Co Vám dnes udělalo radost.?.
No, už jsem si koupila velkej kufr, abych si tam mohla převízt krámy a pořádně to zabydlet ![]()
barbucha To je příjemné, hned se tam budeš cítit líp.
Co druhá babička? Je to s ní ok?
Čoveče ani pořádně nevim, takže předpokládám že jo... ale zjevně je v pohodě ve svým bytě a nikam se stěhovat nehodlá - naposled když byla ve špitále (jak si zlomila ruku "při věšení záclon" ![]()
), Oscar jí tam poslal úklidovou četu, tak se jí tam asi znova zalíbilo
Navíc ji tam nikdo nekontroluje, kolik vypila ![]()
barbucha Čili vše v nejlepším pořádku ![]()
Dneska ne, ale včerejší povedené focení přesně podle toho, jak jsem si to představovala :)
Catherinne
No, už jsem si koupila velkej kufr, abych si tam mohla převízt krámy a pořádně to zabydlet
To je paráda.
![]()
Sice se zpožděním, ale taky chci pogratulovat k novému bytu. Ať se ti na Smíchově líbí
!
barbucha Rovněž gratulace zasloužilé babičce, že má kam hlavu složit![]()
-
Dík brouku. Vono je dobrý vědět, že se se mnou eště počítá, že jo ![]()
wendulka Ďakujem :)
Přeživší se tiše dívají jeden na druhého a přemýšlejí, který asi bude nejchutnější k jídlu.
https://archiv.ihned.cz/c7-66250770-mprg0-b758d349414d778
barbucha Blahopřeju k vlastnímu pokoji
.
Dnes mi udelal radost ten muj rodnej zapadakov (ona to uplne vybydlena dira neni, ma to cca 800 obyvatel). Tchyne, take z vesnice, ale par desitek km vzdalene, mi vozila odpoledne mimino a rika mi, ze ji dost lidi zdravilo, ze asi poznali kocarek, a ja rikam ,,Ne, my se tady zdravime vsichni, I co se nezname,,. A najednou mi to doslo, ze I ty bezne veci nemusi byt bezne a pripadala jsem si, jak z nejake top vesnice v Rakousku, proste na urovni:-D.
Utopený telefon dostal pracovní název *plaváček* a už druhý den kompletně funguje! ![]()
Karja Hele, zrovna říkala mamka, že se malíři, co ji byli malovat, divili, že je naši kluci zdraví. Tak jim vysvětlila, že je to přece normální. A na ulici se tady zdraví taky (a to jsme o nějakou tu tisícovku větší).
Karja Ja zdravim taky kazdyho, jak blbe vidim, tak preventuju, ze nepozdravim souseda nebo kolegu kynologa, ktery ja poznavam jenom se psem a bez psa vubec...je mozny ze uz jsem takova jinonicka postavicka - pani co vsechny zdravi![]()
Mutziputzi Ty lidi bez psa, co normálně psa mají, to je hrozná past!
Mutziputzi Pani, co se s kazdym kamosi! Hele ja si jeste ke vsemu pripadam mlade, takze obcas si dovolim nejake zname znamych zdravit cau, ale nevim no, mozna uz ten vek presel.
paktofonika Grauluji a už se těším na Amy a Percyho :-) Smíchov je bezva, v které části?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.