černá káva dravci casto sedi na stromech u silnice k nam domu, jsou tam kolem pole a lesiky, tak maji co lovit. Ale nepoznam, co to je zac, mozna kane, postolka?
Postolka je maličká, cca jako kos
Káně má kropenaté bříško.
černá káva dravci casto sedi na stromech u silnice k nam domu, jsou tam kolem pole a lesiky, tak maji co lovit. Ale nepoznam, co to je zac, mozna kane, postolka?
Postolka je maličká, cca jako kos
Káně má kropenaté bříško.
černá káva je to vetsinou tak velikosti velkyho holuba nebo mensiho kohouta
, ale uz tam jednou sedel i poradnej kus. Briska si za jizdy moc nestacim vsimnout, priste zkusim zpomalit.
barbucha My byly na víně už před, ale s tebou bychom šly i po :-). Tak příště.
prekvapive kun, ktery na sebe nenecha moc sahnout, si ode me nechal cely vikend kapat atb do zaniceneho oka (!) ( majitelka je pryc uplne vyjimecne) je to uplna zahada, vadi mu i kdyz mu polozim ruku na zada to by me snad nakop a stourat do voka s radosti![]()
viktorka_od splavu treba mu doslo, ze mu pomahas, zvirata leckdy prekvapi.
Kokoska sycci jsou moje srdovka, nekdy se mi po nich stejska (uz je nemam). Sovy nejsou teda nejostrejsi pastelky v penale, ale ![]()
moora me prekvapilo, ze je sycek celkem maly. I kdyz proti tomu vejrovi se zdali mali snad vsichni, a to jeste nebyl dospely.
Kokoska asi je to mozny, jinak to nevidim:-)
Kokoska No jestli chceš poznat ptáky, hrizne moc doporučuji tu oboru Žleby. Je to super, pokud jste tam nebyli, určitě si tam v sezone s vnoučaty naplánujte výlet, ty prolety jsou úžasný, ty lidi, co se kolem toho točí taky. A ještě si můžeš zaplatit nějakou hodně interaktivní prohlídku s průvodcem, ale musíš dopředu, to máš i moznost si ty ptáky pohladit a tak. Doporučujeme všemi deseti;-). My jsme na tom byli už několikrát. Posledně se mi líbilo, že jsem se nějak otočila a všimla jsem si, jak se lidi za mnou všichni usmívají, prostě vsichni, děti, parecky na rande, taky tam byli takovi starší kluci s fotakama (fotky tam udelas uzasne), babicky, dědečci...vsichni tam seděli s takovým milým úsměvem, to byl krásnej moment.
Karja diky za tip, to by byl zazitek nejen pro deti.
Kokoska jo, sycek je takova sovicka do dlane :)
moora a proc uz je nemas?
KokoskaPřipomenu ti to hned na jaře, čím dřív tam pojedeš, tím víckrát se tam podíváš než vnoučata odrostou;-)
Kokoska musela jsem ten cirkus omezit
Karja pripomen, budu rada. Ja znam jen zamek, v obore jsem nikdy nebyla.
Dcera si minulý týden v podpaží nahmatala bulku a dnes po vyšetření na gyn a UZV ve FN víme, že je vše v pořádku![]()
Liesel uff! ![]()
Liesel To jsou ty největší radosti na světě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.