Tak to gratuluju ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jee, až teraz som si uvedomila, že som reagovala na tvoj príspevok miesto vloženia nového, sorry
... ale teda dodatočne gratulujem aj ja k zmluve
![]()
Ja jsem si rikala, ze to byl asi preklik, ale vzdyt o nic nejde. Navic, radost ze zkousek si jeste sama pamatuju, ten pocit byval super.
Včera jsem našla na louce, v jejíž blízkosti venčíme, asi 30 klouzků. Na houby jsme see sestrou chodily jako malé s rodiči, ti kvůli nim byli ochotní vstávat o víkendu v 5 ráno, což jsem doteď nepochopila. Ani jedna jsme na rodinnou tradici nenavázaly :-), ale včerejší nález mě potěšil, byla o taková milá vzpomínka .
Já jsem tohle brzké chození na houby nechápala hodně dlouho, pokládala jsem to prostě za nějaký houbařský tajemný rituál (než se dostavilo poznání, že ti hladoví houbaři v tak časných hodinách chodit musejí, v obavě aby jim to někdo jiný nevysbíral)
no já to taky už pochopila, ale... kam to potom vede, žejo. to by pak nakonec mohlo být nejlepší vyrazit už večer![]()
naštěstí letos houby roste, takže su v klidu. předloni muž vyšiloval, že je všechno vysbíraný když se vyprdolím až v devět, jenže i kdybych šla v sedm tak ty paka co jsou tam v pět nepředhoníme, ne?
No. Já jsem fatalista - buď něco najdu i odpoledne, nebo taky ne... ![]()
asi tak.:-)
My chodíme zásadně kolem 15...když nic nenajdeme, tak se projdeme po lese. Na chalupě se ale vždycky něco najde. Všude kolem jsou lesy.
My na houby chodili zásadně v neděli odpoledně, když už v lese nebyli žádní řvouni.
Rodinky s fakany, co lítají po lese a neustále na sebe na dálku řvou.. Mámoooooo.. heléééé co sem našeeeeel.. Pepoooooo. pocéééééém.. co je tohle za prašivkuuuuuuuu.. ? Mamiiiiiii.. tatííííííííí.. kde stééééééé?? Za nimi rozkopané houby, poházené papíry i plastové lahve apod. Prostě děs běs.
V neděli odpoledne už je v lese klid.
já procházela dneska po 3 Klánovicema a všude houbaři s úlovky v košících
po prazdninove pauze konecne zase zacala joga ![]()
po prazdninove pauze konecne zase zacala joga ![]()
ano, u mě také a po první hodině jsem se cítila, jako bych složila vagón uhlí... v létě jsem se samozřejmě cvičit nedonutila.
Po dvou letech a x hadkach na tema internet a kdo ma narok na flashku s datama mame doma wifi :D
Vítáme ve 21.století!!![]()
teď ještě aby fungovala.... ale samozřejmě také gratuluji k výdobytku civilizace ![]()
Damy, dekuji za uvitani v civilizaci :D
Vítám v civilizaci a 21. století i Českou Poštu, která mi dnes umožnila zaplatit dobírku doručenou do kanceláře platební kartou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.