Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 19. července 2023 21:49

To je tak super. Děti jsou u babičky, muž v Japonsku, já dnes vymetla pavučiny s pak si četla detektivku v lehátku na zahradě, v pondělí byla na obědě s kamarádkou, včera večer na drink, dnes do hospody na kole, odpoledne kafe na schodech se sousedkou, na mém oblíbeném procházkovém cíli přibyla lavička, u maminky na zahradě jsem si užila procházku jako v dětství, přecpala se rybízem, angreštem a jostou a zakončila letními jablky, bolí mě břicho a je mi blaze....

Online tina
6277 příspěvků moje polička 19. července 2023 23:04

Stinguv koncert s uzasnou mladou kapelou

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 19. července 2023 23:26

Garfie to je tak hezký! Takovou kamarádku bych chtělateda já bych mohla bejt spíš tvoje matka

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 20. července 2023 01:04

Garfie nádherná fotka! Aj ten zvyšok!

Offline Janulik03
20116 příspěvků moje polička 20. července 2023 06:50

Garfie to je super ze si môžeš tak krásne užívať

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 20. července 2023 06:51
Offline Janulik03
20116 příspěvků moje polička 20. července 2023 06:52

barbucha no teeeda, to ziram. Ešte že si bola s nimi. Neviem cot vedie ľudí k takému chovaniu. Hulvat! 

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 20. července 2023 10:37

Pochválil mě šéf za práci na jedné zakázce, že mám velmi dobré postřehy. Já nakonec nebudu uplně tak blbá, jak si po té mateřské myslim. Navíc mám trochu obavy z práce v té hlavní pracovní sezoně, tam je to náročné na vyšší pracovní zapojení a já nejsem ani nějak zvlášt chytrá a ani rychlá a nemůžu si dovolit to nahánět prostě časem a pracovat x hodin navíc, to nejde s dětma, tak třeba to nebude potřeba ani, třeba fakt se zlepšim. No prostě mám z toho radost, takhle po těch letech doma, to sebevědomí i realita jsou fakt jinde než dřív:-D

Offline Makara
3606 příspěvků moje polička 20. července 2023 10:49
Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 20. července 2023 10:53

Karja to víš, že nejsi blbá To byl jeden velký úžas, když jsem nastoupila po mateřské, že se mnou lidi mluví a jednají jako s plnohodnotným člověkem, který má svou cenu a něco dovede

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:06

Karjajasné, že to zvládneš. 

Já se tento týden seznámila s novou kolegyni a její celodenní pracovní výkon spočíval ve dvou callech, na prvním jednou řekla yes a na druhém pozdravila. Děti nemá.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:13

Kokoska Jo, to máš pravdu! Najednou ty schopnosti člověka se hledají jinde! No byla jsem z toho taková přejetá, ale já nevládnu dobře angličtinou a dost mě to zaskočilo, kolik je toho třeba, to jsme si teda na pohovoru neříkali....(asi věděli proč). A nakonec se ukázalo, že když to dělám česky, tak je to dobrý! Ten jazyk hrozně zpomaluje, zahlcuje a tak jako mě to i odradí do těch věcí proniknout.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:14

continuityNo jejej!Třeba taky nemá sezonu:-D

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:17

Karja já naštěstí měla v angličtině jen manuály. Kdybych musela komunikovat živě, tak bych za toho blbce určitě byla.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:20

Kokoska No tak živě, to budu hodně za debila!:-D Ale já jsem říkala ted sambovi včera, že mě už je to ted nějak jedno, že si někdo řekne, že jsem debil....že to mám asi po těch dětech, že tu svojí hodnotu vidím jinde a že už absolutně nemám problém jít za lidma s nějakým požadavkem, co nemá hlavu a patu, ale já to samozřejmě nevim, nebo dělat nějaké boty, něco neznat, ptát se na věci, co jsou pro jiné samozřejmé. Je mi to uplně fuk!

Offline Vari
2206 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:30

Karja Me pobavila moje sefova, kdyz jsem s ni tuhle resila muj navrat do prace, tak jen suse konstatovala, ze doufa, ze mi zbyly aspon nejaky mozkovy bunky, takze ta velka ocekavani asi nema :-D.

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:31

Karjaaž zvládneš tu odbornou část, zvládneš pak i angličtinu. 

Já jsem šla po dětech do práce, angličtina tam byla potřeba a první pohovor byl fakt katastrofa. Ostuda strašná. Sedla jsem ke Good Wife a na ten další jinam, se fakt připravila a šlo to. Nakonec jsem se rozmluvila, není to perfektní, ale stačí to.

teď uvažuji, že oprasim nemčinu. co zvažují dost, že mě vždy nový jazyk vytlačí nějaký jiný. Tak doufám, že to nebude angličtina, ale třeba slovenstina.

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:33
Reakce na Vari:

Karja Me pobavila moje sefova, kdyz jsem s ni tuhle resila muj navrat do prace, tak jen suse konstatovala, ze doufa, ze mi zbyly aspon nejaky mozkovy bunky, takze ta velka ocekavani asi nema :-D.

​Upřímně, tak tohle mi, a ještě od ženy, přijde spíš na facku. Ženy s malýma dětma ty buňky fakt nevykoji, nevyspáním mozek logicky strádá a pak nefunguje jak by mohl. Ale nic jiné k tomu není potřeba, jen se vyspat. 

Offline Vari
2206 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:38

continuity Ono to tak mozna tady vyznelo blbe, ale my mame hodne nadstandardni vztah, zname se asi dvacet let, je to maminka moji kamaradky, ta se ted taky vracela do prace po matersky, takze to rozhodne nevymyslela vubec spatne, ja ji kolikrat taky rikala, ze jsem zvedava, co mi v ty hlave vubec zustalo.

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 20. července 2023 11:41

Vari no ja tomuto vtipkovani fakt nerozumím. A už vůbec nechápu, proč se takto ženy sami shazují. 

Ujišťuji všechny, že nevyspalý chlap ve stresu podává úplně příšerný výkon. Měla jsem to teď z první ruky a jsem opravdu ráda, že jsem z toho oho venku.