Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 20:43

Karja asi když nemohla letět v Kosmu (znáte ten seriál?)

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 30. března 2025 20:48

Evaeva Jj vím, o co šlo, ale myslela jsem, že tam letěla;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 20:52

Karja nene, Hrabiš jí nechal vyměnit za Josefíkovou (muž má ten seriál fakt rád, takže jsem ho viděla už mockrát)

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 30. března 2025 20:55

continuity videla jsem ve zpravach. Detailni popis, jak se chova bliticko pri zmenach stavu tize a beztize si teda mohli nechat

Online Makara
3646 příspěvků moje polička 30. března 2025 20:58

Karja continuity syn měl podobný let školním letadlem nad Severnim mořem asi před 3 týdny. Pilotoval jejich učitel. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 30. března 2025 21:00

Makara No dobre! Syn studuje neco o letectvi, ze? 

Online Makara
3646 příspěvků moje polička 30. března 2025 21:05

Kokoska jo, dělá Aerospace engineering a v magisterském chce specializaci na Space. Při tom letu sbírali data na projekt. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 30. března 2025 21:24

Makara to je uzasny.

Offline Pinot Noir
29879 příspěvků moje polička 30. března 2025 22:28

Makara to je skvělé!

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 31. března 2025 09:34
Reakce na Kokoska:

continuity videla jsem ve zpravach. Detailni popis, jak se chova bliticko pri zmenach stavu tize a beztize si teda mohli nechat

​Tak to už známe z BBT, ne?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 31. března 2025 10:38

Já mám pořád takový hektický dny, konec zimy jedna velká šňůra služeb a nemocí, vyloženě marieu dny jsou minulostí mých mateřských. Tak aspoň marieu střípky. V pátek jsem- opět nakřáplá- vyrazila do Prahy na objednanou thajskou masáž a kosmetiku- obojí po deseti letech. Byl moc krásnej den, trochu jsem se prošla, koupila si dvoje džíny v Zaře (zázrak), dala jsem si lehký viet oběd, na kafe se mi podařilo sejít na chvilku s mužem, co byl na cestě z práce. Na přestupu tramvaje na Národní třídě jsem během 3 minut ve Spálence v knihkupectví koupila novou knížku Pavly Horákové. Masáž byla masakr, drobná thajka doslova vyšlápla duši i se všemu hříchy z mýho o deset let zatuhlejšího  těla na hranici virózy tak, že jsem v sobotu trochu litovala. Kosmetika byla relaxační, s dechovým cvičením. Za víkend jsem přečetla tu novou knihu- v sobotu vzal muž děti do aquaparku, tak jsem se mohla povalovat a včera jsme byli poprvé v Techmanii v Plzni a to jsme si velmi užili, myslím, že ne naposled. Večer s holkama čteme Lovce mamutů (jako dítě jsem je milovala)- přes velikonoce jedem na jižní Moravu a čeká nás mimo jiné Archeopark Pavlov, tak máme domácí přípravu. Holky to hltaj s vyvalenýma očima, poslouchat chodí i muž, protože je nikdy nečetl. Za dva týdny se mi podařilo knihy přečíst dvě, přestala jsem se ráno budit předčasně, viróza se mi po víkendu zarazila. Už jen přežít (nejen) dnešní službu, venku trochu lepší počasí a bude dobře. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. března 2025 11:06

marieu Tak to musíte navštívit i Dům přírody Pálavy v Dolních Věstonicích (dědina hnedka vedle) Jo a kupte si tam v suvenýrech s mužem Ryzlink vlašský (ten z dudkem) koupí přispějete na přírodu kolem a je to limitovaná edice. Kdybyste chtěli prochajdu hoodně do kopce, tak doporučuju zříceninu Děvičky, trasa vede od Archeoparku.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. března 2025 11:15

marieuPohled z Děviček, jinak je to ruina, kamení, drny, lidi, jo a platí se za ten vstup tam. Výhled je ale parádní!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 31. března 2025 11:38

Kan díky za tipy, Děvičky jsou rozhodně v plánu.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 31. března 2025 13:23

continuity To je krásný.

Offline mitford sister
1716 příspěvků moje polička 31. března 2025 13:32

Arno má v Jemnici svoji první výstavu

Kdyby někdo byl místní nebo z blízkého okolí... :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 13:43

marieuArcheopark se líbil mně i klukům. Děvčičky byly taky super, i když v osmém měsíci těhotenství jsem tam sotva vylezla. Pokračovali jsme dál přes Děvín, část výpravy dala ještě sirotčí hrádek, ale to už by mladší tenkrát neušel, tak ten jsme vynechali.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:15

Kan milujem takéto výhľady 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:16

Boli sme s Elzickou na strihanie pazúrov, a dr. ju pochválil, ako výborne vyzerá. Dokonca sama vyskočila z auta.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:24

Vymysleli jsme s klukama super vtípek na šéfa, který je dnes na služebce, zajímalo by nás, jak dlouho se udrží (zatím ho neprohlédl).