Chválím tě země má od Svěráka, akorát to možná bude moc, zpívala jsem ji dlouho dětem jako ukolébavku před spaním
Co Vám dnes udělalo radost.?.
už je to pár let, co jsem si dělala pohřební "žebříček", tak si možná nevzpomenu na vše, ale bylo tam bittersweet (akustická verze) od apocalyptica, orpheus od davida sylviana, wild is the wind a gasoline od bowieho
Kokoska nechceš, jo? Mužovi prarodiče měli jen posezení při příležitosti uložení do hrobu a musím říct, že je to takové divné. Byla tam jen nejbližší rodina, já třeba už ne, a mám z toho takový zvláštní pocit. Ani muž teda nebyl rád, ale v rodině byl asi jediný.
dupali ta je ale nádherná!
Já zpívám mravenčí ukolébavku, tak tu si asi nedám ![]()
nebo Sinatra - My Way...
Evaeva hele, kdyz ta hrstka pozustalych bude chtit, at nejaky obrad na rozloucenou udela, ale jako vylozene pohreb s nejakyma proslovama by to urcite nebyl. Zahrat mi muzou kdyz uz, tak treba Piafku Niceho nelituji :) A teda urcite nechci hrob.
My sme mali u mamy na pohrebe od Marie Rotrovej pieseň Máma, to bolo skôr pre nás iba mala cirkevný pohreb, taký no pekný.
Otec mal čestnú stráž hasičov, pri hrobe zneli hasičské sirény, bolo to hodne emotívne a počas obradu premietali na plátne fotky z jeho života od detstva až po koniec.
Až teraz som bola schopná to pozrieť
Janulik03 Ta Rottrové písnička mne dojímala už v dětství. Teď tu v tramvaji statečně mrkám. ![]()
Janulik03 díky za sdílení ![]()
Deset let manželé, spolu 19 let ![]()
Ale nějak mi ty čísla nesedí, je nám sotva 25
Chtěla jsem vám dát nějakou fotku, ale nejde mi to.
Evaeva gratuluji.
Evaeva gratuluju a jen tak dál! ![]()
Evaeva gratuluju a jen tak dál! ![]()
Evaeva Gratuluju!
Evaeva gratuluju, u nás ty čísla taky nějak haprujou ![]()
Evaeva Gratuluju ![]()
Nám ta čísla taky moc nevychází, a zrovna před pár dny jsme s kámoškou počítaly, že v našem věku měly naše mámy děti (nás) už tak staré, že jsme už chodily se svými současnými manželi, a my teď máme ta batolata ![]()
Evaeva Gratuluju!! Letí to strašně, viď! :-)
Já teda o pohřbu nepřemýšlela, vlastně to co vyberou pozůstalí by mohla být zajímavá studie....já vybírala babičce, její dcery toho nějak nebyly schopné, tam padlo Zafúkané a taky Černé oči jděte spát, což byla oblíbená písnička jejího bratra, já už ho nepoznala, ale babička na něj často vzpomínala. A mamka i tety mi potom poděkovaly, to bylo moc milé. ![]()
Tátovi jsme hráli toho zmiňovaného Tučného, měl ho moc rád, Luise Armstronga...a 2x Elvise, Can't help Falling in Love-od té doby pláču pokaždé když ji slyším. A taky Jailhouse Rock, což byla naprostá pecka, dost jsem si ji prosadila a bylo vtipný, jak se jí očividně v obřadní síni báli, takže to začlo tak potichoučku a až z reakce to naprali úplně naplno.
Jeho nejlepší kamarád nám pak říkal, že doufal, ale nevěřil, že něco takové uděláme. :-)
Nám na svatbě hráli Memory z muzikálu Cats...tak ta by se vlastně dost hodila i na pohřeb.
Evaeva gratuluju!
U nás to nesedí ještě víc! Za tři týdny to bude 20 let od svatby, 26 let spolu.
Díky všem za gratulace ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my