Všichni koně přežili ve zdravi![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Soused konečně ostříhal stromy a zase vidíme řeku, hurááá!
Dadoo Nechci Ti kazit radost, ale jeden smrťák letos byl.
Dadoo nn vicody....![]()
ach jo a mně se zdálo, že všichni vstali a OK, já to ani nemůžu číst![]()
Já si dneska brzo ráno dala kondiční procházku, cca čtyřkilometrový okruh, na kterém jsem ovšem potkala zhruba 20 ořešáků, takže z kondičky nebylo nic, změnila se na procházku se zátěží :-) mám plné kapsy a louskám si ke svačině...byla jsem tak velkorysá, že jsem dokonce nechala asi osm velkých ořechů, které si zjevně nasyslilo nějaké zvířátko k díře v zemi.
Dadoo Já to vůbec nesleduju, to je hrozně smutný ![]()
andulka01 A jak se ti to líbilo? Mě Ludmila letos trochu zklamala. Jako nebyla to žádná hrůza, ale minulý ročníky holt nasadily vysokou laťku. Ostatní mappingy byly letos lepší.
Garfie já jsem táhla v pátek plnou tašku ořechů z venčení pejsků a v sobotu další, ještě tam trochu je, na konci vesnice, kde má každej na zahradě velkej ořešák a tenhle u cesty už asi nikoho nezajímá
teď ještě, kdo je vyloupe
Potrefenáhusa Mně louskání nevadí, vůbec mám tenhle sběr plodů ráda, v neděli jsme pracovali u ségry na zaharadě, uvařila oběd, posbíraly jsme jablka, odtahaly větvě, svítilo sluníčko....nádherný podzim ![]()
Garfie uplně to vidím, podzim je nej
a ještě takovej krásnej
Garfie Potrefenáhusa ja jsem teda vcera tu zahradu zalivala... podzim je nadhernej, ale u nas uz zase strasny sucho![]()
viktorka_od splavu sucho jo, sucho je, a to je strašný fakt moc
Potrefenáhusa hele jestli máš louskáček (někdo ty ořechy mlátí kladivem), tak je docela prima systém, na rozloženejch novinách si jich hromadu nakřupat tím louskáčkem a pak zas tu hromadu rozebrat na skořápky a ořechy, jde to jak po másle a člověk ušetří spoustu pohybů (no úplně nejlepší je když jeden louská a druhej rozebírá, ale takováhle konstelace se naskytne zřídka :) ) na ty skořápky se mi dost osvědčila taška od Rohlíků.
Potrefenáhusa teda, to se Rohlíkojc moc nevycajchnovali..no a kradení ořechů, nejdřív se ozve takový to nesmělý harašení, jak to packou bere z košíku/bedny a pak už ten hurónskej rachot po dlažbě
náš pes je sbíral, akorát si od něj nikdo ty oslintaný nechtěl odebírat ![]()
viktorka_od splavu Jo, to je souhlas, půlku zahrady mám úplně seschlou :-(
Potrefenáhusa ta podlaha je dokonalá
je původní?
Lamicka není a bude se muset znova vyspárovat, protože je to neukliditelný (nevyluxovatelný a nevytřitelný)
Potrefenáhusa babicka mela neco podobneho plus klasicky prkna v sednici, drhlo se to jednou za cas kartacem, strasna prace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.