Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:35

AmelieM držím palce!!!

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:47

slniecko Děkuji  Bude to moc potřebovat příští týden, jde na operaci.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. února 2018 13:52
Reakce na AmelieM:

Dalia Gratuluji, moc Vám to přeji! 

Zázraky se dějí a já v něj věřím i u mé dcery.

​Držím pěsti a přeji Vaší dceři vše dobré!  

Je to těžký boj i v tom smyslu, že člověk se musí naučit s rakovinou žít. Musí se naučit ji respektovat a být si vědom, že ona nad ním bude stále viset jako Damoklův meč. Sestřička mi dnes říkala, že rakovina mě nechce zabít, ale chce mi něco sdělit a uzdravení je jen v mém srdci. Je skutečně fascinující, jakou moc nad životem má myšlenka a cítění. 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 21. února 2018 14:10

Dalia Děkuji i Vám 

Ne nadarmo se říká, že polovina úspěchu léčby je v psychice. Dcera je velká bojovnice  a všichni před ní smekáme, jak všechno zvládá. Stejně jako Vy odmítla antidepresiva, i když jí paní doktorka tenkrát vynadala, že je nebere. Jinak je ale paní doktorka skvělá, má skvělou i psychoterapeutku a má obrovskou podporu v rodině, partnerovi a přátelích. Příští týden půjde o hodně, ale věřím, že to dobře dopadne.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. února 2018 14:34

AmelieM Ono je moc těžké si udržet víru, když se to člověka přímo dotýká. Jsou horší i lepší dny. Vaše dcera jistě dělá pro uzdravení, co může. Budu na Vás i ji myslet, bude to dobré! 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 21. února 2018 15:25

Dalia Bude, díky moc! I Vám moc přeji, ať už je to i nadále jen a jen dobré! 

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 21. února 2018 20:06
Reakce na Dalia:

Milí moji přátelé,  zázraky se dějí. Porazila jsem rakovinu! Jsem čistá.  Děkuji, že jste! 

​Gratuluju Dalia. Ať se Vám hezky učí žít BEZ.

Je úžasné vidět, kolik radosti jste svým uzdravením rozdala tady. 

Offline Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 21. února 2018 20:09

AmelieM Myslím na vás obě.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. února 2018 20:11

Viatori Děkuji!  

Vím, že tam ta hrozba už bude navždy. Ale budu se snažit nežít ve strachu. Je třeba se jinak nastavit, hlavně své myšlení, naučit se umět zpomalit, naučit se neřešit neřešitelné, naučitse říkat "ne", starat se o sebe a mít se ráda taková, jaká jsem. 

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 21. února 2018 20:37

AmelieM Přeji dceři, aby to prostě dopadlo. A taky Vám hodně sil. Když jsem prožívala podobné chvíle, pomohla mi dnes už bývalá tchýně, při každém návratu z nemocnice mě prostě jen podržela v náručí, na nic se neptala, nepotřebovala utěšit, nic neřekla, prostě jen držela. Dávalo mi to prostor, kam schovat bolest a dávalo to sílu. Přitom jako babička prožívala stejně těžké chvíle. Tehdy jsem si to plnými hrstmi brala a věděla jsem, že za to nemusím nic dávat. Dnes ví, co to pro mě znamenalo a nejen to. Přeju ať máte vždy takovou náruč i Vy. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. února 2018 20:38

Dalia 

Tak tomu říkám dobrá zpráva 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. února 2018 21:45

AmelieM taky přeji dceři hodně stěstí a sil

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 21. února 2018 22:48

AmelieM uff, tak ted budu myslet na vas dve 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. února 2018 00:00

Dalia  - řasy budou za pár týdnů (a jaké - to budeš koukat), vlásky Tě možná překvapí - místo rovných kudrnaté, může se změnit i barva - ale je to vše jen dočasné. Dávaj na sebe pozor !

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 22. února 2018 03:51

Dalia Gratuluji 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 22. února 2018 03:52

AmelieM Myslim na vas a drzim palce 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 22. února 2018 05:47

Dalia perfektna správa,teším sa s Tebou.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 22. února 2018 05:48

AmelieM dcérke držím palce,všetko dobre dopadne.Drżte sa.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 22. února 2018 07:02

barbucha pecka MP Marge Děkuji moc! 

Hanka H Růst vlasů a řas se mi asi malinko posune. Dnes mám mít poslední chemo, ale v Brně mi včera řekli, že kvůli velkému poklesu krevních destiček doporučují chemo posunout. Tak uvidím, co na to řekne tady moje doktorka. Děkuji, Hani! 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 22. února 2018 08:58

Sweet Potato Viatori nolita continuity MP Marge pecka Moc všem děkuji za podporu!  Jak psala Dalia, každé slovo nebo myšlenka nesmírně pomáhají.

Viatori Náruč i komu se vypovídat mám. Všichni to neseme velmi těžce a paradoxně nám pomáhá to zvládat právě dcera, svým přístupem a elánem.

Dalia Nebojte se, ono to pak začne růst velmi rychle, dcera už má po 7 týdnech od poslední chemo viditelné řasy i obočí a vlasy už taky rostou