Vstupenky do Národního na 4 adventní koncert . To bude supr naladění na Vánoce. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Ďakujem :) Neďaleko Portheimky.
Potvrzení letenek a rýsující se program příštího pobytu v Paříži. ![]()
domenica To znie lákavo, uži si to.
Díky
! Zdá se, že letošní sedmá Paříž bude téměř úplně ve znamení parfémových akcí, relaxu, focení, zevlování... čili všeho, co mám ráda... a jako obvykle, kdo ví, čeho všeho dalšího... ![]()
Tak my se budem těšit aspoň na fotky a nějakou tu reportáž ![]()
domenica No tak ale...To je škoda, že nedorazíš
Ale jinak se moc těším na fotografie a další zprávy z cest!![]()
Vcera jsem vyhazela ze skrine nekolik tasek veci, ktery uz mi jsou maly. Moje o 13 let starsi segra za posledniho pul roku shodila 15 kilo a ty veci ji skvele padly a moc se ji libily. Takze mam radost, ze se nemusim crcat s merenim a focenim na vinted a ze to nekomu udelalo radost. Po rozchodu s dlouhodobym pritelem zacala randit, tak mela radost, ze ted ma v cem :)
domenica Do pátku času dost. Ještě to promysli. Akce ve Vavavoom jsou zajímavé.
Je mi to jasné, ale není už co promýšlet, v té době jsem Paříži.
Já si v minulosti u těch akcí, pořádaných butikem Vavavoom, s paralelním konáním v Praze a Brně, zatím vždycky vybrala Prahu, když jsem tu doma,
(i když jsem s myšlenkou na výlet koketovala) jakože Brno a že se potkám s pár lidma, které jsem dlouho (nebo zatím vůbec) neviděla. Tak někdy příště.
domenica Aha, tak to bych taky dala přednost Paříži. Snad to někdy vyjde a potkáme tě i v Brně.
domenica Tak konkurence byla tentokrat opravdu velka, to uznavame.
Ale Brno zacina byt ted moc prijemne misto k vyletu.![]()
Já vím, Brno je mi sympatické i z dřívějška, strávila jsem tam několik jedno-třídenních pobytů při různých příležitostech a bylo to vždycky fajn.
volno az do pondeli...
(tohodle smajlika nesnasim,ale neni tu jiny radostny
)
Astigmatismus
Takže brejle tyhle a ty kolena, celulitida, všechno platí, vidim výborně!

Mutziputzi brejle hezky. Astigmatismus mam taky. Rozhodla jsem se jej ignorovat. Nechci si predstavovat, ladit tech cca 15 ks stavajicich slunecnich bryli v dioptrickem provedeni..
![]()
Mutziputzi Veľmi pekné! U Ray-Ban oceňujem, że majú pekné rámy bez ozdôb.
Pavlena Ja som to vyriešila tak, že nemám žiadne slnečné a to nie kvôli tomu, že by sa mi nechcelo si ich dať urobiť, ale viem, že by ma nebavilo ich stále prehadzovať.
Mutziputzi Ty jsou moc hezký :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.