Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 03. června 2026 09:49
Reakce na Tabea:

Včera moje babička slavila narozeniny. Když jsem ji večer volala, tak říkala, že jí 3x hráli na Radiu Vysočina. Pamatuju si jen jednu písničku, protože mi to přijde strašně strašný, dát to někomu hrát k narozeninám. "Nikdy se nevrátí pohádka mládí" 

To je jak: vlez si do rakve a nezapomeň se přiklopit.

​Náhodou to je pesnička môjho otca, ten si ju dával zahrať vždy a tancovali spolu s mamou, takže tým pádom je aj pre mňa tá čo si ju vždy vypočujem. 

Moja mama mala rada šansóny, Melaniu Ollariovu a obaja teda aj toho Jožka Zimu, aj tu dychovku chodili na počúvať, ale to je tak, že každý máme niečo, preto by ten rozsah programu mal byť pestrý 

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 03. června 2026 09:51

Liesel tak to sa teším s vami

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:37

Tabea Jj a ještě je dobrá taková ta písnička už mi není lásko 20 let....Hahahaha, já jsem si jednou říkala, že nechám tátovi zahrát Když jdou na mužskýho léta, to je z podobného ranku a že mě zabije.  To jsou takové rozpačité narozeninové písničky, co se ale stále k těm narozeninám hrávají;)

Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:42

Janulik03ta písnička sama osobě je hezká a má dojemný text. Ale právě proto, že je tak jímavá, tak mi přijde blbý nechat ji hrát k narozeninám relativně čerstvý vdově pokročilého věku. 

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:45
Reakce na continuity:

barbucha

No pěkně, ještě na mne vytáhni bratry Nedvědy

​Ježiš na Nedvědy a jiný kamarády táborovejch ohňů jsem úplně zapomněla

Online continuity
42611 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:49

barbucha tak třeba Radůza je ok. I Zuzana Navarová. 

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 03. června 2026 11:03

continuity Já mám ráda docela Věru Martinovou:D:D:D Ale jako s country ted koketuje i Marpo, se podívejte na jeho poslední album, to je prý nějak country s rapem. Jako on má nějaký texty docela hezký, jen neumí fakt zpívat ani mluvit, podle mě má trochu vadu řeči. Dejte si Marpo Memphis, i s videoklipem, má tam i koně..zatím jen na nohou.

Možná v tom duchodáku skončíme na country všichni.

Online continuity
42611 příspěvků moje polička 03. června 2026 13:14

Karja Navarová a Radůza nejsou country, ale folk, někdy to zahrnují jako šanson. 

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 03. června 2026 19:04
Reakce na barbucha:

​Přesně! Ono to není v těch posluchačích, který si nemůžou vybírat... je to hlavně v těch zaměstnancích bez minimálního kulturního rozhledu a zájmu!

​A zase střílíš slepejma. 
V domově pro seniory máme  zajímavé kulturní akce, dnes například trio housle a dvě čela (jedno čelo hostující kluk z Dánska), minulý týden hráli na Hradě, předtím v kostele u Sv.Jana ... a teď u nás.

Pravidelně k nám jezdí Petr Tomeček hrát na panovu flétnu a vystupují studenti konzervatoře. Loni tam byla Černocká a letos Richard Tesařík a Michal David. 

Ano, upřednostňujeme živá vystoupení, takže Brouky tam tedy neuvidíš, ale na odpoledním posezení u koláče jedou z našich aktivizačních nekulturních úst písničky ze Semaforu a "táborová" klasika.

Kromě hudebních vystoupení se konají přednášky o zvířatech včetně živých "exponátů" 

takže jsme si s klienty chovali hady, kočky, hladili papoušky a sovy a velice opatrně 

ptačí dravce (tedy kromě orla, toho jsme jen sledovali) 

Kromě toho se u nás rozjíždí muzikoterapie a virtuální brýle. 

Na dechovku u nás není čas... vlastně zájem. 

A podobný protivný baby jako ty u nás stejně jen kysnou na pokojích, protože jim není nic dobrý. 

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 03. června 2026 20:47

Liesel

Tabea Ou taky jsem jednou zažila z vesnickýho rozhlasu k jubileu "Zhasněte lampiony"...

Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:05

Aranel taky zajímavá volba

Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:08
Reakce na Karja:

Tabea Jj a ještě je dobrá taková ta písnička už mi není lásko 20 let....Hahahaha, já jsem si jednou říkala, že nechám tátovi zahrát Když jdou na mužskýho léta, to je z podobného ranku a že mě zabije.  To jsou takové rozpačité narozeninové písničky, co se ale stále k těm narozeninám hrávají;)

Co Michalův song? ...

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:14
Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:17

Samantha to je luxusní program

Offline Mrs.Robinson
591 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:21

Aranel Tak ono u té Highway to Hell by taky někdo mohl pozvednout obočí. Ale vím,  jak to myslíš 

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:21

@Tabea A to je kterej?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2026 21:21

Aranel ale zhasněte lampióny je o lásce, ne? My jí nechali hrát babičce na pohřbu, byla to její oblíbená. Dědovi máma vybrala Klementajn od Suchého

Ale jinak si myslím, že ty výše zmíněné písničky mají někteří lidé rádi a vůbec to tak neberou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2026 21:23
Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:28

Evaeva Ko tenhle Michal ne David...tynjo, tak na existenci tohoto pana bych ráda zapomnela:D Ale tuto písničku neznám. 

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 03. června 2026 21:29

A už máte vybranou písničku na pohřeb?