Miru Catherinne děkujeme. Mám strašnou radost. Bylo to náročné a byla i sranda.

Dadoo to je krásné!
Dadoo Ruza je hvezda a ty taky..!![]()
Dadoo gratuluju.![]()
Dadoo gratuluju oběma a ať vám to jde a přináší to radost vám i ostatním.
Já mám radost, protože je konečně krásně. Dopoledne jsem byla v posilovně, ne tak brzy jako Catherinne , to bych se nevykopala
. A po obědě koupaliště![]()
Dadoo - taky gratuluji a poslední dobou vypadáš opravdu skvěle
Dadoo gratuluji. Kamarádka má taky canisterapeutického psa, tak vím, co to obnáší. Ona s ním pracovala v LDN a její zážitky byly opravdu úžasné a dojemné. Hodně štěstí v této práci. Ať se vám daří.
Dadoo Hura! Gratuluji! Další šikovný pomocník! ![]()
Dadoo gratuluji ![]()
Dekuju všem moc za milá slova ![]()
My jsme s Růžou obě nějak grogy.
Budu pracovat přes spolek https://www.tkzp.cz/, aby bylo vše legálně a se zárukou a pojištěním.
Budou takové naše odborné a lidské zázemí.
Škoda, že se přes léto nepracuje. Růža má asi fakt talent a byla by prý obrovská škoda ho nevyužít. Ale aspoň zatím najdeme, kam bychom začaly chodit.
Chtěla bych dělat Paliativní péči. Škoda, že nejsme blíž k Praze, ale určitě něco najdeme i v okolí.
Paliativku prý chce dělat málokdo, ale mě to tam táhne. Cítím v tom obrovský smysl a význam. Možná chci splatit nejaky pomyslny dluh.. Nebo uplacet osud.. Nevim, ale cítím, že mě to tam táhne.
Tak třeba nějaká nemocnice, hospic.. Možná LDN.
A taky domov důchodců.
Uvidíme, co se domluví. ![]()
Dadoo paliativní péče ma obrovský význam. Dávala jsem do vlákna, co mi udelalo radost a rozhovor s manželi Vlckovymi a ona je lékařka v dětském hospici, tak si to případně poslechni.
Ginger dojmy jsou úžasný, asi to dáme tam. Ty lesy jsou skvělý. Dneska jsme uběhli ten okruh, co má 30, zbytek dáme asi už načisto. Muž je teda docela grogy, doufám, že mě zítra nepřizabije
, tak teď sehnat půjčovnu na kolo pro něj a akce může vypuknout. Ještě jednou díky

Catherinne Na tebe nemám a vstávat brzy kvůli sportu, to mě ani nehne
. Možná to tady bylo, ale nějak jsem nezachytila, kdy to chceš běžet?
Renusatko někdy v druhé půlce června, furt to bylo daleko a teď nemám v diáři volno ![]()
Dadoo to je krásne, gratulujem. A si úžasná, že budeš takto pomáhať ![]()
Děkujeme s Růžou všem ![]()
Dadoo To je úžasné, moc gratuluji!
Dadoo To je krásné, úplně jsi mne dojala. A Růženka jak se hezky směje ![]()
Dadoo To ovšem opravdovej od-ucha-k-uchu úsměv ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.