To rozhodně ne!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Je mi to jasne![]()
![]()
![]()
In, nestihly jsme to v terminu. Nutno rict, ze podle nas jedna z tech sifer ukazovala dobre o pul kilometru jinam, nez kde nakonec bylo stanoviste, techniku jsme mely spravne, tak musime pockat, kde byla chyba (mapy navic taky mlcely). U dalsi jsme se zasekly na pul cesty v reseni, tam jsme vytuhly, takze tam se tesime, ze vubec zjistime, jak to melo byt.
Na posledni stanoviste jsme dorazily 59./85 coz teda povazuju za veliky uspech, protoze krom Moory zadna z nas nikdy na zadny sifrovacce nebyla. Cilem jsme prosly az po limitu, takze uz to neplatilo, nicmene jsme ho vylustily driv, nez prislo info. Suma sumarum nas to asi chytlo a rozhodne moc bavilo.
Edit: tak ne, u toho prvniho problemu jsme jen prehledly treti rameno orlice na soutoku rek na mape z 15. Stoleti![]()
![]()
gratuluji ![]()
Gratuluji a přeji hodně zdraví (dvojbabička jej bude určitě potřebovat
).

My jedeme na Sifrovacku s @PotrefenaHusa, @Moora a @SweetPotato. Moc se tesim, doufam, ze si neuriznem ostudu :-D
Dream team ![]()
![]()
![]()
jéje, gratuluju
![]()
![]()
To se teda mladej pán činil
. Taky moc gratuluju!
Ne, dnes, ale před pár dny mi udělala radost jedna moc hodná dáma. Dostala jsem dárků více než o Vánocích a to nemám ani narozeniny. Byla jsem dojata a to hlavně proto, že byl patrný opravdu výběr na tělo. Moc děkuji
.
Dvojitá gratulace. Když už, tak už, co
. Hodně štěstí
.
Díky všem gratulantům, jsem pořád trochu v šoku
Teď budeme čekat na potvrzení pohlaví - vypadá to na dvojvaječný, takže může vyjít i páreček... aby vypukla bitva o jména
Vzhledem k tomu, že si je patrně přivezli ze svatební cesty, navrhuju Apollóna a Afroditu ![]()
No však jsem mladýmu pánovi jemně vytkla, že moh pracovat s větším citem
a nezakládat stařičký matce na infarkt ![]()
a co dionysos? ![]()
Voni nepijou
To já se dneska léčím z lehký kocoviny, ehm.
to se stava ![]()
:) není divu
Tolik štěstí najednou
! Gratuluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.