paktofonika Trefila ses bohužel do blbéjo období. Dělala jsem si ji na jaře a byla to otázka pár minut.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato No to je pravda, škoda že nemajú práve v tomto období otvorených tých prepážok viac, ešteže je to v centre a stihla som kávu a zmrzlinu :D
A abych si furt nestěžovala. Dneska jsem si k narozkám dala členství v klubu otužilců a první klubové plavání v rámci Signal Festivalu. A pak mě čeká projížďka na kole za instalaceni (dnes a zítra) to je dárek od přítele. Strašně se těším na instalaci v Clam-Gallasově paláci, na Ludmilu a jsem moc zvědavá na nové prostory v Karlíně.
andulka01 Super. Ale jak souvisí plavání se Signál festivalem? Budou na vás něco promítat?![]()
Sweet Potato Ne, my budeme svítit :-)
andulka01 Představuju si akvabely se světýlky na různých čsstech těla
(nekaž mi to!)
A já mám radost z nádherného počasí!![]()
Sweet Potato Ehm... Ano ![]()
andulka01 všetko najlepšie k narodeninám!
Dneska byl úplně nejvíc nejkrásnější den a my ho strávili v Roudnici nad Labem. Exkurze ve vinařství, degustace skvělých vín s kvalifikovaným komentářem, prohlídka zámku a nakonec odpolední procházka vinicemi na Sovici a přímou tradiční výrobou. Naprosto skvělý jednodruhový sekt z Rýňáku, který mi ohromně chutnal, i ostatní vzorky super!
prostě den jako korálek ![]()

A ještě trochu Pinot..

Dadoo na zámku v Roudnici jsem byla teď v létě a hodne zajimavy, hlavně ten carcassone uvnitr. Ještě máme doma par láhvi odtamtud, je to teda strasnej držkokrut, ale já to rada suchý
Potrefenáhusa Já právě taky ráda suchý. Moc zajímavá je Fratava zemská, má 0 cukr, a líbil se mi i Pinot, výběr z hroznů. Jinak jsme chutnali 3 rýňáky, každý s jiným přívlastkem a taky to bylo zajímavé. Ale ten sekt byl stejně nejlepší![]()

andulka01 všechno nejlepší!![]()
Dadoo Volal mě někdo? ![]()
slniecko viktorka_od splavu Děkuji!
Pinot Noir Však na tebe jsem tam při tom taky myslela. Určitě by tě to zaujalo. Snaží se o tradiční postupy a jde jim to.![]()
Dadoo Ráda bych se tam někdy podívala. Letos jsme strávili týden ve Velkých Žernosekách a okolí, tak třeba příští rok. Česká vinařská oblast je zajímavá.
Konečně k nám zase někdo začal rozvážet, moje nová láska, Rohlík ![]()
Garfie Gratulujem ![]()
paktofonika Děkuji, je to radost!!! ![]()
Garfie to musím říct našim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.