to bude Tim spatnym pocasim v Recku.Tehda par dni lilo.
gratuluju.:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Taky z dovolene? :D gratuluju, my si tu nasi zatim fazol privezli z rakouska, takze hildegarda je jasna :D
nemůžu najít odpovídající vlákno, tak to dám sem, ne že by potěšilo, ale pobavilo hodně
To je určitě úspěch, když jste začátečníci. Kolegův tým skončili 4, ale jsou dost zkušení. Já na žádné nebyla, ale moc se mi to líbí. V práci o tom hodně poslouchám, protože to hraje více kolegů. Vypráví zážitky a občas nám některé šifry nakresí na tabuli k vyluštění. Já zatím chodím jen do únikových místností, což mě neskutečně baví, ale příliš nejde. Jsem spíš takový hledač, nápady přenechávám většinou ostatním :)
Super, že vás to bavilo, je to hezký koníček. A pěkná fotka od Potrefenáhusa ![]()
Připojuji se s gratulací ![]()
Teda jak už tady mockrát padlo, tady se člověk fakt dozví spoustu věcí, o nějaké šifrovačce jsem v životě neslyšela! Jak se k tomu člověk dostane? Nejlepší je asi když v tom je někdo známý, kdo zaučí? Je to nějaká odnož geocachingu?
Spíš promakanější bojovka, cesta za pokladem, vyluštění šifry ti poví, kde je další stanoviště. Školitelku jsme měly vynikající![]()
Únikovky jsou teda výrazně méně náročné (na čas, mozek i fyzičku)
nemůžu najít odpovídající vlákno, tak to dám sem, ne že by potěšilo, ale pobavilo hodně
Já bych tě opravila na "co všechno se dá prodávat". Králikárna není v úplně dobrém stavu!![]()
Na posledni stanoviste jsme dorazily cca 30. Od konce, to docela ujde. No, treba si s holkama zkusime taky nejakou unikovku
dneska na mě vykouklo na fb - firma, která prodává trička (mikiny, tašky atd.) s reálnejma potiskama deklů od kanálů, přijde mi to boží

Jakým poklopem se chystáš zakrýt?![]()
líbil by se mi berlín :-D Ale jsou vyprodaný :-(
ale tuhle jsem si všimla u nás v parku jednoho kanálu s deklem z Itálie, trochu překvapivý, příležitostně vyfotím
Tak dekly se kradou, nic nového, ale že by se přerozdělovaly?
Mladí vyžírkové, dostavivší se bez obvyklýho cukání na oběd (už to bylo podezřelý!) pravili, že pro mě mají nějaký fotky.
I vytasili se z fotkama z ultrazvuku, na kterých lze detekovat DVA haranty ![]()
No tak to je paráda
. Gratuluji moc!
byl by odkaz na nějaké stránky pro úplnýho neznalce jako jsem já? A to je v ČR nebo různě po světě?
Teď jsem chvilku tápala, jestli jde o ty poklopy na kanály. Hledej prostě šifrovačky. Třeba sifrovacky.cz
Věřím, že něco podobného mají i v cizině, ale pro mne je luštění šifer už v češtině na hranici možností.
Mladí vyžírkové, dostavivší se bez obvyklýho cukání na oběd (už to bylo podezřelý!) pravili, že pro mě mají nějaký fotky.
I vytasili se z fotkama z ultrazvuku, na kterých lze detekovat DVA haranty ![]()
Gratulujem
!!!
Môj učiteľ účtovníctva, keď som bola tehotná, ma prehováral, že ak by to boli dvojičky, či by som ich nenazvala Debit a Credit...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.