Uaaaaa ten slejvaaák jo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
ice hustý kino co? Super ![]()
Tady sucho, jasno, beznaděj. asi ještě půjdu na koupák...
Stará Stanová Kůže okruh 10 km okolo našeho lije, u nás je prostě nějakej deštník:-( totál prádelna, 30 uvnitř i venku vzduch se nehne, a ani kapka
U nás má pršať až v sobotu. Dovtedy tu asi pomrieme...kde je ten ľadový vietor keď ho človek potrebuje :D
paktofonika A vítr z hor by ti nestačil? ![]()
(míchanice zelený a alpy)
Lama_z_Lana
Musela som googliť. To sa normálne pije???
paktofonika Jo, zažila jsem to. Ale jsem srab, neochutnala jsem to ![]()
paktofonika A vítr z hor by ti nestačil?
(míchanice zelený a alpy)
jako kdyby po tom mělo zapršet tak to snad i vypiju!![]()
viktorka_od splavu Možno by pomohol tanec na privolávanie dažďa ![]()
![]()
já ráno na Vysočině včera deset stupňů, dneska osmnáct - ráno teda jako v šest, sedm max
Asi si vystačím s reportem, jak to bylo předtím, než jsem vstávala (dnes v celkem přijatelných 7.30 hod). ![]()
A teď, po slejváku kolem šesté, je mi hej.
U nás lehce zapršelo a obloha se mračí stále dál. Vzduch je chladnější a celkově je příjemněji. ![]()
paktofonika no ty si děláš srandu, ale zrovna včera jsem to navrhovala doma manželovi, že snad by bylo načase se do něčeho takovýho pustit!
a fakt to prošlo tak těsně, že je tu cítit ve vzduchu voda a hřmělo a blýskalo se.. a už je modrá obloha
nikdy bych nevěřila, že to jednou přijde, ale už delší čas u sebe pozoruju senile Bettflucht ... a to zejména v situacích, kdy brzo vstávat nemusím ![]()
bojuju proti tomu pozdním uléháním a kompenzuju to odpoledním šlofíkem (což je ale nejspíš příčina toho zla, když o tom teď tak přemýšlím...)
RoSa tyve to má i odborný název! hnus:-( též jsem nevěřila že mě to kdy potká
viktorka_od splavu My jsme se s klidem teď vrátili z večerního koupání. Bych si tak myslela, že pršelo dost blízko, ale moc to nepomohlo.
Renusatko jo, pršelo blízko.. sousedi se teď odněkud vrátili a prý parádně zmokli. na meteoradaru bylo vidět, jak nás to těsně minulo, fakt to vypadalo že to každou chvíli musí, musí spadnout! a nic:-( a to jsem zalívala! (=podobné přivolávání deště, jako když si vezmu deštník:-)
u mě na tohle stopro funguje mytí oken - do čtvrt hodiny prší! podobně funguje i zapálení cigarety při čekání na MHD - dlouho nic, zapálíš si a už se tramvaj řítí ![]()
RoSa eh mýt okna ve čtyřiceti stupních... ok jestli do víkendu nic, tak se do toho pustím! (vsadím se, že přesně dle předpovědi bude lít tam kam jedem v sobotu vykopávat brambory, ale tady opět nekápne:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.