Dalia Uzasna zprava! Myslela jsem na tebe hned jak jsi rano psala, ze jdes pro vysledky
Ten pocit, ktery ted asi prozivas musi byt nepopsatelny. Proste peckoidni informace.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Skvělá zpráva.
Gratuluju!
Moc a moc všem děkuji! Nechci, aby to znělo jako klišé, ale moc si vážím všech pozdravů, každého projeveného zájmu, vzkazů a myšlenek ... na svět a život se dívám jinýma očima. Upřímně jsem nevěřila, že vyhraju. Zpočátku to vypadalo špatně. A to postupné smiřování se s něčím, co mě děsilo, mě paradoxně nesmírně obohatilo a můj život udělalo barevnějším.
Luna Pocit je to zvláštní. Žádné výkřiky radosti, žádná euforie ... jen takové postupné uvolňování se, tichá radost, vděčnost, pokora, chvílemi pocit, že tomu nemohu stále uvěřit ... asi bude chvíli trvat, než si to plně uvědomím.
Pozítří mě čeká ještě poslední chemoterapie a pak už snad začnu normálně žít a budu vyhlížet nové vlasy a řasy a nabírat sílu. ![]()
Dalia mam radost, to je skvele ![]()
Dalia taky jsem moc, moc ráda za tebe,znám ty pocity.....![]()
Ta nejlepší zpráva. Gratulují k ní, tvé síle i víře ![]()
Dali, tak to je úžasná zpráva. Strašně jsem Ti to přála, jsi andílek, zasloužíš si to. A obdivuju Tě za to, jak ses s tou mrchou porvala.![]()
Dalia Dali, moc Ti přeji to vítězství! Jsi čistá, citlivá, milá a nadaná duše ![]()

Dalia parada! ![]()
Moc gratuluji, věřila jsem.
Dalia
krásná zpráva
...tak super, krásné!...![]()
Dalia hurá! ![]()
![]()
Papul, ![]()
Dalia Taky blahopřeju a přidávám se k těm, kterým spadl kámen ze srdce (vím, malý kamínek v porovnání s Tvým, ale zato těch kamínků bylo hodně, nás které tu dnes čekaly, až napíšeš!
![]()
Dalia Věděla jsem to. ![]()
![]()
![]()
Milí moji přátelé,
zázraky se dějí. Porazila jsem rakovinu! Jsem čistá.
Děkuji, že jste!
Nejkrásnější zpráva ![]()
Dalia Už jsem ti chtěla psát SZ, ale teď čtu gratulace a s radostí se přidávám k ostatním!!! Víra nás všech v dobrý konec a tvá osobní síla splnily společné přání. Dali, buď zdravá a směj se![]()
Dalia super zprava..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.