ja dnes byla prvni den v praci a vyfasovala jsem takove delo, ktere kdyz jsem byla okukovat v alze (protoze jsem hrozne chtela tablet s handwrite recognition - puvodne na novych ipadech) tak mi prodavac rekl, ze ten je tak drahy, ze co na nem chci okukovat. no tak ho mam doma a ted si k nemu vybiram pojisteni.
(trochu je vadou na krase, ze IT tam zrovna tu potrebnou aplikaci odinstalovalo, ale tak k tomu se nejak dopracuji).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Muž se ptá, kde pracujete :-]]
![]()
Illias je nej. I když tohle léto jsem mu strašně nevěrná s kutnohorskou polosuchou "oranžádou."
To se mi stává s telefonem a klíčema pravidelně![]()
.
Jj, myslela jsem to přesně takhle, že jsem taky tak šikovná
. Já ho zapomněla v autobuse na sedadle cestou z Mostu domů v autobuse, který dál pokračoval do Prahy. Naštěstí jsem si vzpomněla a naštěstí ho našel řidič autobusu a naštěstí jel ještě ten den zpátky, takže jsem si na něj pak večer počkala na zastávce.
Říkala jsem, že jsem šikovná
.
Jednou jsem takhle nechala na sedačce i tablet, ale to jsem si naštěstí vzpomněla ještě při vystupování z autobusu, takže jsem dala okamžitě čelem vzad.
Taky umím zapomínat tašku s nákupem ve zkušební kabince v Praze a vzpomenout si až doma. A to nepočítám bezpočet zapomenutých deštníků a čepic v hotelích a šatních skříňkách..
Jedním z mých vrcholných čísel bylo, když jsem takhle loni jednou zapomněla jídlonosič s obědem na odkládacím pultíku na poště a vzpomněla si až na cestě domů
.
Jídlonosič s obědem tam naštěstí ještě byl, takže o hladu jsem nezůstala
.
Ale s tím telefonem se už fakt snažím dávat si bacha
.
Tssss... manžel párkrát zapomněl v hospodě psa.. pak jsme v noci lítali po lese a hledali ji a nakonec budili hodpodského, aby nám otevřel.
Máti zapomněla kolo před marketem a několik dní chodila okolo a kroutila hlavou, co to muselo být za blbce, který tam nechá kolo a nevzpomene si. Když si vzpomněla, že je jeí, bylo, samozřejmě, už pryč.
Kamarád zapomněl manželku s taškami před marketem. Šel jen pro auto a pak v klidu projel kolem ní a pokračoval k domovu. A ona stála s narvanými taškami a nevěřícně zírala za mizejícím autem. Než našla mobil, byl již pár km daleko.
Nezoufejte, nic není ztraceno, přijdou nové zážitky..
![]()
Kamarátka si kúpila nové auto, zaparkovala ho na parkovisko pred Tescom a odišla nakupovať. Po hodine sa vrátila a auto nenašla. Zalarmovala políciu a s plačom v očiach nahlásila krádež.
Auto v pokoji čakalo na svoju majiteľku na parkovisku. Žiadna krádež sa nekonala.
To len priateľka zabudla, že má NOVÉ auto, a zamyslená hľadala to svoje staré. Zvyk je železná košeľa.
Policajti len skonštatovali, že "ďalšia blondínka". A zabudli na vtipy o policajtoch.
Veru, život vie písať príbehy, tento našťastie s úsmevným koncom a len s ťuk ťuk na čelo![]()
Včera po návrate z letnej dovolenky do dosť chladnejšieho počasia, aké je momentálne u nás, ma príjemne potešilo konštatovanie, že ajhľa, zatracované vône pre slabú, vlastne skoro žiadnu trvácnosť a intenzitu, sa rozvoňali krásne do priestoru. Takže prehodnocujem....
Feminin Pluriel mi od rána robí spoločnosť, cítim vôňu stále rovnako intenzívne okolo seba a hreje ma pocit, že jeseň bude pekne voňavá. V teple som ju vnímala len pár minút, potom vôbec. A dnes krásne drží a drží....
Posledni zkouska z letnaku hotova :D treba z toho ten ing nakonec bude :D
![]()
gratulujem!
Kosa už je venku sice od pátku, ale DNESKA jsem to ucítila. Vzduch voní jinak.
Nojo, mám ráda podzim.
... podzim už je ve vzduchu. A přiznávám, že mi to letos také dělá radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.