paktofonika no slava! a lokalita ok?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
paktofonika Skvělé, gratuluju. ![]()
jinx No myslím že ok, teda aspoň dúfam že je Smíchov ok ![]()
paktofonika Břeh správnej
Kde tam, to širokej pojem?
paktofonika Smíchov je dobrej. A Parfumánie tam má každý měsíc sraz...
.
Smíchov je super, tam jsem prožila dětství. V sobotu jsem šla tradičně pro rybu do Zborovské, měla čas nazbyt, a tak jsem si po delším čase prošla celou ulici - já to tam v tý oblasti milovala vždycky - ale i ta Zborovská v poslední době vyloženě prokoukla, provoz se změnšil, spousta zajímavých míst k posezení... O Janáčkově nábřeží a okolí nemluvě. Gratuluju a ať se krásně bydlí. ![]()
paktofonika super, blahoželám a teším sa s vami,nech sa všetkým štyrom dobre býva ![]()
Renusatko no prý nepomohla (já už byla totálně načuchaná takže jsem necítila nic), ale dnes jsem dávala do pračky ty šaty a zvedl se úchvatnej oblak vůně a ten cíp co jsem nastříkla Musc Encense.. úplně chápu co na ní některé kolegyně mají:-)
paktofonika mám radost!![]()
paktofonika gratulujem!!!
paktofonika Moc ti to přeji, ať se dobře bydlí..!
paktofonika jemine, super, tesim sa stebou! Tak nechsa dobre byva ![]()
viktorka_od splavu Nemůžeš to nějak udělat, abychom si to mohli přečíst i my, neplatiči? ![]()
999 vzdyt je to odemceny:-)
viktorka_od splavu Aha, já to otevřela, tam mi vyjelo, že obsah je jen pro předplatitele, a tak jsem to už dolu nerolovala. Díky :-).
To je snad poprvý co mi Čermák přijde o ničem a bez pointy.
Já přízemně pro bazénky![]()
Mutziputzi Bazény, lávky, knihovna...Líbilo by se mi to :-).
Mám radost!
Je to doma!
Druhá do páru...
V říjnu ještě Liberec...
Tři je víc než jedna...

Potěšil mě David Koller u nás na periférii, a ještě víc to, že mi nikdo - babičce skotačící v kotli - nezavolal sanitku ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.