999 uz pol roka? To to letí, je úžasné babičkou bytt ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 Je, jsme z něj úplně hotový :-).
Catherinne To je krása! Já se na podzim už fakt těším!
Catherinne to je krasne barevne! My se dostali ven az pred treti a to uz se kazilo, domu jsme dosli tesne pred destem.
Také, jako výše, procházka s rodinou po Petříně. Dneska přes Kinských zahradu, přes nové detské hřište, na lachtana a nahoře na vyhlídky. Zpět přes Nebozízek, přes Národní divadlo a Náplavky. Veselé okýnko u Matyldy a Klotyldy pak zachránilo neteře před hladem (díkybohu bylo otevřeno). Nádherně bylo!
andulka01 krásně jste měli! Já mám za sebou první sníh
, ale procházka se povedls, ne že ne. Akorát musím vylepšit oblečení.
Kokoska dokud je to kočárkové dítě, je to dobrý. Počkej, až budeš v zimě postávat na hřišti ![]()
My jsme taky byli dneska na Petříně a v zahradě Kinských, bylo nádherně. Když začalo pršet, stočili jsme to do Národní knihovny na Deskohraní a užili si tam super dvě hodiny (bude ještě celý příští týden, doporučuju).
Večer ale dítěti vylítla horečka, má zimnici a jedem další kolo podzimní nemoci asi. Chjo :(
Evaeva to asi nebylo na me?
v brně bylo nádherně celej víkend, až na asi desetiminutovej liják s bouřkou včera večer, a hádejte který čas jsme si vybrali na podvečerní procházku
jinak teda mám radost, že už se trochu ten podzim ozývá, ono už to bylo dost nepřirozený, tak doufám, že se stále budou střídat roční období dle kalendáře![]()
Kokoska jo máš pravdu, ty už víš ![]()
V osm ráno 15 délek v bazénu za tropického deště. ![]()
999já každý čtvrtek hlídám vnučku, dcera chodí na jeden den v týdnu do ordinace, a je to super., moc si to obě uzivame.Jen ten čas hrozně rychle letí. Nedávno byla miminko a za pár měsíců ji budou 2 roky.
Ještě narychlo ty radosti z vnoučátek naruším jednou radostí z výletu. V sobotu v dešti kousek Slavkovského lesa - Krásno a Horní Slavkov.

Já to tam trochu znám pracovně, muž vůbec a byl hodně překvapený a nadšený. Nejvíc ho potěšilo popraviště v Horním Slavkově. Prej jestli má bejt někdy popravenej, tak tady.

clothilde Já mám taky ten společně strávený čas ráda
.
Renusatko já jako majitelka tchýně (a tří synů) si myslím, že si můžeš vnoučata užít i tak. Hlídání člověk vždycky ocení, i když to asi nebudeš ty, ke komu si snacha půjde pro radu v první řadě. Ale řekla bych, že jaký budeš mít vztah s vnoučaty, záleží hlavně na tobě.
Evaeva To všechno vím. Rady rozdávat nepotřebuju, stačila by mi občas návštěva a vnoučata vidět. To bohužel ve svém okolí nevidím. Mám kolem sebe asi skoro samé matky kluků a vnoučata vídá málokterá. O spoustě z nich, protože je znám roky, si myslím, že jsou totálně bezkonfliktní, zlaté. No a když ty vnoučata nevidíš, tak s nima máš těžko vztah.
Ale my jsme byli celý život u babičky, která byla od taťky, jezdili jsme tam i s našima každý víkend a byli tam celé prázdniny. Jenže moje mamka je taková splachovací, nikdy v životě by se neozvala vůbec proti ničemu
, co taťka řekl.
Hlavně u nás je to doufám daleko, tak kdoví, třeba než to přijde, tak už ani nebudu moct hlídat, když vidím svoje sourozence, jak dlouho čekali. Jeden syn děti nechce a já si u něj celkem myslím, že má dobré důvody a i bych se vsadila, že mu to vydrží. Mladší má teprve 17, přítelkyně taky a jak to s nima dopadne, to je ve hvězdách. ![]()
Renusatko já měla lepší vztah s prarodiči od mamky, ale teď v dospělosti vidím, čím to je, no. Moje děti mají stejný vztah s oběma babičkama, nikdy by mě nenapadlo tchýni nějak bránit, když se pohybuje v rámci nějakých našich "mantinelů". Vztah mám samozřejmě lepší v mojí mamkou, s ní řeším třeba nemoci dětí, moje stavy v těhotenství,... Právě proto jsem si dceru tolik přála.
Renusatko Já mám v okolí i matky dcer a vnoučaty smí hlídat jen v doprovodu rodičů ( i venku). A nejsou to novorozenci .Jsem ráda, že u nás je to na pohodu :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.