Amy_Mee gratuluji a teď už je to na nich![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Amy_Mee Taky gratuluju.
Gratulujem všetkým čo zmaturovali, aj tým prijatým, je to úľava, že?
Gratuluju ke vsem uspesnym zkouskam vsech urovni! A kdo nahodou u tech na stredni neuspeli, at nezoufaji! Na mem "rodnem" gymplu rikali, ze pokud se dostanou na nejakou jinou skolu nez tu vytouzenou, vetsinou se da prestoupit.
https://youtu.be/EfV1Blj6afw?si=Ycesnxa2GHbzON46
Madamme de Janjour. ![]()
Přesvědčila jsem může ať si půjčime na dovolený něco sexy ![]()

Děkuji všem
je to obrovská úleva. Jeho styl studia nebyl úplně standardní, celý rok on-line v individuálním programu na gymnáziu, kde na to nejsou úplně stavění. Ředitel mu včera říkal, že fakt nevěřil, že to dají (dnes jde druhý takový "konůpek")
Gratulujem všetkým k úspechom!
Len taká malá radosť, konečne ráno ako som si predstavovala. Pomalé, slnečné, lenivé a novou knihou. Úplne obyčajné ![]()

Janulik03 Aby muchy nesedaly na časopis ![]()
Máte to moc pěkné, ale zajímalo by mě, jak dlouho zrovna ty vydržíš lenivá.
brrr hmmm ,tak nič, no

vikend ve sluknovskem vybezku, je to tu super na kolo a maji tu nejlepsi thajsky masaze, co jsem kdy mela ![]()
Lilly_Ku tak to je príjemný relax
Janulik03 To je nádhera, živě si to představuju.
Len taká malá radosť, konečne ráno ako som si predstavovala. Pomalé, slnečné, lenivé a novou knihou. Úplne obyčajné
A hele, tady se od rána chlastá! ![]()
Já dneska dala kafe na balkóně, než mi tam začalo prát sluníčko... kytky kvetly, hmyz bzučel a švitorky švitořily... taky pohoda.
barbucha hneď by som sa pridala, ja som tu sama dnes
A potěšily mě naše hladový krky (kvůli nimž jsem si přivstala, proto to kafe na ještě nerozpáleným balkóně) - haranti si objednali řízky, mladej pán ještě okurkovej salát, nedělní klasika prostě. A jak se haranti většinou ve všem od svíčkový po špagety nimraj div ne pod mikroskopem a vždycky nechaj tak půl talíře že už nemůžou (aby se vzápětí hnali po koblihách) - tak dneska bylo slyšet jen mlácení příborů, žádosti o další řízek případně ještě trochu salátu (kterej jak mě informovali nejedí), prokládaný pravidelně hlasitýma výkřikama mňam!
Konečně! Snad z nich nakonec budou ještě lidi ![]()
barbucha hneď by som sa pridala, ja som tu sama dnes
Já myslela tebe - když vidím tu skleničku ![]()
Lilly_Ku Tam jsem strávila letošní Velikonoce a byla nadšená. Skrytý skvost.
barbucha
tam som mala vodu.
No vidíš, už sú z nich jedaci. Ešte príde čas, keď nebudeš stíhať variť
. Alebo vládať ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje