost ze sebe, přežila jsem kondiční jízdu číslo 1. Neridila jsem 12 let. A prý to nebylo tak špatný, já snad nakonec budu aktivní řidič!!!![]()
fíha, gratuluju!![]()
a já se taky pochválím, i když se musím přiznat že jsem pitomec zapomněla vyzvednout eau de shalimar tak už ho mám v uložence to je skoro jak doma, a dorazil mi nový telefon a teď jsem zaplatila za načnutýho toma forda a na všechno se hrozně těším.. až mě doženou výdaje na nový školní rok určitě budu litovat:D
jo a ještě jsem sehnala to blbý hovězí srdce pro kočky!
mám já to ale materiální radosti...
a stejnak mi největší radost aktuálně udělala nejmenovaná uživatelka, která mi nejen pošle krásné vzorky, ale navíc mi pochválila parfémové postřehy![]()
Udělala mi radost dovolená v Maďarsku. Jsem potěšená výběrem hotelu, který přes Trivágo vyšel za výbornou cenu. Nově otevřený, s přilehlým aquaparkem a lázněmi. Vše bylo v ceně hotelu a jako pozornost při otevření ještě jídlo all inclusive. Výběrem kamarádů jsem potěšila sebe, manžela a nejvíc oba svoje syny 15 a 11, kteří jsou málokdy oba spokojení. Puberťáci si užili prázdné tobogány, mladší se též zabavili, chlapi si užili posezení a pokec spolu a my s kamarádkou lázně, masáže, opalování a relax.
No vida, za chvili si k tobe budu chodit pro parfemove rady ![]()
To zní skvěle! ![]()
Ja dneska taky vyrazovala, mam dve velke tasky, ktere pujdou dal a zitra taky budu prerovnavat satnik. To je tak dobry pocit se zbavit tech veci, co clovek nepotrebuje a jenom zabiraji misto.
Musím říct, že všichni přijeli spokojenější než od moře
. Dokonce puberťák to nazval nejlepším týdnem prázdnin.
Provozuju cca 2x rocne a je to k nezaplaceni. Miluju to tridit a hlavne nic nehromadit.
Zlata slova. Taky jedu dvakrat rocne a ten pocit ulevy (nebo jak to rict) je fakt k nezaplaceni.
Ja nezavisle. Proste to na mne prijde a jedu.
fíha, gratuluju!![]()
a já se taky pochválím, i když se musím přiznat že jsem pitomec zapomněla vyzvednout eau de shalimar tak už ho mám v uložence to je skoro jak doma, a dorazil mi nový telefon a teď jsem zaplatila za načnutýho toma forda a na všechno se hrozně těším.. až mě doženou výdaje na nový školní rok určitě budu litovat:D
jo a ještě jsem sehnala to blbý hovězí srdce pro kočky!
mám já to ale materiální radosti...
asi si sedím na vedení... co je načnutý tom ford?
výdaje neřeš, na kafe pozvu ![]()
po Norsku, teď už nestíhám...
Stejne jako unnamed. U me je podstatna jedna vec, musim na to mit tu spravnou naladu. Pak mi to jde od ruky a mam to hotovo raz dva. A tim, ze to fakt delam pravidelne, tak to nikdy neni cistka ve stylu dvacet plnych pytlu a prehrabovani se ve vecech dva dny.
Manzel dostal tu praci, na pohovor k niz jsem si strzovala v nastvavacim vlakne.
Plni si sen, mam radost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.