711990 Popredu parkovať viem ale nerada pretože ako cúvam do ulice tak sa bojím že do mňa niekto nabúra, predsa len niektorí vodiči netušia že ak vodič cúva z priečneho parkovacieho miesta tak veľa toho nevidí.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
paktofonika mňa by aj muž zobral, ale popravde...nechce sa mi veľmi, kým to tu s prkovaním nebude tragické, asi ma nič nedonúti. Ja dáke šoférovanie emusím, tak ak sa dá, som spolujazdec
.
Podélně vpravo parkuju denně, ale když musím doleva, tak to bývá nadlouho.
Když jsem začínala řídit v Praze, tak jsme vždycky přijeli úplně propocení a museli jsme to jít zapít ![]()
Sestře se během jízd v autoškole instruktor pozvracel. Nevíme, jestli z jejího stylu jízdy, nebo mu bylo špatně třeba z jídla.
711990 je to krásne, ako to máme každá inak, mne sa už stalo aj to, že ako som parkovala popredu, tak som nevedela vycúvať následne z miesta a musel prísť z domu muž k robote, aby mi odtiaľ vyšiel
. Ospravedlňuje ma len to, že som v tom čase mala nejaké extrémne obdobie tehotenského zblbnutia, fakt som nevedela rozoznať, ktorá je pravá a ľavá ruka, zabúdala som slová a vety (dovtedy som neverila, že niečo ako tehotenský mozog existuje) a proste som nedokázala prísť na to, do ktorej strany mám natočiť volant, aby som vycúvala
. Iná tehotná kamoška zas v určitom období nedávala prednosť v jazde, lebo jej mozog ignoroval značky pri bežnej ceste do práce (šoféruje už 14 rokov a je naozaj skvelá vodička).
DrowRanger No ja som si vždy hovorila že musím šoférovať dobre pretože predsudky voči ženám sú na dennom poriadku. Keď som dostala vodičák bála som sa šoférovať sama ale donútila som sa a šoférovala som denne aj keď som mohla využiť MHD, no proste prax.Sestra šoféruje dobre ale je trochu iný typ vodiča ako ja. Ja šoférujem veľmi rada, keď mám dobrú hudbu tak si niekedy posedím aj na parkovisku :D
paktofonika po vodičáku ma muž nútil tiež šoférovať často, strach som prekonala až keď som paradoxne začala šoférovať sama bez spolujazdca. Teraz je šoférovanie pohoda, len pri tom parkovaní sa teda občas prejdem. Je ale sranda, že mi nerobí problém vyjsť odnikiaľ, ani keď ma zastanú skutočne natesno ďalšie autá, človek by si myslel, že v tom prípade by mal zvládnuť aj zaparkovať na každý spôsob, ale asi je to len o tom prekonaní strachu a donútení sa.
A když parkujete kolmo mezi vozy:
A. Parkujete čumákem dopředu - tj. při výjezdu musíte couvat, nebo
B. parkujete zacouváním - tj. při výjezdu pak vyjíždíte rovnou dopředu??
Já jsem téměř výhradní couvač, B, jen při velkém nákupu zaparkuji po čumáku, abych mohla dát snadno tašky do kufru.
Těší mě, že mi vlasy rostou jako z vody a pobavilo mě, že začínám ovečkovatět - začíná se to nějak vlnit.
Nevím, jestli to na fotce půjde dobře vidět ...

Dalia videt moc neni, jen ze jsou vlasy dobre husty..
Mymu tatovi narostlo pote uplny sedivy afro, znami ho zezadu nepoznavali..
Ale pak se mu to teda postupne narovnalo, jako to mel driv..
Dadoo Ja vždy cúvam. Ako som písala vyššie, bojím sa že pri výjazde mi tam niekto vbehne alebo že ak by mi niekto nedal prednosť tak nabúram.
Pršalo, je 22 stupňov a konečne môžem doma dýchať.
Dadoo čumákem dopředu .Děláš nějakou statistiku?
Pavlena Mojí kolegyni, která se léčila ve stejnou dobu jako já, narostly také úplně šedé vlasy.
Lamicka Jen mě to zajímá. Výhradně osobní zájem
Couvání na místo mi přijde jako mnohem lepší. Rychlejší, pohodlnější i bezpečnější. Zaparkovat tak, abych mohla co nejjednodušeji a nejrychleji rovnou vyjet. Docela mě překvapuje, kolik lidí to má obráceně. Přijedou, píchnou auto po čumáku a když chtějí odjet, začnou manévrovat. Ale naprosto o nic nejde, čistě jen o osobní preference a komfort.
Takové malé dělení, podobně jako třeba trenýrkáři a slipaři ![]()
Dadoo já bych radši parkovala couváním, ale neumím to...
Dadoo Zase když už jsem tam zajela, tak přece zvládnu i vyjet, proč se nervovat při zajíždění. Čili si za mne udělej čárku k čumákům.
Lamicka vždyť pak stejně musíš vycouvat, ne? leda že bys to měla jako já, když jsem neuměla zařadit zpátečku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.