Candance - ten prstynek jsem ztratila.uplne jinde.-
Ešte, že sa teleportoval z toho „ niekde inde “ do domáceho prostredia, kde mal väčšiu šancu, že ho nájdete !
Candance - ten prstynek jsem ztratila.uplne jinde.-
Ešte, že sa teleportoval z toho „ niekde inde “ do domáceho prostredia, kde mal väčšiu šancu, že ho nájdete !
Blanka jinde doma. Ja jsem vedela, kde jsem ho nechala, ale kdyz jsem si ho sla vzit, nebyl tam. Myslela jsem, ze jsem ho povysavala
Konečne som rozmrzla, ešte je vonku 29 st.
Že jsem si včera poprvé letos zaplavala v rybníku, synek jel na kole se mnou místo své odopolední siesty u TV. Stálo mě to tedy stovku za malinovku a párek v rohlíku, ale co už
JankaM My jsme chtěli vyrazit na paddleboard o víkendu a normálně, já se musim smát...prožrali nám ho myšáci přes zimu:D. Na funkčnost to asi nemá vliv, ale obal má dvě díry, tam dám záplaty a prokousaly jakoby takovou tu zesílenou gumu na jaké se stojí, na funkčnost to nemá snad vliv, ale nevypadá to uplně jako dobře... Naštěstí to nebyl žádný drahý kus, byl to spíš takový menší obyčejný lidl kousek, ale stejně:D...Přeprala jsem kvuli tomu vlastně pulku domácnosti jakoby, postuplně od toho obalu asi 3krát, kterej jsem prala třikrát, přes nějaké věci na zahradu, deky, potahy, abych se postupně od té várky s myšším obalem dostala k tomu, že se tam nebudu štítit dát normální věci....Už proběhlo asi 10 cyklů, ale na utěrky se stále necítím:D
JankaM hezký ![]()
Janulik03 Nesměj se:D Hlavně sranda je, že ti myšáci si žili v paddleboardu hned vedle od kočičího pelíšku:D Ty vado, co to je za kočku, že toto dopustí. Ale možná se tak chová tak podivně, jako následek psychického vypětí, kdy měla kousek od sebe myšáky, ale bez šance je vyšťárat:D
Karja no čo ti poviem, hotový Tom a Jerry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.