Liesel
dobré zprávy
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Díky všem a musím říct, že jsem opravdu ráda za naše zdravotnictví!
Liesel Super, že to šlo takhle rychle říct, čekání je v podobných případech peklo...
Mojí mámu zítra po týdnu na ARO přeloží zpět na JIP, v rámci léčby leukémie prodělává velmi závažnou infekční komplikaci a po vyčerpávajících dvou týdnech se zdá, že se její stav přestal zhoršovat a začne se snad pomalounku lepšit. Chodím jen do práce a po návštěvách, funguju jako robot. Minulé pondělí a dnes jsem u ní strávila dvě dlouhé odpolední návštěvy, napovídaly jsme toho víc, než za posledních 20 let. Odcházela jsem teď od ní a byla klidná a spokojená. Cestou z nemocnice mi psal spolužák z medicíny- že tu bude mít na Pražském jaru koncert Martha Argerich (na tu jsem ho naučila já osobně) a lístky rychle mizí- hned jsem si jeden koupila, protože život se má žít tady a teď. A to jsme s mámou taky probíraly- že se nebudeme trápit minulostí, ani se bát budoucnosti.
marieu bože, ty to umíš
. I když jsi ve sr.., tak si najdeš něco krásného. Moc si ten koncert užij. Mám se od tebe co učit.
marieu
Velka pravda, zit a prozit, vyuzit prilezitost, to je dulezite. Mamince (i vam vsem) preju, at to zdarne prekona.
Ty rozhovory s maminkou jsou velmi cenné, skoro se mi chce napsat, že všechno zlé je k něčemu dobré, ale tak daleko bych nešla. Přesto doufám, že se vám podaří aspoň trochu vyčistit vzduch narovnat některé staré křivdy, moc bych vám to přála.
A mně dnes udělal radost český porcelán náhodně objevený v japonském obchodě, navíc takovém zapadlém krámku.

Mini Jé, to se máš! Já už tady kdysio Háčku psala, to je náš malý ráj! :-)
Garfie mně to přijde strašně milé a úplně neuvěřitelné !
Liesel som rada že to takto je
marieu vždy rada čítam tvoje príspevky, v poslednej dobe prežívate náročné obdobie, hádam už sa to obrátilo k lepšiemu. Dlhé rozhovory, na ktoré akoby inokedy nebolo času, sú cenné a treba si to užiť. Držím maminke palce a tebe kľudnu dušu, a veľa krásnych okamihov ![]()
Mini No přesně!!
Dneska jsme spolu s mužem 20 let, polovinu našich životů ![]()
Myrtila Gratuluju! ![]()
Myrtila hezký!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články