Catherinne Jojo, bylo to milé a rychlé. Čísla by pro mě bylo škoda, já max to fandění.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
ta vase pozitiva jsou tak hezka a moc krasne se mi vzdycky ctou. ja mam takove normalni hlouposti, ale vzhledem k tomu, ze mam trochu horsi obdobi celkove, tak si je musim zapisovat, at vim, ze bylo i hezky: patecni HO a obed venku s muzem; sobotni prochazka a ohnostroj; dnesni vylet na bruslich s dobrym obedem
a jako bonus byt na vrub nedobroty, i na ni lze najit pozitivum: 3 kg -
![]()
viktorka_od splavu žádné hlouposti, samé skvělé věci. Teda tyhle, co píšeš.
viktorka_od splavu taky se mi zdají super věci. Oběd sama s mužem venku, no jsme měli už tak dávno, že si to uz nepamatuji.
My dnes vyrazili na dvě hoďky místní nádrži a bylo to tam super, taková letní pohoda: Děti říkaly, že voda je studená, chlap zas přišel o půlku fotbalu. Já jsem si zaplavala a celkově to bylo fajn. ![]()
continuity to zní taky super.
Mě dnes ke štěstí muselo stačit, když jsem nechala maroda doma s mužem a na dvě hoďky vzala staršího ven. A naši se tu stavili s troškou jahod, co přežily bouřky.
Já mám radost, že se babička zotavuje po mrtvici. Mohla by se trochu víc snažit... ale když ji někdo motivuje, nebrání se, dneska byla na vozíku venku a projela se kousek po lázních. Mluví, rukou hýbe... dobrý prostě.
(90 let)
Karja No to víš, že mu to vaření nebudu vymlouvat. Akorát to byl trochu boj, vysvětlit mu, že nemá dělat ty řízky už v deset ráno.
brrr Prosím tě, kup mu termomisu:-D. Chudák kluk, ani poradny vybavení na to nemá!
Aranel Tak to klobouk dolů, babička je tedy hodně vitální. Nádherný věk!
Kan Ono to vyžaduje značný nasazení potomků a různých lidí kolem. Ale ano, jsme rádi. ![]()
Včerejšek. Jela jsem v náhradním volnu jako instruktor na jednodenní vodu s tercíí jednoho vip gymplu. 30 dětí na kanoích, měla jsem z toho dopředu celkem hrůzu. Ale nakonec úplně OK, všichni plavci, nikdo nehysterčil, všichno to celkem v pohodě odpádlovali a poslední jez (díky vyšší vodě) sjeli úplně všichni bez cvaknutí. Fakt šikovní.
Mezi sebou se na mě "složili" určitou částkou, tak jsme ji společně odeslali na sbírku na Moravu.
Za rok chtějí jet na několikadenní vodu, prý se mnou počítají :-)
andulka01 Tak tohle potěší!
andulka01 to je moc milý ![]()
viktorka_od splavu Ohňostroj byl fajn. My jsme si předtím užili trochu "kultury" v Kamence. Napřed na akci a potom ještě dole na zahrádce. Šli jsme v 16 a domů došli hooodně po půlnoci
.
Dnes u nás na vyšetření byla paní 94 let. Určitě už jsem ji tu zmiňovala, ale musím i teď. Je krásná. Kostýmek, štíhlá, upravená, nalíčená, krátké šedé mikádo. Pohybově je jí tak 50 a má vynikající paměť. Ještě teď pracuje, zakládá a kontroluje nadace. Loučila se slovy "Tak zase za rok"![]()
Renusatko Neuveriteľné....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články