Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 21:09

ja dnes byla prvni den v praci a vyfasovala jsem takove delo, ktere kdyz jsem byla okukovat v alze (protoze jsem hrozne chtela tablet s handwrite recognition - puvodne na novych ipadech) tak mi prodavac rekl, ze ten je tak drahy, ze co na nem chci okukovat. no tak ho mam doma a ted si k nemu vybiram pojisteni.  (trochu je vadou na krase, ze IT tam zrovna tu potrebnou aplikaci odinstalovalo, ale tak k tomu se nejak dopracuji). 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 21:49
Reakce na continuity:

Muž se ptá, kde pracujete :-]]

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 23:03
Reakce na Zina:

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 11:28
Reakce na Alena_In:

Illias je nej. I když tohle léto jsem mu strašně nevěrná s kutnohorskou polosuchou "oranžádou."

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 23:45
Reakce na :

To se mi stává s telefonem a klíčema pravidelně.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 10:33
Reakce na :

Jj, myslela jsem to přesně takhle, že jsem taky tak šikovná. Já ho zapomněla v autobuse na sedadle cestou z Mostu domů v autobuse, který dál pokračoval do Prahy. Naštěstí jsem si vzpomněla a naštěstí ho našel řidič autobusu a naštěstí jel ještě ten den zpátky, takže jsem si na něj pak večer počkala na zastávce. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 10:57
Reakce na :

Říkala jsem, že jsem šikovná.

Jednou jsem takhle nechala na sedačce i tablet, ale to jsem si naštěstí vzpomněla ještě při vystupování z autobusu, takže jsem dala okamžitě čelem vzad.

Taky umím zapomínat tašku s nákupem ve zkušební kabince v Praze a vzpomenout si až doma. A to nepočítám bezpočet zapomenutých deštníků a čepic v hotelích a šatních skříňkách..

Jedním z mých vrcholných čísel bylo, když jsem takhle loni jednou zapomněla jídlonosič s obědem na odkládacím pultíku na poště a vzpomněla si až na cestě domů.

Jídlonosič s obědem tam naštěstí ještě byl, takže o hladu jsem nezůstala.

Ale s tím telefonem se už fakt snažím dávat si bacha.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:49
Reakce na wendulka:

Tssss... manžel párkrát zapomněl v hospodě psa.. pak jsme v noci lítali po lese a hledali ji a nakonec budili hodpodského, aby nám otevřel.

Máti zapomněla kolo před marketem a několik dní chodila okolo a kroutila hlavou, co to muselo být za blbce, který tam nechá kolo a nevzpomene si. Když si vzpomněla, že je jeí, bylo, samozřejmě, už pryč.

Kamarád zapomněl manželku s taškami před marketem. Šel jen pro auto a pak v klidu projel kolem ní a pokračoval k domovu. A ona stála s narvanými taškami a nevěřícně zírala za mizejícím autem. Než našla mobil, byl již pár km daleko.

Nezoufejte, nic není ztraceno, přijdou nové zážitky..

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:53
Reakce na Dadoo:

Haha, tak to s manželkou vede!

Tak o to rozhodně nemám strach.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:06

Kamarátka si kúpila nové auto, zaparkovala ho na parkovisko pred Tescom a odišla nakupovať. Po hodine sa vrátila a auto nenašla. Zalarmovala políciu a s plačom v očiach nahlásila krádež.

Auto v pokoji čakalo na svoju majiteľku na parkovisku. Žiadna krádež sa nekonala.

To len priateľka zabudla, že má NOVÉ auto, a zamyslená hľadala to svoje staré. Zvyk je železná košeľa.

Policajti len skonštatovali, že "ďalšia blondínka". A zabudli na vtipy o policajtoch.

Veru, život vie písať príbehy, tento našťastie s úsmevným koncom a len s ťuk ťuk na čelo

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:32

Včera po návrate z letnej dovolenky do dosť chladnejšieho počasia,  aké je momentálne u nás, ma príjemne potešilo konštatovanie, že ajhľa, zatracované vône pre slabú, vlastne skoro žiadnu trvácnosť a intenzitu, sa rozvoňali krásne do priestoru. Takže prehodnocujem....

Feminin Pluriel mi od rána robí spoločnosť, cítim vôňu stále rovnako intenzívne okolo seba a hreje ma pocit, že jeseň bude pekne voňavá. V teple som ju vnímala len pár minút, potom vôbec. A dnes krásne drží a drží....

Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 13:02

Posledni zkouska z letnaku hotova :D treba z toho ten ing nakonec bude :D

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:09
Reakce na rasaNori:

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:18
Reakce na rasaNori:

gratulujem!

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:54

Kosa už je venku sice od pátku, ale DNESKA jsem to ucítila. Vzduch voní jinak.

Nojo, mám ráda podzim.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:24
Reakce na Hoolinkah:

... podzim už je ve vzduchu. A přiznávám, že mi to letos také dělá radost.